fbpx

TRIND Lost Galaxy Collectie Caring Color Nagellakken

TRIND Caring Color Nagellakken Review

TRIND Cosmetics is een Nederlands bedrijf uit Amersfoort.  De producten van TRIND zorgen voor een zichtbaar betere conditie van de nagel en nagelriemen. Hier staat dan ook meer dan 30 jaar ervaring tegenover. Op het gebied van nagelverzorging biedt TRIND vele producten. Ook de TRIND nagellaken zijn verzorgend “caring”voor de nagels. Voor het herfst/winter seizoen van 2019-2020 lanceert TRIND de Lost Galaxy nagellak collectie. Het is een gelimiteerde oplage, bestaande uit 6 verzorgende nagellaken. Alle kleuren zijn geïnspireerd door de galaxy; het sterrenstelsel.  Ik ben een groot fan van de series Star Trek en Star Wars, dus deze nagellaken ga ik met liefde en plezier op mijn nagels aanbrengen.

De  mooie luxe Lost Galaxy collectie bevat een metallic blauw, een donkere nude, een bordeaux rood, een klassieke rood, een zwart met gouden glinstering en een gouden glitter.  De namen van de nagellaken spreken mij op zich al heel erg aan 🙂

https://nl.trind.com/limited-editions/lost-galaxy-collectie-nl/

Gold Dust CC300

TRIND Caring Color Nagellakken Review

Gold Dust  Voor de feestdagen of wanneer je er zin in hebt omdat je het zo mooi vindt om je nagels te laten stralen met gouden glitters..

Nude Venus CC296 

TRIND Caring Color Nagellakken Review

Nude Venus Bruin is dit herfst/winter seizoen het nieuwe zwart. Deze lichtbruine, rijke nude tint is alles behalve saai en helemaal trendy..

Maroon Moon CC297

TRIND Caring Color Nagellakken Review

Volg jij ons al op Instagram?

Maroon Moon Klassiek bordeaux rood met tinten van kastanjebruin en robijnrood. Een hele mooie herfst en winter kleur, passend bij alles..

Lost Galaxy CC299

TRIND Caring Color Nagellakken Review

Lost Galaxy  Een zwarte nagellak met gouden glitters.  Lijkend op vuurvliegjes die dansen in de avondlucht of zoals sterren aan de hemel..

Drops of Jupiter CC295

TRIND Caring Color Nagellakken Review

Drops of Jupiter Metallic blauw met een diepe schemering. Met tinten van kobalt, indigo en saffier glinstering. Het doet denken aan een mystieke nacht..

Cosmic Red CC298

TRIND Caring Color Nagellakken Review

Cosmic Red  Vurig klassiek rood die hoort in de wintercollectie.  Mooi voor de feestdagen maar ook prachtig voor andere gelegenheden..

Gebruik en resultaat

TRIND Lost Galaxy Collectie Caring Color Nagellakken Review

De 6 flesjes Lost Galaxy nagellakken op mijn make-up tafel vind ik een lust voor het oog. Ik kan niet kiezen welke ik het eerste opbreng, dus dan maar alle 6 tegelijk. Dat fotografeert ook erg leuk.  En weet je, ik heb het zo bijna 14 dagen laten zitten op mijn nagels. En er alleen maar complimenten over gehad.  Nu weet je gelijk hoe lang de lak mooi blijft;  ik breng altijd eerst een basislak aan (TRIND adviseert TRIND base coat of nail repair naturel basis lak). Een basislak beschermt,  voedt (of versterkt) de nagels. En daarnaast voorkom je dat je nagels geel worden.

Conclusie

TRIND Lost Galaxy Collectie Caring Color Nagellakken Review

Ik heb één laag nagellak aangebracht. Ik vind dit meer dan dekkend genoeg. Wat mij opviel aan het kwastje van de nagellak is dat dit behoorlijk breed en plat is. Ik heb vrij smalle nagels en dacht o jee, dit wordt een ramp bij het opbrengen. Alles zal er wel naast gaan. Maar tot mijn verbazing, kwam de lak alleen op mijn nagels terecht. Heel gemakkelijk en heel nauwkeurig. Ha, wat een ontdekking!. De nagellak droogt vrij snel en glanst prachtig.  Alle 6 de kleuren van de Lost Galaxy Limited collectie zijn stuk voor stuk mooi. Voor een nog intensere en langdurige glans en houdbaarheid van de nagellak breng ik ook altijd een topcoat aan (TRIND adviseert Caring Top Coat of Nail Brightener).

Mijn favoriete kleur?  Dat hangt echt af van mijn stemming, de kleding die ik aantrek of de gelegenheid.  Ik vind alle kleuren prachtig, waarvan ik de Drops of Jupiter (metallic blauw) misschien wel de meest verrassende vind. Of de Cosmic Red,  hmmmmmm Maroon Moon,  ik kan niet kiezen 😀 .

De prijs hier op aarde 🙂 :  10.15 per stuk.

De TRIND Lost Galaxy Nagellakken zijn te koop via hun eigen webshop.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *