Waar geef ik privé het meeste geld aan uit?

Waar geef ik privé het meeste geld aan uit?

Een veelbesproken onderwerp in onze vriendengroep is geld uitgeven. En dan wel waaraan men zijn of haar geld uitgeeft. We zijn (bijna) allemaal fulltime werkers die nog geen kinderen hebben. Velen hebben net een huis gekocht of zijn in het proces van een huis kopen. Ik vind het altijd interessant om te weten waar andere mensen hun geld aan uitgeven. En zo kreeg ik inspiratie voor deze blogpost 🙂 !

1) Uitgaan & etentjes met vrienden

1) Uitgaan & etentjes met vrienden

Bij mij (en eigenlijk moet ik hier mij en Niels zeggen) is dit waar maandelijks het meeste geld naar toe gaat. Wij gaan vaak gezellig vrij-mibo-en met Niels’ collega’s en hebben bijna elk weekend wel een etentje. Dan kook ik of heel erg uitgebreid of we gaan ergens een hapje eten. LOVE FOOD. Ook ga ik regelmatig doordeweeks nog uiteten met vriendinnen. En alles bij elkaar tikt dat aardig aan.

2) Vakanties

2) Vakanties

Volg jij ons al op Instagram?

Niels en ik gaan 2x per jaar op vakantie. We hebben hierbij het ‘geluk’ dat we nog geen kindjes hebben. Daardoor kunnen we in het laagseizoen wat een hoop geld scheelt. Daarnaast ga ik ook nog een week met mijn moeder naar Tenerife en soms wintersporten met mijn vader of de vriendengroep. Ik kan geen betere manier bedenken om mijn geld te spenderen dan aan een vakantie.

3) Skincare & make-up

Eveline make up stash after

Ondanks dat wij nu al redelijk veel producten thuis ontvangen koop ik ook nog steeds heel veel zelf. Ten eerste omdat ik het leuk vind. Het is toch een soort hobby 🙂 . En ten tweede omdat ik het nodig vind om sommige gehypete producten te reviewen op Beautytijd. Ook heb ik een redelijk vaste skincare routine die ik wel graag volhoud als ik geen producten aan het testen ben. At the end of the day is een vaste routine toch het beste voor je huid.

4) (Mooie) kleding, schoenen en tassen

4) (Mooie) kleding, schoenen en tassen

Omdat ik al zo wanstaltig veel kleren heb (ik koop 2x per jaar kleren in de sale) focus ik me de laatste tijd op extra mooie items. Dus kwalitatief goede kleding die heel erg lang mooi blijft. En af en toe designer. Ik hoorde Monica Geuze (love Monica!) laatst in een vlog zeggen dat ze graag een minimalistisch leven wilde. Maar ook koopziek was en maar bleef kopen. Daar herken ik mezelf wel in :’) . Ik zou liever ook wat minder spullen hebben en denk dat dat ook meer rust geeft. Maar als ik dan iets moois zie kan ik het toch weer niet laten hangen. Lastig…..

5) Dagjes weg met Wilma en / of oma

5) Dagjes weg met Wilma en / of oma

5) Dagjes weg met Wilma en / of oma

Ik werk part-time als social media en SEO consultant bij een internet bureau. Wat hier denk ik niet zo veel mensen weten is dat ik naast die baan en naast Beautytijd ook nog een eigen bedrijf heb. Met mijn bedrijf ICY Communications bouw ik websites en verzorg ik online marketing. Het grote voordeel van werken als ZZP’er vind ik dat je je eigen tijd indeelt. En daar maak ik graag gebruik van. Zo ga ik doordeweeks regelmatig een dagje weg met Wilma en / of mijn oma. Hier geniet ik zo intens van en dit zou ik nooit willen missen <3 .

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen voor ik mijn geld aan uitgeef. Waar geven jullie je geld aan uit (m.u.v. de vaste lasten)?

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *