Over ons

Over ons: welkom op de website van de Nederlandse beautyblog Beautytijd!

Deze beautyblog wordt beheerd door ons, Eveline en Wilma. Wij zijn moeder en dochter en daarnaast ook beste vriendinnen en zakenpartners! Wij schrijven beauty reviews over make-up, huidverzorging, lichaamsverzorging en haarproducten. Daarnaast schrijven wij weekblogs en plaatsen wij af en toe plaatsen wij een (gezond) recept.

Beautytijd Nederlandse Beautyblog

Het ontstaan van Beautytijd

Beauty producten en make-up zijn altijd al een grote passie van Wilma geweest. Toen zij een dochter kreeg, Eveline, was ze dan ook erg blij dat ze iemand had om deze passie mee te delen! Eveline heeft op haar beurt met een bachelor Communicatie & Informatiewetenschappen en Master Media & Business genoeg kennis over social media. Daarnaast heeft zij een grote interesse in webdesign. Zij heeft hier dan ook een eigen bedrijf in, ICY Communications. Dit bedrijf richt zich op webdesign, SEO en social media marketing.

Eveline is net als Wilma dol op make-up en beauty. Na het lezen van een flink aantal beautyblogs kwamen ze samen tot een leuk idee; waarom beginnen we samen geen Nederlandse beautyblog? En zo was Beautytijd geboren!

Meer over ons

Wil je nog meer over ons weten? Klik hier of op de afbeelding hieronder om meer over Eveline te lezen.

Eveline Beautytijd Nederlandse Beautyblog

En klik hier of op de foto hieronder om meer over Wilma te lezen!

Wilma Beautytijd Nederlandse Beautyblog

Klik hier voor meer informatie over samenwerkingen of adverteren op www.beautytijd.nl!