fbpx

UNG Cosmetics Shiny Nailpolish in de kleur Rosy Wind

UNG Cosmetics Shiny Nailpolish Review

UNG Cosmetics heeft zich voor dé zomerlook 2020 laten inspireren door de prachtige, warme kleuren van de ondergaande zon. Eerder reviewde ik het ‘on trend’ Cool Berry Hot Zomeroogschaduw palette en het pigmentpoeder Pinkish. Passend bij deze trend is er ook de UNG Cosmetics Shiny Nailpolish in de kleur Rosy Wind!

Klik hier om meer reviews van UNG Cosmetics producten te lezen.

Over de UNG Cosmetics Shiny Nailpolish Rosy Wind

UNG Cosmetics Shiny Nailpolish Review

Volg jij ons al op Instagram?

Nailpolish Rosy Wind is een glanzende nagellak met sublieme mini glittertjes erin die je ziet als de zon (of lamplicht) op je nagels schijnt. Het is een hoge kwaliteit nagellak die zorgt voor een gemakkelijke applicatie, zonder strepen. In combinatie met de UNG Top & Base coat krijg je het beste resultaat.

UNG Cosmetics Shiny Nailpolish in de kleur Rosy Wind

Kijk eens wat een prachtige nagels. De kleur is wat mij betreft heel donker roze of bijna rood te noemen. Prachtig in de zomer maar ik zou deze nagellak het hele jaar door kunnen dragen.  Voor mij past het in alle seizoenen als je zin hebt om ‘roze rood’ op je nagels te dragen. De Shiny Nailpolish is te verkrijgen in 27 kleuren!

Gebruik en Conclusie

Ik breng eerst altijd een dun laagje basecoat aan en vervolgens een eerste laagje van de Shiny Rosy Wind Nailpolish en daarna een tweede laagje voor een perfecte dekking. Op de foto heb ik trouwens maar 1 laagje aangebracht. Ik vind de kleurdiepte dan al heel mooi!
Voor een prachtige glans gebruik je daarna een topcoat.  UNG heeft een double use top & basecoat in het assortiment voor een prachtige glans en langdurige houdbaarheid. Ik vind UNG Rosy Wind nagellak van een goede kwaliteit en het brengt gemakkelijk aan op de nagels. Het glittertje maakt het voor mij helemaal af. Mooi!

 

UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de hun webshop.  De Shiny Nailpolish kost €12.50 per stuk.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *