Douchegel

Douchegel

Australian Gold Hemp Nation Sparkling Citrus & Champagne Aftersun & Body Wash

Vandaag reviewen wij uit de Hemp Nation lijn de Aftersun Sparkling Citrus & Champagne en de Body Wash Sparkling Citrus & Champagne.

Bekijk bericht

HAPPY EARTH Natuurlijke Verzorging

Nederland is een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker! De producten van Happy Earth bieden de allerbeste verzorging voor de huid én voor de…

Bekijk bericht

Leeff Verzorgingslijn in de geur Fabulous Fig

Hoe leuk zijn deze producten uit zeeplijn, verpakt in een ‘wijnfles’,  van het merk Leeff! Deze originele en verrassende verzorgingsproducten zijn een verrijking voor je interieur.

Bekijk bericht

Molton Brown Juniper Jazz Bad- & Douchegel

Als Queen Elizabeth op haar 94ste de producten van Molton Brown gebruikt, dan moet het wel van een uitzonderlijke kwaliteit zijn. Dat wil ik ook graag ervaren 🙂 ! Vandaag mijn review over de Bath & Showergel van Molton Brown.

Bekijk bericht

Artistry Signature Select Body Producten + WIN ACTIE

Vandaag reviewen wij 3 body producten van Artistry Signature Select; de Purifying Body Cleanser, Polishing Body Scrub en Brightening Body Cream. Om jullie mee te nemen op ontdekkingstocht mogen wij één cadeaupakket met deze DRIE body producten weggeven.

Bekijk bericht

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Douche- en Badgel & Badzout

Treaclemoon brengt een limited edition Shower & Bath Gel Warm Gingerbread Spice en vier Scented Bath Salts speciaal voor de Feestdagen!

Bekijk bericht

NIVEA Fresh Blends Douchegel (duo review)

Vandaag reviewen wij de drie NIVEA Fresh Blends, die heerlijk zacht zijn voor de huid.

Bekijk bericht