Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury is een Britse make-up artiest en de oprichtster en bedenker van het gelijkgenaamde cosmetica en huidverzorging merk. Charlotte is geboren in Londen en heeft haar halve jeugd in Ibiza gewoond. Op haar dertiende is ze terug verhuisd naar Londen, waar ze naar kostschool ging en begon te experimenteren met make-up.

Bekende verkooppunten

In 2013 lanceerde Charlotte het merk bij Selfridges. Dit werd de grootste beauty lancering voor het warenhuis ooit. Het merk wordt tegenwoordig verkocht bij bijna alle grote warenhuizen zoals Harvey Nichols, Harrods, Fenwick’s en Bergdorf Goodman en Nordstrom in de VS. Het merk is ook verkrijgbaar in Nederland, namelijk bij de Bijenkorf.

Bekendste producten

De Matte Revolution lipstick, die is uitgebracht in vele varianten die geïnspireerd zijn op beroemdheden, is een van de bekendste producten van Charlotte Tilbury. Ook de Light Wonder foundation is een veel geprezen product. Maar de allerbekendste producten van CT zijn toch wel de producten uit de Pillow Talk lijn.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Poeder

Benieuwd naar de magie van dit poeder? Vandaag mijn review van het Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder.

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Supermodel Body Highlighter

Ik heb gekozen voor Charlotte Tilbury Supermodel Body Highlighter die een hydraterende bodyglans en strakkere contouren in een paar minuten belooft

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Look Of Love Tinted Love Lip & Cheek Tint

Vandaag reviewen we allebei een Tinted Love Lip & Cheek Tint, een nieuw product in de collectie van Charlotte Tilbury. Dit twee-in-een product kun je zowel op je lippen als op je wangen gebruiken.

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Look Of Love Matte Revolution Lipstick (duo review)

Vandaag is het de beurt aan de Charlotte Tilbury Look Of Love Matte Revolution Lipsticks. Deze limited edition lipsticks hebben een navulbare verpakking en zijn versierd met prachtige strass-steentjes. Heel mooi en fancy!

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Look Of Love Instant Look In A Palette (duo review)

Deze twee paletten zijn van de Charlotte Tilbury Look of Love collectie en vallen onder de noemer ‘Instant Look In A Palette’.

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Hollywood Superstar Glow – Limited Edition Highlighter

Dat Charlotte Tilbury van ons allebei een van de favoriete make-up merken is weet denk ik iedereen inmiddels al wel. Eerder reviewde ik de Charlotte…

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray

Ik heb de Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray een paar maanden in gebruik en vandaag vertel ik je wat er ervan vind!

Bekijk bericht