Green People Quinoa & Artichocke Shampoo en Conditioner

Green People Quinoa & Artichocke Shampoo en Conditioner Review

Vandaag review ik de Green People Quinoa & Artichocke Shampoo en Conditioner. Het assortiment van Green People bestaat uit 100% natuurlijke en biologische huid- en haarverzorgings producten die vaak ook vegan zijn. De producten zijn uiterst zacht en geschikt voor mensen die een gevoelige, geïrriteerde huid hebben.

Over de Green People Quinoa & Artichocke Shampoo

Over de Green People Quinoa & Artichocke Shampoo Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze 100% natuurlijke en biologische shampoo van Green People bevat als hoofdingrediënten quinoa en artisjok. Dat is weer eens wat anders, haha! Ik heb beide ingrediënten nooit eerder in cosmetica gehad, dus ik ben hier erg benieuwd van. Daarnaast is er ook kamille en aloë vera toegevoegd aan de shampoo. De shampoo zou je haar pluisvrij, glanzend, zacht en gezond moeten maken. Hij wordt aanbevolen voor de volgende haartypen: Normaal haar, Droog haar, Vet haar, Beschadigd haar en Krul / kroes haar. De shampoo bevat geen: SLS/SLES, gluten, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), parabenen, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, phthalates en kunstmatige geurstoffen.

Belangrijkste eigenschappen

 • Biologische, natuurlijke en vegan shampoo
 • Quinoa geeft 50% meer glans & maakt het haar pluis vrij
 • 8 essentiële aminozuren coaten het haar en maken deze makkelijk doorkambaar
 • Geschikt voor dagelijks gebruik & ieder haartype
 • Antioxidanten beschermen het haar tegen UV & Uitdroging

Over de Green People Quinoa & Artichocke Conditioner

Over de Green People Quinoa & Artichocke Conditioner Review

De conditioner is net zoals de shampoo 100% natuurlijk en biologisch. De conditioner belooft het haar zacht, glanzend, pluisvrij & gezond te maken. Ook de conditioner bevat geen SLS/SLES, gluten, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), parabenen, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, phthalates en kunstmatige geurstoffen. En is uiteraard, net als de shampoo, aanbevolen voor de hierboven genoemde haartypen.

Belangrijkste eigenschappen

 • Biologische, natuurlijke en vegan conditioner
 • Quinoa proteïne geeft intense verzorging voor ieder haartype
 • Artichocke voedt het haar zodat pluis geen kans krijgt
 • 8 essentiële aminozuren maakt het haar behandelbaar
 • Antioxidanten beschermen het haar tegen UV & hersteld beschadigd haar
 • Quinoa proteïne geeft 50% meer glans aan het haar
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

 

Conclusie

Ik hou van de Clean Beauty trend en geloof in natuurlijke producten. Immers beland een deel van wat je op je huid en en haar smeert ook daadwerkelijk in je lichaam. Dan is het wel fijn als dit natuurlijke ingrediënten zijn, naar mijn persoonlijke mening. Deze shampoo en conditioner intrigeren me, omdat ze als hoofdingredienten quinoa en artisjok bevatten. Dit is anders dan anders, gedurfd, en daar hou ik van. Ik begin met de geur van de shampoo en conditioner, hier was ik zelf erg benieuwd naar. Ik had verwacht dat het niet zo lekker zou ruiken namelijk. Dit is niet zo, het ruikt ‘natuurlijk’ en niet te sterk. Ik vind het een prima geur die subtiel aanwezig is.

Zoals verwacht schuimt de shampoo niet heel erg, maar wel genoeg om ‘lekker’ aan te voelen. De conditioner is lekker dik, dikker dan ik gewend ben. Dat vind ik veel goeds beloven, het voelt meer aan als een haar masker. Ik hoopte op intense hydratatie en verzorging met deze shampoo en conditioner en dat heb ik zeker gekregen. Mijn droge haar voelt gevoed aan, maar gelukkig niet vet. Ook vind ik dat mijn haar niet pluizig is na het wassen, iets wat de shampoo en conditioner ook beloven. Ik ben tevreden over deze natuurlijke shampoo en conditioner en vind de prijs erg goed voor de kwaliteit van de producten. En het goede nieuws is: hieronder hebben we nog een win actie, zodat jij als trouwe lezer kans maakt om deze fijne haarverzorging te winnen!

 

De Green People Quinoa & Artisjok Shampoo kost 17,95 (200 ml) en is te bestellen via deze link. De Green People Quinoa & Artisjok Conditioner kost ook 17,95 (2oo ml) en is te bestellen via deze link

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *