fbpx

UNG Cosmetics Lipstick & Lipgloss (duo review)

UNG Cosmetics Lipstick & Lipgloss (duo review)

Bij het UNG oogschaduwpalette van de Zomertrend 2020 ‘Cool Berry Hot’ wordt de lipstick in de kleur Terra Red aanbevolen! De Velvet Lipstick is de lipstick met dé ultieme kleursensatie doordat deze exclusieve lipsticks meer pigmenten bevatten dan andere formules. Al bij de eerste keer aanbrengen zorgt het voor een intense levendige kleur met een zijdezachte finish. De Zomerlook kun je naar wens afmaken met een prachtige lipgloss!

Klik hier om meer reviews van UNG Cosmetics producten te lezen.

UNG Cosmetics Lipstick in de kleur Terra Red

UNG Cosmetics Lipstick in de kleur Terra Red review

Volg jij ons al op Instagram?

De extreem zachte samenstelling houdt de lippen heerlijk zacht en de speciale, verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat de lippen in topvorm blijven. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed. Herken je dat je de dop van een lipstick verliest in je handtas? Met UNG
Velvet Lipstick is dit verleden tijd. De dop van de lipstick sluit namelijk met een magneetje. Heel fijn 😊

Swatch

UNG Cosmetics Lipstick in de kleur Terra Red review

Look & conclusie

De kleur van de UNG Cosmetics Lipstick Terra Red is voor mij een krachtige warme diep Rose tint.  De textuur is goed gepigmenteerd. Vanaf het eerste gebruik vind ik de UNG Velvet Lipstick heel fijn om te dragen. De formule voelt zacht en vol aan op je lippen. En de houdbaarheid is behoorlijk lang en droogt je lippen niet uit. Ik gebruik altijd een lip pencil voor een lijntje rond mijn lippen. Dan weet ik zeker dat ik mijn lippen daarna mooi en precies kan inkleuren. Echt een hele prettige lipstick die mooi staat bij het Zomeroogschaduwpalette ‘Cool Berry Hot’.  Maar ook zeker het hele jaar door prachtig draagbaar is! Mocht je op zoek zijn naar een andere tint, UNG Velvet Lipstick is te verkrijgen in nog 42 andere kleuren. Daar wordt je hebberig van 🙂

UNG Cosmetics Lipgloss in de kleur Rosé & Bronzed It

Rosé

UNG Cosmetics Lipgloss in de kleur Rosé review

Bronzed It

UNG Cosmetics Lipgloss in de kleur Bronzed It review

UNG Tinted Lipgloss is een langhoudende Lipgloss met een hoge kleurintensiteit en glans. De zijdezachte structuur geeft een bijzonder driedimensionaal effect en geeft de lippen extra volume met een mooie, natuurlijke glans. De lipgloss is verrijkt met verschillende verzorgende, actieve bestanddelen met verzachtende en regenererende eigenschappen. Hierdoor voelen de lippen comfortabel aan – nooit plakkerig of kleverig – en blijven gedurende vele uren glanzend. Het aanbrengen is ontzettend eenvoudig door de speciale en ultra-precieze applicator!

Swatches

UNG Cosmetics Lipgloss in de kleur Rosé & Bronzed It review

Look & conclusie

UNG Cosmetics Cool Berry Hot Oogschaduw Palette & Pinkish Colour Pigment Review

Wilma:

Je ziet op de swatch (rechts) één streek met de fijne applicator van de UNG Tinted Lipgloss Rose.  Op mijn arm zie je duidelijk de Rose tint van de lipgloss.  Puur op mijn lippen vind ik de kleur iets minder duidelijk Rose, eerlijk gezegd vrij kleurloos. Misschien geven de andere tinten lipgloss wel meer kleur? Verder is het wel een fijne lipgloss, niet plakkerig en het houdt je lippen zacht. Op de foto draag ik de Rose lipgloss over de kleur lipstick Terra Red  voor een extra zomerse look of feestelijke uitstraling. Het geeft een neon effect en vol gevoel aan je lippen. De UNG Tinted Lipgloss is te verkrijgen in nog 21 andere kleuren!

UNG Cosmetics Lipgloss in de kleur Bronzed It

Eveline:

Ik wil graag vooraf zeggen dat ik geen enorme lipgloss fan ben. Ik ben nou eenmaal team lipstick. Dat gezegd te hebben vind ik deze gloss van UNG mooi en subtiel. Hij geeft niet super veel pigment af, het is een ‘my lips but better‘ effect. En dat vind ik zeker voor de zomer, erg mooi. De gloss heeft ook een fijne, subtiele geur en blijft best lang zitten.

 

 

De Velvet Lipstick en Tinted Lipgloss zijn te koop via de eigen website van UNG  www.ungcosmetics.com

 

UNG Velvet Lipstick  kost € 21,00

UNG Tinted Lipgloss kost € 15,90

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *