fbpx

Week 45 | Niels zijn verjaardag & weekendje Valkenburg en Maastricht

Week 45 | Niels zijn verjaardag & weekendje Valkenburg en Maastricht

Wegens een heel erg drukke agenda zijn mijn weekblogs er bij ingeschoten. Ik ben nu van plan dit weer op te pakken en het voortaan per week te schrijven, in plaats van per twee weken. Dan wordt het niet zo’n ellenlang verhaal 😉 . Week 45 was een erg drukke week! Ik heb veel gewerkt aan mijn eigen bedrijf en bij mijn parttime baan. En achter de schermen zijn er voor Beautytijd.nl grote ontwikkelingen aan de gang! Tenslotte was Niels 3 november jarig en hebben wij dit gevierd met een etentje voor de ouders, borrelen met vrienden en tenslotte nog een weekendje Valkenburg en Maastricht. Kijk je mee naar dit overzicht van mijn week in telefoonfoto’s?

Donderdag – Posters ophangen met papa & uiteten met Niels

James

Meneertje James zat er al helemaal klaar voor! Vandaag is het klusdag met opa. Ja, wij noemen James ons kind en onze ouders opa en oma. I know 😛 .

Eveline kaptafel voor

Volg jij ons al op Instagram?

Dit is de voor foto van mijn kaptafel en fotostudio (rechts). Vandaag gaan papa en ik er dus mooie posters ophangen met een Chanel thema. Zin in! Het poster wat er nu hangt is een afdruk van een Japanse houtsnedeprent, ook wel Ukiyo-e genoemd. Deze print is van Ando Hiroshige en komt straks op onze slaapkamer te hangen. Ik heb op VWO examen gedaan in tekenen en kunstgeschiedenis en ben er daar achtergekomen dat ik vooral van Japanse kunst, impressionisme en moderne kunst houd.

Chanel makeup posters

Eerst even uitleggen op de vloer. Dit is belangrijk om te doen voordat je een zogenaamde Gallery wall gaat ophangen. Zo krijg je toch een indruk van hoe de posters naast elkaar staan en hoeveel ruimte je er tussen wilt hebben.

Papa aan het werk

Hier zie je mijn vader druk bezig. Het plezier spat ervan af hé 😉 ?

Chanel makeup posters

Het resultaat! Ik ben er echt SUPER blij mee <3 . Daarna gingen Niels en ik uiteten bij Sumo Oriental in Breda. Dit is ons nieuwe lievelings sushi restaurant! Eet jij ook graag sushi?

Sumo Oriental Breda

Lekker de avond starten met een Gin Tonic.

Sumo Oriental Breda

Het uiteten was gezellig en de sushi overheerlijk!

Vrijdag – boodschappen doen voor Niels zijn verjaardagsdiner met de schoonouders

Vandaag doe ik de hele dag boodschappen. Vanavond komen mijn schoonouders namelijk eten voor Niels zijn verjaardag morgen. En ik mag koken. Joepie! Haha, dat klonk heel sarcastisch maar ik vind koken oprecht heel erg leuk.

Boodschappen diner

Het menu voor vanavond:

  • Borrel: Aperol Spritz of bier met olijfbrood, Aioli, kruidenboter en olijven gevuld met feta.
  • Hoofdgerecht: rosbief uit de oven (besmeerd met mosterd en homemade kruidenboter), frietjes en gegrilde groene asperges.
  • Toetje: Magnum ijs (lekker makkelijk, haha).

Ook kocht ik nog even een shitload aan Finish afwastabletten en Robijn wasmiddel en wasverzachter. Nee, deze post is niet gesponsord maar ik ben gewoon een groot fan van de Zwitsal lijn van Robijn.

Zaterdag – Netflix & Chill

Zaterdag was Niels jarig en deden we niet veel. S’avonds hadden we een verjaardag van een vriendin en hebben we hun nieuwe huis bekeken. Wat erg mooi was geworden!

Ik besloot toch maar weer voor 3 maanden de haarvitamines van Sugarbearhair te bestellen. Ze zijn gewoon zo gruwelijk lekker en ik heb het idee dat mijn haar er een stuk gezonder van wordt.

James

Ik liep de slaapkamer in en zag James er zo bijliggen. Ik ging helemaal stuk. Wat is het toch een grappige fatty cat.

Ik stuurde de foto van James naar mama en kreeg deze foto van Rover terug. Wat een snoetje <3 !

Zondag en maandag – Weekendje Valkenburg en Maastricht

Zondagochtend vertrokken Niels en ik richting Valkenburg voor een romantisch weekendje weg. We begonnen het weekendje erg goed met een high-tea in ons hotel. We sliepen in hotel Geste in Valkenburg en dit is echt een aanrader! Dit is de high-tea:

Verse Limburgse mosterdsoep met een broodje.

High Tea Hotel Geste Valkenburg

Sandwiches, quiches en zoete lekkernijen. Man, wat was het veel. Maar o zo lekker, alle calorieën meer dan waard! Het hotel wordt gerund door een vriendelijke man samen met zijn vrouw. De man vertelde met veel trots over het eten en zo hoort het ook. Zeker als het zo lekker is als hier.

Limburg Vrijthof

Na de high tea was het al bijna donker en besloten we naar Maastricht te rijden. Hier liepen we wat rond en pakten we een terrasje. S’avonds gingen we eten bij Dock Five in Maastricht. Dit is een super leuk restaurantje aan het water, dus echt in de haven.

Aperol Spritz is mijn favoriete drankje van dit moment! #genieten

Het voorgerecht; tapas! Alle gangen bij Dock Five zijn om te delen. Dit zijn ons favoriete soort restaurants. Zo kan je lekker veel verschillende dingen proeven zonder al te vol te zitten. Het eten was erg goed en de bediening vriendelijk. Ik ben vergeten een foto te maken van het hoofdgerecht, het zag er waarschijnlijk te lekker uit om te laten staan. Haha!

De toetjes; een variatie op Pannacotta met kaneel en huisgemaakt Snickers ijs. Lekker! Na het eten gingen we terug naar de hotelkamer en keken we nog gezellig wat Geubels in bed.

Wandelen in Valkenburg in het Geuldal

Ontbijt Hotel Geste Valkenburg

De volgende ochtend stonden we op met een heerlijk ontbijt in hotel Geste. Wij komen hier zeker nog eens terug! En toen was het tijd om te wandelen in de mooie omgeving van Valkeburg en het Geuldal.

Valkenburg en het Geuldal

Valkenburg en het Geuldal

Valkenburg en het Geuldal

Valkenburg en het Geuldal

Eveline en Niels

Weer een foto van mij en Niels waar we ongeveer hetzelfde opstaan. Haha. Wat is het fijn als je vriend ook meteen je beste vriend is. Favoriet persoon <3 . Na het wandelen besloten we het weekend in style af te sluiten op de Grote Markt van Maastricht.

Borrelen Maastricht

Borrelen Maastricht

Het was weer een super leuke week die vooral in het teken stond van ontzettend leuke dingen doen. Met als grote favoriet natuurlijk het Weekendje Valkenburg en Maastricht. Tot de volgende weekblog!

xoxo

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *