Week 2 & 3 | Verjaardag van mijn broer, verveling & nachtwandeling

Omdat ik de afgelopen 2 weken niet heel veel heb meegemaakt door het Corona virus heb ik 2 weken in een weekblog gezet. Lezen jullie mee 🙂 ?

 

Week 2

James

Tijdens een thuiswerk sessie zag ik James heel schattig spelen met een speeltje wat ik aan zijn krabpaal heb vast gemaakt. Hij is zo mooi en lief en ik kan me echt geen leukere kat voorstellen. Ik maakte deze mooie foto met mijn camera 🙂 !

Foto voor de man

Foto voor de man

Hier zullen andere ‘altijd te laat komers’ zich wel in herkennen: een foto die je maakt om te laten zien dat je eraan komt. Hahaha. Lekker smerig ook mijn stuur, gadverdamme. Daar ga ik na het zien van deze foto even een doekje overheen halen.

Wandelen door Breda

Wandelen door Breda

Volg jij ons al op Instagram?

Ik woon al mijn hele leven in Breda, of in plekken heel dichtbij Breda en ik ben nog altijd dol op deze stad. Zelfs wanneer de winkelstraten bedroevend leeg zijn. Ik woon hier super graag en ga hier ook écht nooit meer weg.

MEAUXMEAUX Beauty

MEAUXMEAUX Beauty

Ik ging weer aan de slag met de MEAUXMEAUX Beautykit van Monica & Danique. Mijn review staat inmiddels online en kun je lezen via deze link. Ik heb veel respect voor mensen die er tijdens deze lockdown iedere dag tip top verzorgd en opgemaakt bijlopen. Ik kan jullie verzekeren dat dat hier thuis niet het geval is #teamtrainingsbroek.

Broodje carpaccio

Broodje carpaccio

Dit is de enige etensfoto van heel week 2, een beetje karig….. Maar het is wel een heel lekkere: broodje carpaccio op spelt stokbrood mét truffel mayonaise. Heerlijk en een absolute favoriet van ons.

Designer wish list

Ik volg Molly Mae Hague al sinds ze in de Engelse Love Island van een paar jaar geleden verscheen en het is echt zo’n leuk mens. Je verwacht het stereo type ‘rijk designer poppetje’, maar dat is ze echt totaal niet. Ze is hartstikke lief, geïnteresseerd in de medemens en oprecht. Ik volg haar in elk geval heel graag. Ze heeft wel ongelofelijk veel designerspullen, waar ik meer dan eens jaloers op ben. De jas die in deze doos zit is een samenwerking tussen The North Face en Gucci en echt geweldig. Helaas minder geweldig voor de portemonnee….. (zo’n € 2250,-).

Week 3

Grappige sokken

Je weet dat de lockdown lang begint te duren als dit een van de spannendste momenten van je week is. Ik bestelde deze te leuke (vind ik dan) sokken bij de H&M. Ze waren ook nog eens 3 voor de prijs van 2 dus toen moest ik er natuurlijk (”natuurlijk”, kuch) van ieder paar 2.

Haar

Ik zag deze foto en moest toch wel even lachen. En daarna huilen om de juistheid ervan. Niels kan zijn haar bij wijze van spreken met hondenshampoo of Dreft wassen en het ziet er nog mooi uit. Mijn haar heeft Olaplex, een Airwrap en geen vochtig weer nodig; anders is het een mess. UNLUCKY.

Gezonde lunch

Gezonde lunch

We aten weer deze healthy lunch; pikante hummus met daarop gegrilde groenten en rucola. Het precieze recept beschreef ik al in de weekblog van week 1, klik hier om die blog te lezen.

Verjaardag van mijn broer

Verjaardag van mijn broer

Deze week werd mijn broer(tje) Walter 25 jaar. En dat vroeg natuurlijk om een feestje! Niet omdat het Moët, maar omdat het kan dronken we een lekker flesje. Althans, ik vond hem heel lekker. De rest van het gezelschap (Walters vriendin en Wilma) vonden hem te zoet. Des te meer voor mij haha 😛 ! Ook bestelden we de lekkerste pizza uit mijn leven bij Sotto Pizza (no spon, zelf betaald). Ik nam de Tartufo: tomatensaus, buffel mozzarella, parmaham, rucola én truffelroom. Deze pizza was echt té lekker.

Persconferentie

Persconferentie

De dag daarna werden we verblijd met een extra ingelaste persconferentie waarin Mark Rutte ons land vertelde dat die avondklok er toch echt gaat komen. ‘Fijn’ voor mijn broer dat Wilma en ik dus toch nog langs hebben kunnen komen voor zijn verjaardag. Een dag later en het had niet meer gemogen. Ik ga me hier verder niet uitlaten over mijn politieke voorkeur en wat ik van de maatregelen vind. Wel ga ik zeggen dat ik ze tot op de letter ga navolgen (zoals ik al het hele jaar doe) en respect heb voor Rutte. Je moet er toch maar elke keer weer gaan staan en weer ‘slecht nieuws’ brengen. En daarna bakken stront over je heen krijgen. We kunnen alleen maar hopen dat deze hele misère snel voorbij is en we weer ‘normaal’ kunnen leven.

Kat op een missie

Kat op een missie

Een van de levensdoelen in het leven van Dhr. James Sylvester K. (James heeft Niels’ zijn achternaam. Ja, onze kat heeft 3 namen.) is ACHTER deze handdoeken stapel komen. Tot dusver is het de heer verscheidene keren gelukt. Dat de handdoeken vervolgens gekreukt op de grond liggen als resultaat neemt hij voor lief. Hij klaagt alleen af en toe dat zijn trouwe dienares Eveline V. deze niet rap genoeg terug opvouwt. De schande.

Nachtwandeling

Nachtwandeling

Ik sluit af met deze mooie foto van de Grote Kerk in Breda die ik maakte tijdens de laatste nachtwandeling de komende tijd. We moeten genieten van alle kleine dingen in deze tijden (en eigenlijk sowieso!) <3 .

 

Stay strong iedereen,

 

xoxo

 

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. jane
  23 januari 2021 / 20:41

  Top dat je de regels volgt ik doe het ook is het niet voor mezelf dan wel voor een ander .Leuk dat je weer weekoverzichten plaatst ook al maak je nu niet zoveel mee .
  Dat geld voor ons allemaal .

  • Eveline
   Auteur
   25 januari 2021 / 12:03

   Ja precies…. laten we hopen dat het snel beter wordt 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *