Primer

Primer

Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux Silk Priming Serum

Vandaag review ik het Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux. Dat is een hele mond vol maar in ‘normaal Nederlands’ staat dit voor een make-up primer en gezichtsserum ineen.

Bekijk bericht

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer

Al sinds mijn tienerjaren ben ik fan van de beauty producten van Yves Saint Laurent. In de tientallen jaren daarna staan de producten met de…

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow Primer

Vandaag review ik de Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow. Dit is een kleurcorrigerende, vochtinbrengende primer met parelmoerpigmenten, groene algenextract en vitamine B3 om de huidtint egaler te maken en onvolkomenheden te vervagen.

Bekijk bericht

Laura Mercier Pure Canvas Primer Blurring

Net zoals een schilder een canvas primeert, gelooft Laura Mercier in het primen van de huid. De Laura Mercier Pure Canvas Primers zijn verkrijgbaar in…

Bekijk bericht

MEAUXMEAUX Vegan Beautykit

Ik heb de MEAUXMEAUX Beautykit in de variant ‘Goldmember’ toegestuurd gekregen en in deze review vertel ik je er alles over!

Bekijk bericht

Embryolisse Lait-Crème Concentré Gezichtscrème, Reiniger, Primer & Masker

Het begon allemaal in 1950, in het Parijse ziekenhuis St. Louis, toen een dermatoloog een formule maakte voor een verzorgende crème die voor iedereen te gebruiken was en die ervoor zou zorgen dat een mooie huid op natuurlijke wijze te bereiken was. De Embryolisse Lait-Crème Concentré was geboren!

Bekijk bericht

Hourglass VEIL Mineral Primer Gezichtsprimer

Eerder reviewde ik al de Hourglass Veil oogschaduw primer. Nu review ik de Hourglass Veil Mineral gezichtsprimer!

Bekijk bericht