Deodorant

Deodorant

NIVEA Magnesium Dry Deodorant

Onlangs hebben wij kennis gemaakt met de NIVEA’S eerste anti-transpirant met magnesium van natuurlijke oorsprong, NIVEA Magnesium Dry. Een innovatieve roll-on deodorant vrij van alcohol en aluminium en die toch een betrouwbare bescherming beloofd.

Bekijk bericht

Loveli Deodorant Cucumber & Aloe Vera

Vandaag review ik de Loveli Deodorant Cucumber & Aloe Vera, ‘de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt’. Dit is een mooie belofte, ik heb het uitgetest en vertel je graag mijn ervaring.

Bekijk bericht

HAPPY EARTH Natuurlijke Verzorging

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker! De producten van Happy Earth bieden de allerbeste verzorging voor de huid én voor de…

Bekijk bericht

Salt Of The Earth Natural Deodorant Spray

Vandaag review ik de Salt Of The Earth Natural Deodorant Spray Unscented en Scented. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk bericht

Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea en Pear & Aloe Vera Deodorant Spray

Met de Dove Go Fresh Touch Cucumber deodorant was ik al langer bevriend. Ik gebruik deze deodorant spray al zeker twee jaar bijna dagelijks. Ik vind hem bijna even fijn als de deodorant sprays van Rituals, maar een heel stuk betaalbaarder. Daarom ga ik bijna altijd voor deze! Dove heeft nu sinds kort een nieuwe geur aan het Go Fresh assortiment toegevoegd, namelijk Pear & Aloe Vera. Tijd voor een review!

Bekijk bericht