fbpx

Tweezerman Slant Tweezer Pincet Rose Gold

Tweezerman Tweezers Rose Gold Pincet

Tweezerman is in mijn ogen toch wel hét merk op het gebied van pincetten. Het Tweezerman Slant Tweezer pincet heeft al 17 keer de Allure ”Best of Beauty” awards gewonnen. Dus ik ben op zijn zachts gezegd niet de enige die zo houd van het pincet. Helaas ben ik mijn knalroze kwijt geraakt. En aangezien ik niet zonder kan ben ik meteen naar de winkel gerend. En daar zag ik deze prachtige rosé gouden variant. Hebben!

Gebruik

Tweezerman Tweezers Rose Gold Pincet

Volg jij ons al op Instagram?

Tweezerman raadt aan om voor het epileren eerst een warm washandje te gebruiken om de porien te openen. Daarna kun je de gewenste vorm van je wenkbrauw schetsen en daarna voorzichtig epileren. Doe dit met de haarrichting mee. Stop ook af en toe met epileren en kijk van een afstandje naar je wenkbrauwen. Het is belangrijk om goed in de gaten te houden of je wenkbrauwen in proportie blijven en niet te dun worden. Je kunt de schuine zijde van het pincet gebruiken voor het ”normale” epileer werk. Het puntje kun je gebruiken voor precisiewerk.

Superscherp puntje

Tweezerman Tweezers Rose Gold Pincet

De Slant Tweezer pincetten van Tweezerman zijn zo ontworpen dat ze ieder minuscuul haartje moeiteloos kunnen pakken. Dit komt door het super scherpe puntje, wat ook scherp blijft. Anders dan scherp doet vermoeden, verwond je jezelf niet gemakkelijk met dit pincet. Het pincet ligt goed en licht in de hand en glijdt niet snel weg. Het hele ontwerp is gefocust op het zo precies mogelijk epileren van iedere soort haar. Zoals ik in de intro tekst al besprak, ik ben een groot fan en ik kan niet meer zonder. In mijn ogen bestaat er geen enkel pincet wat hierbij in de buurt komt. Go Tweezers 🙂 !

Ik heb het Tweezerman Rose Gold Slant Tweezer Pincet zelf gekocht voor € 29,95.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *