fbpx

TRIND Back To Nature Lente & Zomer 2020 Nagellak Collectie

Trind Back To Nature Lente & Zomer 2020 Collectie Review

Eind februari waren Eveline en ik op uitnodiging van TRIND bij  de presentatie van de lente- & zomernagellakken limited edition  ‘Back To Nature’. We hebben kennis gemaakt met de TRIND Back To Nature collectie en de leuke dames die bij TRIND werken. En met de CEO van TRIND, die een presentatie hield over het merk. De dames van de binnen- en buitendienst hebben ons uitgelegd dat op het hoofdkantoor iedereen van begin tot het eind nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de TRIND producten. En door continue interactie met de klant heeft TRIND zich ontwikkeld tot dé expert op het gebied van nagelverzorging.

Over de TRIND Back To Nature collectie

Wat betreft de ‘Back To Nature’ limited edition is er via instagram aan de volgers gevraagd wat de wensen waren. Zo is deze zonnige collectie tot stand gekomen; 6 mooie diverse kleuren met verschillende uitstraling voor iedere stemming, gelegenheid of  persoonlijke voorkeur!

Ga je voor een bloemen tint, of ben je meer van de natuurlijke groene tinten? Of allebei? Ik heb alle kleuren  ‘op-gelakt’ en mijn nagels zien de lente & zomer van 2020 heel blij tegemoet 😊

Hydrangea

Trind nagellak Hydrangea review

Trind nagellak Hydrangea review

Deze zonnige koraalroze nagellak brengt je gelijk in vakantiestemming.  Prachtig glanzend!  Deze kleur is een must-have voor de lente en zomer 2020!  Een vrij klassieke kleur maar toch net weer even anders.  Dit is een van mijn favorieten!  Om trendy te zijn voor deze fotosessie heb ik de middelvinger in Fairy Rose gelakt,  maar in het normale leven kies ik voor alle vingers alleen de Hydrangea kleur.

Fairy Rose

Trind nagellak Fairy Rose review

Trind nagellak Fairy Rose review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik hou wel van sprookjes en ook van de kleur roze.  Deze matte babyroze kleur vind ik wel even wennen,  niet de kleur maar wel het matte.  Op de foto heb ik mijn middelvinger voorzien van een glanzende toplaag.  Dan vind ik deze kleur mooier en zo ga ik Fairy Rose ook dragen!

Purple Zinnia

Trind nagellak Purple Zinnia review

Trind nagellak Purple Zinnia review

Wow!  Deze prachtige kleur is mijn top-favoriet!  De gouden glinstertjes die door het paars zwemmen vind ik zo bijzonder. Het licht vangt de gouden glinstertjes en geeft de nagels een sjieke look. Purple Zinnia is net zo mooi paars als de bloem zelf. Ik vind de kleur aangebracht op je nagels nog mooier dan in het flesje!

Hello Sunshine

Trind nagellak Hello Sunshine review

Trind nagellak Hello Sunshine review

Hoe zomers wil je het hebben,  met deze gele nagellak haal je de zon naar je toe. Hello Sunshine,  een vrolijke look voor een vrolijke dag! Een mooie kleur voor fans die van geel houden!  Op mijn middelvinger zie je de kleur Morning Dew.

Morning Dew

Trind nagellak Morning Sunshine review

Trind nagellak Morning Sunshine review

Een zachte neutrale lichtgroene tint die past bij elke gelegenheid.  Deze tint doet denken aan de vroege ochtenddauw bovenop grasvelden. Morning Dew vind ik een hippe kleur waar ik zeker aan kan wennen 😊.  Op de foto heb ik deze gecombineerd met de kleur Hello Sunshine, omdat ik op mijn andere hand de omgekeerde look heb.

Sparkling Moss

Trind nagellak Sparkling Moss review

Trind nagellak Sparkling Moss review

Van de natuurlijke groene tinten in deze collectie is dit mijn favoriete kleur.  Sparkling Moss heeft gouden en groene glitters die vooral in de zon prachtig glinsteren. Maar ook zonder zon hou ik van de mooie glans van deze tint. Een spannende kleur!

MIJN ‘BACK TO NATURE’ CONCLUSIE

Alle lakken van de TRIND ‘Back To Nature’ collectie heb ik één keer aangebracht (twee keer kan ook, dan wordt de kleur nog dieper). Met eronder de Caring Base Coat, die beschermt, voedt en versterkt de nagel. Daarnaast voorkom je dat je nagels geel worden. En bovenop de Caring Top Coat , die voorkomt dat de nagellak gaat chippen en zorgt voor een mooie glans.  De meest glanzende fel gekleurde lakken (Hydrangea, Purple Zinnia en Sparkling Moss) vind ik gemakkelijker om aan de brengen dan de minder glanzende zacht gekleurde lakken (Hello Sunshine, Morning Dew en Fairy Rose). Bij de laatste drie moet je iets nauwkeuriger zijn of met een wattenstaafje met remover de randjes bijwerken. Mijn voorkeur in deze collectie gaat uit naar de ‘bloemen tinten’,  maar de ‘groen tinten’ ga ik zeker ook dragen.  Volop variatie deze lente & zomer. Bedankt TRIND voor deze bijzondere ‘Back To Nature’ nagellak collectie!

 

De Back To Nature nagellak collectie is te koop via de webshop van TRIND.  De prijs van de nagellak is € 10,15 per stuk. Wij kregen de kortingscode: beautytijd20.  Hiermee krijg je 20% korting op alle producten uit de webshop van TRIND. De kortingscode  is geldig tot 30 juni 2020.

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *