Eyeliner

Eyeliner

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Eyeliner

Ik review vandaag de  YSL Couture Studio 54 Eyeliner, met de heel herkenbare YSL look  in zwart met goud!

Bekijk bericht

Chanel Signature de Chanel Eyeliner

De make-up collectie van Chanel straalt altijd elegantie uit, uitgevoerd in zwart met het herkenbare Chanel logo. Vandaag review ik de Chanel Signature de Chanel Eyeliner.

Bekijk bericht

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic

Vandaag review ik de Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic, speciaal voor degene die van een kunstzinnige eyeliner houden!

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury The Feline Flick Eyeliner

De iconische Charlotte Tilbury The Feline Flick Eyeliner heeft een nieuw design én nieuwe formule. Met de precieze applicator, geïnspireerd op Shodo -Japanse kalligrafie, versterk je de vorm van je ogen in seconden. 

Bekijk bericht

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green

Ik vind groen een gave kleur. Zowel voor kleding, als voor interieur (accessoires) als voor make-up. Oke, toegeven, ik zal nooit groene lipstick dragen maar bij mijn grijsblauwe ogen staat groen heel erg goed. De Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green is een mat groene eyeliner die ik al eerder in het mat geel heb gereviewed.

Bekijk bericht

Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner

Er is een nieuwe, revolutionaire eyeliner op de markt, namelijk de Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner. Overgewaaid uit Egypte, waar de farao’s al kohl rondom hun ogen aanbrachten, heeft Europa begin van de 20ste eeuw kennis gemaakt met de eyeliner.

Bekijk bericht

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow

Ik ben een persoon van ”periodes”’. Dan weer hou ik heel erg van nette, chique kleding en dan een tijdje later weer van baggy kleding. Zo is dit bij mij ook met kleuren. Ik zit nu in een ”gele periode” en daarom kwam deze eyeliner van Dior als geroepen. De Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Yellow is, zoals de naam ook al zegt, een mat gele eyeliner. In deze blogpost ga ik hem reviewen en er een look mee maken!

Bekijk bericht