fbpx

Lichaamsverzorging | Bodycare reviews

Lichaamsverzorging | Bodycare reviewsOp deze pagina vind je al onze reviews over lichaamsverzorging / bodycare. Wij vinden het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, daarna voel je je toch ook een stuk beter? Het is heerlijk om je na het douchen met een lekkere douche gel / olie schuim lekker in te smeren met een goede bodylotion of olie. Maar wij kunnen ook genieten van een goede scrub beurt of peeling.

Categorieën

 

New Nordic Hair Volume Tabletten | Haarvitaminen

Het Scandinavische merk New Nordic introduceert een voedingssupplement voor mooi, volumineus en gezond haar. New Nordic Hair Volume heeft een unieke formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink.

Bekijk bericht

Staudt Hand Therapy Handcrème

De Staudt Hand Therapy is ontwikkeld door de Plastisch Chirurgen uit Brandwondencentrum Beverwijk. Vandaag review ik deze bijzondere handcrème.

Bekijk bericht

La Florentina Zeep Rosegarden & Granaatappel (Duo Review)

In 1894 werd La Florentina opgericht door Alighiero Campostrini.  Het merk staat voor natuurlijke & handgemaakte zepen en vertegenwoordigd de Toscaanse cultuur. Wij ontvingen 2 heerlijk ruikende zepen en zijn helemaal verliefd geworden op de geur en de verpakking, dit ziet er toch helemaal geweldig uit?

Bekijk bericht

Urtekram Green Matcha Haar & Lichaamsverzorging

Enige tijd geleden lanceerde Urtekram hun Green Matcha-lijn. Wij vinden deze lijn bijzonder, omdat de producten een anti-pollution werking hebben. Ze beschermen je haar en huid tegen de verontreiniging van buitenaf.

Bekijk bericht

WOW Handgel

Het eerste product dat World of Wellcare gelanceerd heeft is een bacteriewerende handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. Vandaag review ik de superfijne WOW Handgel.

Bekijk bericht

Kneipp Cherry Blossom Crème Douche & Handcrème

Vandaag review ik twee heerlijke nieuwe producten, Kneipp Crème Douche en Handcrème met de geur van Cherry Blossom.

Bekijk bericht

Hema Handzeep & Lichtgewicht Handcrème

Vandaag vertel ik jullie wat meer over de HEMA Handzeep & Lichtgewicht Handcrème. Beide artikelen zijn vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

Bekijk bericht