fbpx

Lichaamsverzorging | Bodycare reviews

Lichaamsverzorging | Bodycare reviewsOp deze pagina vind je al onze reviews over lichaamsverzorging / bodycare. Wij vinden het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, daarna voel je je toch ook een stuk beter? Het is heerlijk om je na het douchen met een lekkere douche gel / olie schuim lekker in te smeren met een goede bodylotion of olie. Maar wij kunnen ook genieten van een goede scrub beurt of peeling.

Categorieën

 

ZENZ Oil Treatment Deep Wood No. 99 voor Haar & Huid

De ZENZ Oil Treatment Deep Wood No. 99 voor haar & huid is het eerste product wat ik van dit clean beauty merk heb geprobeerd. En wauw, wat is dit een prachtig multifunctioneel product.

Bekijk bericht

Weleda Voetbalsem

Als je kiest voor Weleda, dan kies je voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten.  Pure ingrediënten worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid.

Bekijk bericht

Louis Widmer Zonnebescherming & After Sun (duo review)

Louis Widmer heeft een reeks ecologische zonneproducten op de markt gebracht. Op de verpakking staat een blauw label met “protects the skin & ocean”. Dat is het doel van Louis Widmer zonnebescherming: de huid én het milieu beschermen! Vandaag reviewen wij enkele van deze zonneproducten zonder oxybenzone, octinoxaat en microplastic.

Bekijk bericht

CureSupport Liposomal Vitamin C Sinaasappel

CureSupport is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen. Cure Support heeft als inspiratie ‘absorptie’.

Bekijk bericht

Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème

De Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème heeft dezelfde typische geur als de Bum Bum Cream en belooft prachtig verzorgde voeten.

Bekijk bericht

Bional Stress Balans (duo review)

Alle Bional gezondheidsproducten zijn gebruiksvriendelijk. Op basis van sterke, geconcentreerde extracten uit planten en bloemen, kunnen de Bional producten geest en lichaam ondersteunen. Wij kregen de Bional Stress Balans opgestuurd en die kwam natuurlijk wel van pas de afgelopen tijd!

Bekijk bericht

Biotherm Lait Corporel L’Original Bodylotion

Life Plankton, een krachtige regenererende ingrediënt, zit in het hart van de Biotherm huidverzorgings producten. Life Plankton is ook terug te vinden in de Biotherm Lait Corporel L’Original Bodylotion, die ik vandaag voor jullie review.

Bekijk bericht