Gezichtsscrub- en peeling

Gezichtsscrub- en peeling

ALPHA-H Micro Super Scrub

Voor deze review heb ik de Alpha-H Micro Super Srub getest!  Een zeer fijne scrub en peeling in één met 12% glycolzuur en biologisch afbreekbare scrubdeeltjes van bamboe extract

Bekijk bericht

Paula’s Choice Calm 1% BHA Exfoliant

Vandaag review ik de Paula’s Choice Calm 1% BHA Exfoliant. Deze exfoliant bevat 1% salicylzuur (BHA) en belooft je huid te kalmeren en diep te reinigen.

Bekijk bericht

Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten

De dermatologische reinigingsproducten van Louis Widmer helpen om je huid op heel milde wijze doeltreffend te reinigen, te verzachten en te verzorgen.  Een goede, twee-dagelijkse reiniging is altijd maar zeker nu, een belangrijke stap in je huidverzorging.

Bekijk bericht

Payot Blue Techni Liss Huidverzorging

Payot Blue Techni Liss is een verzorgingslijn die de effecten van het blauwe licht, door overmatige blootstelling aan beeldschermen maar ook gebrek aan natuurlijk daglicht en te korte nachten, vermindert.

Bekijk bericht

ALPHA-H Beauty Sleep Power Peel

Ik review vandaag Alpha-H Beauty Sleep Power Peel, een Alles-in-1 Nachtverzorging.

Bekijk bericht

Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant

Het merk Paula’s Choice gelooft in de beste wetenschappelijke keuzes op het gebied van huidverzorging. Mijn eerste review van dit merk is van de bekende Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant.

Bekijk bericht

ALPHA-H Liquid Gold 4-in-1 Product: Lotion, Exfoliant, Serum én Moisturizer

De Australische Michelle Doherty is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter ALPHA-H. Door haar eigen ervaringen, ze heeft jarenlang een ernstige vorm…

Bekijk bericht