Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche Eau De Parfum

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche Eau De Parfum

Black Opium van Yves Saint Laurent is een van mijn favoriete parfums everrr. Dus het is niet zo gek dat ik de variant erop, Black Opium Nuit Blanche ook heerlijk vind. De parfum is net als het origineel, vrij kruidig en sterk. Maar ik houd daar wel van. Black Opium Nuit Blanche is geïnspireerd op het gelijk genaamde kunst en cultuur festival in Parijs Nuit Blanche. Dit festival duurt van zonsondergang tot zonsopgang en het verhaal achter geur sluit hier goed bij aan. Black Opium Nuit Blanche is een vrouwelijke geur die is geïnspireerd door het nachtleven van Parijs, de stad die nooit slaapt.

Klik hier om meer reviews van Yves Saint Laurent producten te lezen.

 

Geurnoten

Black Opium Nuit Blanche Review

Volg jij ons al op Instagram?

De hoofdgeuren van de eau de parfum zijn koffie, oranjebloesem en witte musk. De geurnoten zijn rijst, Bourbon peper, absolute oranjebloesem, Black Opium koffie, sandelhout, absolute vanille en witte musk. Deze geur is net wat zoeter en sensueler dan de originele Black Opium. Maar nog steeds even kruidig en pittig.

Ik heb nog meer reviews over producten van Yves Saint Laurent geschreven. Klik hier om ze te lezen!

Conclusie

Of je een parfum lekker vindt is natuurlijk heel erg persoonlijk. Persoonlijker dan make-up of skincare in mijn ogen. Ik vind de Nuit Blanche variant een erg lekkere variatie op de klassieke Black Opium. Hij is vooral zoeter, maar verder doet hij me erg veel aan het origineel denken. Ik houd zelf erg van sterke geuren, dus ik draag hem gewoon overdag. Maar ik kan me voorstellen dat hij voor sommige mensen wat te sterk is voor everyday, maar heerlijk voor een bijzondere avond. S’ochtends spuit ik 2 spuitjes in mijn nek en 2 op mijn polsen en dan ruik je hem s’avonds nog steeds. Aanrader dus!

 

Ik heb deze heerlijke parfum zelf gekocht in Tenerife, waar de prijzen voor parfum een heel stuk lager liggen dan in Nederland.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *