UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette & Pinkish Colour Pigment

UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette Review

UNG Cosmetics is hét make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. UNG betekent letterlijk ‘jong’ in iedere Scandinavische taal. Met het credo ‘forever young at heart’  gunt UNG iedereen het zelfvertrouwen om zichzelf te zijn. Want iedereen is een verschillend individu en heeft een eigen persoonlijke stijl.  Voor de zomer heeft UNG twee nieuwe oogschaduw Trend Paletten uitgebracht. Twee prachtige edities voor zowel vrouwen met een warm als koel profieltype.  Ik review vandaag het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette samen met het Pinkish Colour Pigment!

Klik hier om meer reviews van UNG Cosmetics producten te lezen.

Over het UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette

UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette Review

UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

UNG Cosmetics heeft zich voor deze zomerlook 2020 laten inspireren door de prachtige, warme kleuren van de ondergaande zon. Wat mooi!! Het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette heeft een warme kleuren combinatie van roze en diep roze/rode kleuren. Dat maakt dit oogschaduwpalette speels en uitdagend! Cool Berry Hot staat het mooiste bij het kleurenprofiel koel type.  Wil je je ogen nog meer laten spreken dan kun je ook nog een pigmentpoeder aanbrengen.  De Cool Berry Hot summer look kun je compleet maken met de Luminous Baked Blush ‘Sun Glaze’, met lipgloss ‘Rose’ en lipstick ‘Terra Red’ en de matchende nagellak ‘Rosy Wind’. Laat de zonnige dagen en zwoele zomeravonden maar komen 🙂

Swatch

UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette Review

Je ziet hier de 4 warm roze tinten van het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette. De lichte basiskleur rechts, daarnaast de roze glitter, dan de meer oud roze glitter en de dieprode kleur.  De kleuren zijn allen enorm gepigmenteerd. Deze swatches zijn gezet met één vingertipje. Je kunt heel creatief zijn in het opbrengen van de kleuren van het UNG Cool Berry Hot Oogschaduw Palette. Ik gebruik voor overdag de lichte basiskleur in de arcadeboog, de roze glitter vanuit mijn ooghoek naar het midden toe van het bewegend ooglid.  Dan de oudroze glitter over de rest van mijn ooglid. En de donkere kleur alleen in de V- van mijn oog.  Voor de avondlook gebruik ik wat meer van de donker dieprode kleur in de V en de arcadeboog. Dan ook nog wat roze glitter onder het wenkbrauwbot. En voor een heel spectaculaire look het Pinkish Colour Pigment er over.  Echt terecht een uitdagende look te noemen!

Over het UNG Cosmetics Pinkish Colour Pigment

UNG Cosmetics Pinkish Colour Pigment Review

Het gebruik van pigment over een toch al mooie oogschaduw combinatie is voor mij helemaal nieuw. Ik moet zeggen dat het mij blij verrast heeft.  De mooie kleuren van het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette wordt met dit Pinkish Colour Pigment nog dieper (en uitdagender). Colour Pigment kun je dus aanbrengen over een oogschaduw, maar ook solo of als accent. Je kunt het aanbrengen met een droog (of nat) penseel.  Het is ook leuk te mengen met een lipgloss.

Swatch

UNG Cosmetics Pinkish Colour Pigment Review

Pinkish Colour Pigment is de kleur roze die ik echt roze zou noemen! Nou, over pigmentatie gesproken 🙂 ! Colour Pigment is een sterk geconcentreerd los glitter-en puur pigmentpoeder.  Je kunt er subtiele tot intense looks mee maken en zijn laag voor laag op te bouwen.  UNG cosmetics heeft 22 prachtige kleuren Pigment in het assortiment.

Look & Conclusie

UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette & Pinkish Colour Pigment Review

Op de website van UNG kun je een test doen om te bepalen wat voor seizoenstype je bent.  Zo kun je de mooiste kleuren kiezen die het beste passen bij jouw huid, haar en ogen. Ik heb de test gedaan!  Van oorsprong, vroeger met donkerbruin haar en veel meer kleur in mijn gezicht, ben ik een echt herfsttype. In de tegenwoordige tijd met lichter haar (lees: grijs wordend) met highlights en veel minder kleur in mijn gezicht ben ik ook getest als lentetype (warm) en zelfs zomertype (koel). Dit is afhankelijk van wat ik invul bij (variërende) haarkleur en ondertoon van mijn huid (neutraal of warm, ik hang er tussenin). Het betekent voor mij dat ik best veel make-up kleuren aan kan! Het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette is geschikt voor het koel profieltype. Al ben ik van oorsprong een warm type, ik vind deze kleuren bij mijzelf toch super mooi staan. De oogschaduw brengt heel gemakkelijk aan en blijft de hele dag en avond mooi zitten. De pigmentatie is hoog en de kleurencombinatie prachtig.  Het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette maakt mij blij 🙂

 

UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de hun webshop. Het Cool Berry Hot Oogschaduw Palette kost € 39,50 en het Pinkish Colour Pigment € 18,00.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Bianca
  7 juni 2020 / 14:08

  Vooral het palette vind ik ontzettend mooi, de kwaliteit van UNG is echt top 🙂

  • Eveline
   8 juni 2020 / 10:24

   Ja hé <3 . Wij vinden het ook een mooi merk en extra leuk dat het van Nederlandse bodem is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *