Eyeliner

Eyeliner

Pat McGrath Prema Precision Liquid Eyeliner

Vandaag review ik de Pat McGrath Prema Precision Liquid Eyeliner, die verpakt zit in een niet te missen knalblauwe folie

Bekijk bericht

Shiseido MicroLiner Ink Eyeliner

Vandaag review ik een bijzondere eyeliner van Shiseido; de MicroLiner Ink. Dit is een foolproof eyeliner die reageert op de huidtemperatuur. Als de vaste textuur…

Bekijk bericht

Yves Saint Laurent Studio 54 Couture Eyeliner

Ik review vandaag de  YSL Couture Studio 54 Eyeliner, met de heel herkenbare YSL look  in zwart met goud!

Bekijk bericht

Chanel Signature de Chanel Eyeliner

De make-up collectie van Chanel straalt altijd elegantie uit, uitgevoerd in zwart met het herkenbare Chanel logo. Vandaag review ik de Chanel Signature de Chanel Eyeliner.

Bekijk bericht

Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic

Vandaag review ik de Lancôme Artliner Eyeliner Blue Metallic, speciaal voor degene die van een kunstzinnige eyeliner houden!

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury The Feline Flick Eyeliner

De iconische Charlotte Tilbury The Feline Flick Eyeliner heeft een nieuw design én nieuwe formule. Met de precieze applicator, geïnspireerd op Shodo -Japanse kalligrafie, versterk je de vorm van je ogen in seconden. 

Bekijk bericht

Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green

Ik vind groen een gave kleur. Zowel voor kleding, als voor interieur (accessoires) als voor make-up. Oke, toegeven, ik zal nooit groene lipstick dragen maar bij mijn grijsblauwe ogen staat groen heel erg goed. De Dior Diorshow On Stage Liner Eyeliner Matte Pop Green is een mat groene eyeliner die ik al eerder in het mat geel heb gereviewed.

Bekijk bericht