Wilma’s persoonlijke hannah huidverzorgingsroutine

hannah huidverzorgingsroutine review

In Maart, net voor de ‘intelligente lockdown’  hebben Eveline en ik bij hannah in Voorthuizen een prachtige huidverbeterende behandeling ervaren. De review van deze behandeling komt binnenkort online, we hebben hier even mee gewacht omdat alle schoonheidssalons natuurlijk dicht moesten. We kregen ieder een goedgevulde toilettas mee naar huis met daarin alle producten die gebruikt zijn tijdens de hannah Xperience behandeling. Wat een leuke verrassing 🙂 !

Deze week staat in het teken van de prachtige producten van het merk hannah! De producten op bovenstaande foto zijn mij geadviseeerd voor mijn persoonlijke hannah huidverzorgingsroutine.

Persoonlijk gebruiksvoorschrift voor de hannah producten

Persoonlijk gebruiksvoorschrift voor de hannah producten

Ik heb de volgende hannah producten voorgeschreven gekregen en dien ze in deze volgorde te gebruiken. Klik op de productnaam om naar mijn uitgebreide review te gaan:

  1. Cleasing milk
  2. Sensitive Skin Lotion
  3. Vitamin Complex
  4. Oxys Genes (Red Line)
  5. Touch of Silk (Red Line)

Leaflet met uitgebreide informatie, gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst

Leaflet met uitgebreide informatie, gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst

Volg jij ons al op Instagram?

Deze leaflets met uitgebreide informatie over de hannah producten heb ik ook mee naar huis gekregen. Zo kan ik nog eens na lezen wat het specifieke product precies doet voor mijn huid. Meteen na de heerlijke hannah Xperience huidverbeterende behandeling ben ik thuis begonnen met het gebruik van de producten. Eigenlijk was ik al gelijk onder de indruk van de werking van de producten. Na bijna 2 maanden gebruik kan ik oprecht zeggen dat ik heel erg blij wordt van alle hannah producten die mij geadviseerd zijn. Deze week neem ik jullie mee op ondekkingsreis en ga ik ieder hannah product reviewen. Ik ben heel erg blij om kennis te hebben gemaakt met deze geweldige, fijne, mooie en luxe producten van hannah!

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *