Vlog: Too Faced Diamond Highlighter Fancy Pink Diamond (duo review)

Hoi iedereen,

We hebben onze eerste vlog samen opgenomen. Super spannend, haha! Het blijft nog een beetje onwennig / awkward om in de camera te praten. Maar we doen ons best 🙂 . Dit keer is de vlog een heel stuk korter dan de eerste vlog en heb ik er ”overbodige” stukjes uit ge-edit. In deze make-up vlog reviewen we de Too Faced Diamond Highlighter in de kleur Fancy Pink Diamond. En ook nog het bijpassende Diamond Light penseel. Deze highlighter en penseel zijn onderdeel van de Too Faced Pretty Rich-collectie. Ik heb al eerder de Too Faced Diamond Diamond Fire Highlighter gereviewed. Die is een stuk koeler van kleur dan deze Fancy Pink Diamond. Later zullen we ook nog een review schrijven over deze highlighter en het penseel, voor mensen die liever lezen dan kijken!

 

Ik verklap alvast dat hij erg mooi is.

 

Veel kijkplezier 🙂 !

 

xoxo

 

Eveline & Wilma

 

(Klik hier als je de vlog wilt openen in YouTube in plaats van op deze pagina)

 

Ps. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal om geen enkele vlog te missen!

 

Wij hebben de Too Faced Diamond Highlighter Fancy Pink Diamond zelf gekocht voor € 37,99. En het Diamond Light Penseel voor € 27,99.

Volg:
Eveline

Mijn naam is Eveline, 26 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *