fbpx

Week 15 & 16 | Veel wandelen, lekker eten & James

Week 15 & 16 | Veel wandelen, lekker eten & James

Ik merk aan mezelf dat het leven in lockdown steeds meer begint te wennen. Het voelt alsof ik mijn ‘rust’ terug heb en er weer wat uit mijn handen komt. De afgelopen twee weken heb ik weer lekker uitgebreid gekookt, elke dag geprobeerd de 10.000 stappen te halen en heel veel foto’s van James gemaakt. Lees je mee?

Maandag 6 april

Salade met tonijn

Het is zulk heerlijk weer, wat een geluk bij een ongeluk! Vandaag beginnen we de week goed en eten we als avondeten een salade met tonijn. Ik heb hier niet echt een recept voor, ik gooi de volgende ingrediënten bij elkaar in een schaal:

Voor 2 personen:

  • 2 blikjes tonijn (die met olijfolie) mengen met 1 eetlepel light mayonaise en peper en zout (de tonijn eerst laten uitlekken), 1 gesnipperde rode ui en 1 grote teen knoflook
  • 2 hardgekookte eieren
  • cherry tomaatjes
  • halve komkommer
  • kappertjes

Dinsdag 7 en woensdag 8 april

Opi pro spa scrub

Bij Attirance ging ik deze fijne hand- en voetscrub van Opi Pro Spa ophalen. Opi is vooral bekend van hun nagellakken maar hebben ook een heel assortiment aan hand- en voetverzorging producten. Ik vind deze scrub echt méga goed. Hij verwijdert alle dode huidcellen en tegelijkertijd voedt hij intens. Mijn handen en voeten knappen echt op na een scrub beurt.

Donderdag 9 april

Paella

Ik werk deze week veel aan een nieuwe website voor een klant. Zo ook vandaag de hele dag. ‘s Avonds maakte ik deze verse paëlla en die was echt super lekker!

Vrijdag 10 april

James tuinkussens

Omdat we bijna elke dag wel (even) op ons balkon in de zon chillen laat ik de tuinkussens vaak in de slaapkamer liggen. James is daar wel blij mee en eigent ze snel toe 🙂 .

Ijskoffie

Volg jij ons al op Instagram?

Hmm…. zelfgemaakte ijskoffie in de zon. Ik krijg er alweer zin in bij het zien van deze foto…. en dus ga ik er nu even 2 maken hahaha. Ik maak er 2 door 2 nespresso koffies met een smaakje (vanille is hier favoriet) te maken in een grote karaf met ijsklontjes. Dit zet ik dan een halfuur in de viezer. Daarna voeg ik er 1 eetlepel suiker en magere melk aan toe naar smaak. Ik hou bijvoorbeeld van meer melk in mijn ijskoffie dan Niels. Super lekker en een stuk gezonder dan de kant en klaar ijskoffies van bijvoorbeeld Starbucks of DE.

Decleor zon

Wij hebben mooie zonnebrand producten ontvangen van Décleor. Ik heb de SPF 50 toegeëigend en mama de SPF 30. In deze weken verschijnt de uitgebreide review op Beautytijd.nl. Voor nu kan ik alvast verklappen dat het echt fijne producten zijn. Ze ruiken heerlijk, trekken snel in zonder een vettig laagje achter te laten en beschermen goed tegen de zon.

Zaterdag 11 april & zondag 12 april

Pasen

Speciaal ter ere van Pasen maakte ik mezelf weer eens op. Ik vind de look, die ik gemaakt heb met Charlotte Tilbury en Hourglass producten, goed gelukt. Al zeg ik het zelf haha 😀 !

Asperges

Die avond maakte ik deze witte asperges met gerookte zalm en verse pasta. Waar dit normaal heel lekker is was het dit keer echt niet te (vr) eten. Ik weet niet waarom maar de saus smaakte heel anders dan anders en daardoor was het niet lekker. Ach ja, volgende keer beter.

Maandag 13 april

Wandelen

Fitbit

Ik probeer goed voor mezelf te zorgen deze Coronacrisis. Altijd al, maar nu toch nét even wat meer. Mijn doel is om elke dag de 10.000 stappen te halen en vandaag ging ik daarom lekker wandelen in het bos. Uiteraard met 1,5 meter afstand van alles en iedereen.

Dinsdag 14 april

Fiets

Op dinsdag en vrijdag is het altijd markt in Breda. Ik ga ontzettend graag en vaak naar de markt. Eigenlijk gewoon elke dinsdag en vrijdag. Ik vind de producten van de markt zoveel lekkerder dan van de AH. Voor de betaalbaarheid hoef je het tegenwoordig niet meer te doen, de markt is niet veel goedkoper dan de supermarkt. Maar de kwaliteit ligt wel een heel stuk hoger. Ik haal er altijd eieren, kaas, brood, verse vis, delicatesse hapjes en groenten en fruit. Vandaag heb ik alles gehaald om ‘s avonds een heerlijke pokébowl te maken.

Pokébowl met zalm

Mama kwam eten en ik maakte dus deze heerlijk goedgevulde pokébowl met zalm. Hij was erg geslaagd 🙂 . Daarna ging Niels gamen en keken mama en ik Mad Men op Netflix.

Mama james

Even knuffelen met het ”kleinkind”.

Woensdag 15 april

Weleda kamerspray

Ik ben nu ik zoveel meer thuiszit dan normaal helemaal info kamersprays en huisparfums. Deze van Weleda zuivert de lucht in je kamers en helpt je vrijer ademen. Zoals we gewend zijn van Weleda bevat deze spray 100% etherische oliën. Deze variant bevat oliën van onder andere citroen, eucalyptus, zilverspar en rozemarijn. Hij is zuinig in gebruik en ruikt ontzettend fris. De geur blijft lang hangen en zelfs Niels (die haat parfum) vindt het lekker als ik deze door de kamer spray. Een betaalbare topper!

Donderdag 16 april

Knuffelen James

Het is vandaag weer heerlijk weer en James en ik houden even werkpauze op het balkon. Zoals je ziet knuffelt hij heel graag haha.

Vrijdag 17 april

Ciabatta

‘s Ochtends ging ik naar de markt en daarna maakte ik deze lekkere verse ciabatta met verse pesto, parmaham, mozzarella en cherrytomaatjes. Niet zo gezond, wel heel erg lekker 🙂 !

Starskin maskers

In het kader van selfcare: ik heb deze heerlijke 7-second morning en overnight maskers van Starskin weer helemaal herontdekt. In de pot zitten een fiks aantal ‘sheetmaskers’ alleen dan net wat anders. Het zijn pads die je over je gezicht smeert met een aan de ene kant een soort ‘bobbeltjes’ (exfoliating) en aan de andere kant een gladde kant. Om het serum nog dieper mee in te masseren. Ik vind deze maskers echt heerlijk en ze zijn super snel. Win-win dus. P.s. Ik heb ze zelf gekocht dus dit is #nospon.

Zaterdag 18 april

James

Ik sluit deze weekblog af met nog een foto van mijn knappe James. Wat ligt hij er weer prinsheerlijk bij hè? Op naar nog 2 weken in lockdown…. ik ben ontzettend benieuwd wat er 28 april gaat gebeuren. Ik duim voor een versoepeling van de maatregelen. En tot die tijd blijf ik positief en doe ik mijn werk zo goed als ik kan.

 

Tot snel weer!

 

xoxo

 

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *