Lichaamsverzorging | Bodycare reviews

Lichaamsverzorging | Bodycare reviewsOp deze pagina vind je al onze reviews over lichaamsverzorging / bodycare. Wij vinden het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, daarna voel je je toch ook een stuk beter? Het is heerlijk om je na het douchen met een lekkere douche gel / olie schuim lekker in te smeren met een goede bodylotion of olie. Maar wij kunnen ook genieten van een goede scrub beurt of peeling.

Categorieën

Kneipp Body Creams met Extra Verzorgende Parels

Vandaag reviewen wij de Kneipp Body Cream Soft Skin met olieparels en de Kneipp Body Cream Beauty Secret met Q10-parels.

Bekijk bericht

Rituals Antibacterieel Handschuim

Rituals heeft (tot op heden) drie geurlijnen uitgebreid met een Antibacterieel Handschuim. In de flacon ziet het eruit als vloeibare zeep, maar zodra je het pompje gebruikt komt er een rijkelijk schuim uit.

Bekijk bericht

Nutrilite Balance Within

Het merk Nutrilite lanceert Nutrilite Balance Within, een supplement om je immuniteitssysteem te boosten. Heb je last van overmatige stress, vermoeidheid en nek-of rugpijn dan heb je een grote kans dat je immuniteitssysteem steeds minder gezond wordt.

Bekijk bericht

Hannah Shower Treatment, Scrub Plus, Body Cream & Body Oil

Inmiddels hebben wij de Hannah Shower Treatment, Body Oil, Body Cream en de Scrub Plus uitgebreid getest. Klik hier voor onze review!

Bekijk bericht

NeoVital Beauty Boost Vegan

Ik heb inmiddels bijna de hele pot opgebruikt en vertel je vandaag mijn ervaring over de werking van NeoVital Beauty Boost.

Bekijk bericht

The Big Food Company Psyllium Husk Vezels & Plantforce Magnesium

Een tijdje geleden ben ik het superfood Psyllium Husk van Big Food gaan gebruiken; oftewel oplosbare vezels voor een betere darmfunctie.

Bekijk bericht

Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream

Vandaag review ik de Eve Taylor Age Resist Replenishing Neck Cream. Deze crème hydrateert en voedt de gevoelige huid van de hals en decolleté.

Bekijk bericht