fbpx

Adverteren

Introductie adverteren op Beautytijd

Beautytijd is opgericht in februari 2018 door Eveline Verdiesen en Wilma van Rijckevorsel. Het is een Nederlandse Beautyblog die wordt door moeder en dochter, Eveline is 26 jaar oud en Wilma 57 jaar. Door deze unieke combinatie richt Beautytijd.nl zich op het vrouwelijke segment in de leeftijdscategorie 13 – 65+.

Advertentiemogelijkheden

Instagram & Instagram Stories

4030 volgers (1 augustus, 2019).

Blogpost

Op Beautytijd.nl komen elke maand zo’n 4200 unieke bezoekers. Een door ons geschreven blog bericht biedt de mogelijkheid om je product of dienst uitgebreid tentoon te stellen. Onze blog berichten worden altijd vergezeld van door ons gemaakte, kwalitatieve foto’s. Beautytijd.nl heeft een hoge Ahrefs URL Rating en is volledig SEO geoptimaliseerd. Dit houdt in dat je product of dienst met door jou gekozen SEO trefwoorden goed zal worden gevonden door zoekmachines. Ook kunnen wij in onze blog berichten directe anchor links plaatsen naar je website of webshop.

Naast het reviewen van je product of dienst behoren het opzetten van winacties en kortingscodes ook tot de mogelijkheden.

Contact

Als je een product of dienst wil promoten en / of meer informatie wil ontvangen kun je contact opnemen met info@beautytijd.nl of bellen naar 0618560858. Deze contactgegevens zijn ook voor grotere en / of langdurige samenwerkingen. Neem gerust contact met ons op want wij geven je graag meer informatie en kijken er naar uit om een samenwerking te starten!

Beautytijd op social media

Instagram

Facebook

YouTube