Lichaamsverzorging | Bodycare reviews

Lichaamsverzorging | Bodycare reviewsOp deze pagina vind je al onze reviews over lichaamsverzorging / bodycare. Wij vinden het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, daarna voel je je toch ook een stuk beter? Het is heerlijk om je na het douchen met een lekkere douche gel / olie schuim lekker in te smeren met een goede bodylotion of olie. Maar wij kunnen ook genieten van een goede scrub beurt of peeling.

Categorieën

Loveli Sun Cream SPF 30

Vandaag review ik Loveli Sun Cream SPF 30. De zonnebrandcrème van Loveli is 100% natuurlijk en gééft geen witte waas. Dit is uniek!

Bekijk bericht

Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer & SPF 50 Face met Self Tanner

In deze blog een review van de Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer & SPF 50 Face met Self Tanner.

Bekijk bericht

Shankara Nourishing Foot Oil & Muscle Release Oil

Vandaag review ik  Shankara Nourishing Foot Oil en Shankara Muscle Release Oil. Twee producten die staan voor een fijne kennismaking met Shankara!

Bekijk bericht

Loveli Deodorant Cucumber & Aloe Vera

Vandaag review ik de Loveli Deodorant Cucumber & Aloe Vera, ‘de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt’. Dit is een mooie belofte, ik heb het uitgetest en vertel je graag mijn ervaring.

Bekijk bericht

HAPPY EARTH Natuurlijke Verzorging

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker! De producten van Happy Earth bieden de allerbeste verzorging voor de huid én voor de…

Bekijk bericht

LimberLux Rose Quartz Roller, Gua Sha, V-Shape Rose Quartz Roller & Cupping Cup Massage Set

Vandaag reviewen wij samen de LimberLux Rose Quartz Roller, Gua Sha, V-Shape Rose Quartz Roller & Cupping cup Massage Set.

Bekijk bericht

Pixi Rose Bodytreats Lichaamsverzorging

Ik review vandaag 3 producten uit de Pixi Rose Bodytreats lijn. Deze lijn heeft, heel verassend haha, de subtiele geur van rozen. 

Bekijk bericht