ZENZ Cactus Shampoo no. 17 & Cactus Conditioner no. 18

ZENZ Cactus Shampoo no. 17 & Cactus Conditioner no. 18 Review

Vandaag vertel ik jullie meer over de ZENZ Cactus Shampoo no. 17 en de Cactus Conditioner no. 18. Deze nieuwe haarproducten van ZENZ Organic zijn rijk aan vocht, vitamines en mineralen. Ik en Wilma zijn tot nu toe altijd erg tevreden geweest over alle producten van ZENZ, zo reviewden we gisteren nog de twee haarborstels van dit bijzondere merk.

Klik hier om meer reviews van producten van ZENZ te lezen.

 

Over de ZENZ Cactus Shampoo no. 17 & Cactus Conditioner no. 18

ZENZ Cactus Shampoo no. 17 & Cactus Conditioner no. 18 Review

Volg jij ons al op Instagram?

ZENZ Cactus Shampoo no. 17 en Cactus Conditioner no. 18 bevatten biologische gezuiverde aloë vera, biologische koudgeperste avocado-olie en vijgcactus. Aloë vera heeft verzorgende eigenschappen, helpt haar en huid te herstellen en is rijk aan vitamines en mineralen. Avocado-olie is intens hydraterend, heeft voedende eigenschappen, is effectief bij een probleemhuid en rijk aan vitamines. Vijgcactus heeft hydraterende, verzachtende en beschermende eigenschappen en voegt extra vitamines en mineralen toe. De shampoo en conditioner hebben een zoete geur van perzik en cederhout.

De Cactus Shampoo no. 17 en Cactus Conditioner no. 18 (beide verkrijgbaar vanaf € 10,-) kunnen voor alle haartypes worden gebruikt, maar zijn vooral geschikt voor normaal, droog of krullend haar.

Vorige week werd ZENZ Cactus Conditioner no. 18 tijdens de Global Makeup Awards 2020 winnaar in de categorie Beste Conditioner. In het juryrapport staat onder andere dat de het haar van de juryleden na gebruik klitvrij was en een frisse perzikkleurige geur had.

 

ZENZ Cactus Shampoo no. 17

ZENZ Cactus Shampoo no. 17 & Cactus Conditioner no. 18 Review

De laatste tijd gebruik ik steeds meer shampoo en conditioner die zich concentreren op de gezondheid van de hoofdhuid. Dit lijkt een nieuwe ’trend’ te zijn in haarverzorging land. De filosofie er achter is logisch; als je hoofdhuid niet gezond is, kan je haar niet optimaal groeien. En erger nog, uitvallen. De avocado-olie in deze shampoo en conditioner is bewezen effectief op een probleemhuid en heeft sterk hydraterende eigenschappen. Dit is te merken op mijn (soms wat) droge hoofdhuid. Mijn hoofdhuid jeukt niet na langdurig (3 maanden) gebruik van dit mooie duo. Top!

Mijn haar voelt na gebruik van de shampoo en conditioner heel zacht aan. Het glanst, maar is niet vet of ‘zwaar’. De subtiele geur van perzik vind ik persoonlijk heel erg lekker. Iedereen die fan is van Peaches van Justin Bieber zal dit herkennen, of niet haha:

 

I got my Peaches out in my haircare (oh, yeah, shit)

I got my glow from ZENZ Organic (that’s that shit)

I took my haircare to the next level (badass bitch)

I got my light right from the bottle (yeah, that’s it)

 

Ik kon het niet laten 😀 .

 

De ZENZ Cactus Shampoo no. 17 is online te bestellen via deze link voor € 28,00 (230 ml).

 

ZENZ Cactus Conditioner no. 18

ZENZ Cactus Shampoo no. 17 & Cactus Conditioner no. 18 Review

Ik gebruik áltijd shampoo in combinatie met een conditioner of een haarmasker. Ik vind het geen zin hebben om voor een review mijn haar met bijvoorbeeld alleen een shampoo te wassen en geen conditioner, om ’te kijken hoe de shampoo werkt’. De producten zijn op elkaar afgestemd en het is de bedoeling om ze samen te gebruiken. Mijn conclusie in dit artikel gaat dus over de combinatie van de beide producten. Ik vind het duo hydraterende en verzachtend voor mijn haar. En daarnaast dus echt heerlijk ruiken. De ingrediënten zijn luxueus en natuurlijk en het feit dat het duo vegan is, is nog een mooi pluspunt!

 

De ZENZ Cactus Conditioner no. 18 is online te bestellen via deze link voor € 29,50 (230 ml).

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

2 Reacties

 1. Richard Bindels
  23 april 2021 / 07:45

  Wat geweldig dat je deze producten hebt mogen testen en nog mooier dat er iemand geweest is om ze je cadeau te geven.
  Namens de distributeur van ZENZ Nederland :
  Green Company Biositribution BV bedankt Evelien voor het testen en de positieve revieuw van deze mooie ZENZ producten.
  Green Company is trots om dit mooie merk te mogen distribueren in Nederland.

  • Eveline
   Auteur
   23 april 2021 / 17:43

   Bedankt voor uw reactie Richard 🙂 ! Het is een super mooi merk, dus hartstikke graag gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *