fbpx

Bronzer

BronzerBronzer review

Op Beautytijd reviewen wij verschillende soorten bronzers. Bronzer is een belangrijk en veelzijdig product. Zo kun je het gebruiken om je hele gezicht een subtiele ”sunkissed” glow te geven, of om je gezicht te shapen / contouren. Dit ligt maar net aan de tint die je pakt! Logischerwijs pak je voor je hele gezicht een minder donkere bronzer dan voor het contouren.

De favorieten van dit moment

Bronzers bestaan in poedervorm en vloeibaar. Wij hebben allebei een voorkeur voor poederbronzer. De favoriete bronzers van Eveline zijn die van Guerlain. Niks haalt het bij de Terracotta lijn. Al komt Laguna van NARS wel dicht in de buurt. Ze gebruikt er hier 2 van; een lichte voor op haar hele gezicht en een donkerdere om te contouren. Wilma houdt het het liefste bij de zon makeup van Shiseido. En moet het contouren nog ontdekken. Dat wordt nog een leuke blog!

Hourglass Ambient Lightning Bronzer in de kleur Nude Bronze Light

Vandaag laat ik jullie de Hourglass Ambient Lightning Bronzer in de kleur Nude Bronze Light zien. Ik heb altijd gezegd dat er heel wat voor nodig is om mij van mijn favoriete Guerlain bronzer af te krijgen. Ik gebruik de Guerlain Terracotta Poudre Bronzante al meer dan 12 (!!!) jaar vast.

Bekijk bericht

HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie (duo review)

Ook dit jaar introduceert B.A.E. by Hema weer een leuke feestelijke collectie. B.A.E., wat onlangs de Beste Vegan Nieuwkomer award won met hun make-up, is het make-up merk van Hema. Voor zeer betaalbare prijsjes lanceren zij regelmatig nieuwe, trendy vegan beauty producten. In deze multi-review reviewen wij de HEMA B.A.E. Kerst en Feestdagen Make-Up Collectie voor jullie 🙂 . 

Bekijk bericht

HEMA Highlight & Bronzing Palette

Vandaag review ik een budget topper voor jullie, namelijk het HEMA Highlight & Bronzing Palette! Ik ontving dit mooie zomerse palette op de Beauty Day van UPR, een PR bureau waar wij bij ingeschreven staan.

Bekijk bericht

Guerlain Terracotta Light

Terracotta light van Guerlain heb ik deze zomer gekocht in Tenerife! Waarom dat zal ik je vertellen. Mijn eerste bronzer kocht ik ver terug in de vorige eeuw 🙂 mijn ervaring met deze eerste bronzer (geen idee meer welk merk het was) viel zwaar tegen. Ik weet nog dat ik het had opgedaan om uit te gaan en dat mijn vader vroeg of ik op oorlogspad ging. Mijn gezicht was echt indianen-bruin.

Bekijk bericht