fbpx

Instant Effects Deep Line Elixir

Instant Effects Deep Line Elixir Review

Vandaag review ik voor jullie het Instant Effects Deep Line Elixir. Het van oorsprong Engelse merk Instant Effects is NIEUW op de Nederlandse markt! De producten zijn ontwikkeld om échte resultaten gebaseerd op de wetenschap te creëren. Het merk is dierproefvrij, vegan en klinisch bewezen (volgens hun eigen website). De gepatenteerde OX2-technologie (zuurstof) in combinatie met o.a. hyaluronzuur en plantaardige actieve werkstoffen werkt op het natuurlijke metabolisme van de huid. Alle producten van Instant Effects bieden binnen enkele minuten zichtbare resultaten die bij langer gebruik ook vastgehouden kunnen worden.  “Zien is geloven”

Over het Instant Effects Deep Line Elixir

Instant Effects Deep Line Elixir Review

Instant Effects Deep Line Elixir Review

Volg jij ons al op Instagram?

Met het soort producten die onmiddellijk resultaat geven heb ik eerlijk gezegd weinig ervaring.  Met grote nieuwsgierigheid heb ik Instant Effects Deep Line Elixer dan ook opgenomen in mijn dagelijks beautyritueel. Mijn doel is om de frons tussen mijn wenkbrauwen wat minder diep te laten zijn. En de rimpel boven mijn linker wenkbrauw ook 😉 . Mimiek-rimpels worden die genoemd. Het Instant Effects Deep Line Elixer is ook zeer geschikt voor de lijnen van de neus-lippenplooi. De belofte is revolutionair jeugdherstel voor diepe lijnen en rimpels!

De applicator

Instant Effects Deep Line Elixir Review

Het werkt super gemakkelijk.  Schudden voor gebruik en dan draaien bovenaan bij de applicator totdat er een druppeltje op verschijnt. Zo kun je het precies opbrengen daar waar je het wilt hebben. Het liefst aanbrengen op gereinigde huid, dus waar nog geen serum of dagcrème op zit. Dan 5 minuten laten inwerken en daarna kun je de gebruikelijke crèmes en make-up aanbrengen. De samenstelling van Instant Effects Deep Line Elixer bevat gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met o.a. rode algenextract en bessensap. Deze verbeteren de celenergie van de huid waardoor het verschijnen van expressielijnen en rimpels worden verkleind. En de elasticiteit en vochtgehalte van de huid wordt verbetert.

Resultaat & conclusie

Ik heb geprobeerd om een voor- en na foto sessie te maken, maar het resultaat is niet goed vast te leggen. Op de verpakking staan 2 professionele foto’s maar hierop zie je ook nauwelijks tot geen resultaat. Dus ga ik het resultaat proberen te omschrijven. Wat je volgens de omschrijving mag verwachten is dat het in 10 minuten een direct zichtbare vermindering van rimpeldiepte en rimpelgrootte geeft. Deze belofte is echt waar! Als ik Instant Effects Deep Line Elixer op mijn fronsrimpels aanbreng en 10 minuten laat intrekken dan zijn ze echt minder diep en groot.  Niet onzichtbaar, maar wel gladder en verfijnder! Ook blijft mijn huid op die plek goed aanvoelen en vertoont geen droogteverschijnselen of korreltjes. Ook niet naarmate de dag vordert, wat een groot pluspunt is bij dit soort producten.  Na het aanbrengen lijkt het net of er een beetje aan de huid getrokken wordt, maar dit is zo voorbij omdat dit serum ook de huid hydrateert.  Bij langer gebruik (hoe lang?) schijnt de rimpeldiepte met 75% te verminderen. Deze belofte is voor mij de moeite waard om Instant Effects Deep Line Elixer te blijven gebruiken. Maar ook zonder deze belofte, is het sowieso prettig om er dagelijks ‘uitgeruster’ uit te zien.  Wat dat effect geeft het zeker. Ik ben het helemaal eens met het motto van Instant Effects “Zien is geloven”.

Het Instant Effects Deep Line Elixir is voor € 34,95/5 ml te koop bij o.a. Bol.com.
Deze review bevat een gekregen product.
Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *