Parfum

Parfum

Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme

Vandaag vertel ik je meer over Gucci Guilty, een in mijn ogen heerlijke en vrouwelijke geur.

Bekijk bericht

Artistry Studio Los Angeles “The City of Dreams” Collectie

De 2021 lente/zomer collectie van Artistry Studio Los Angeles “The City of Dreams” is een make-up lijn die heel gemakkelijk is in gebruik en toch een glamourachtige schoonheid geeft!

Bekijk bericht

Sol de Janeiro Sol Cheirosa ’62 Eau de Parfum

Ik reviewde eerder al de populaire Bum Bum Cream van Sol de Janeiro, dit is de lekkerste body cream die ik in tijden heb gebruikt. Vandaag vertel ik je meer over de bijpassende parfum; Sol de Janeiro Sol Cheirosa ’62.

Bekijk bericht

Artistry Studio Soft as Silk Hand Cream & Eau de Toilette Rollerballs

Uit de Shanghai Edition ontving ik de Artistry Studio Soft as Silk Hand Cream, in een cadeauverpakking van drie stuks, samen met de bijpassende Eau de Toilette Rollerballs.

Bekijk bericht

Hollister Canyon Escape Eau de Parfum for Her & Him

Vandaag review ik de de bestsellers; Hollister Canyon Escape Eau de Parfum for Her en Canyon Escape Eau de Toilette for Him.

Bekijk bericht

Maison Margiela Replica Bubble Bath Eau de Toilette

Maison Margiela Replica Bubble Bath is de zoete herinnering van een intiem, ontspannend moment in een schuimend bad. Een duik in heet, geparfumeerd water en het gevoel dat het lichaam gekalmeerd is van alle spanningen.

Bekijk bericht

JAY Organic Fragrance Eau De Parfum

JAY Organic Fragrance Eau de Parfum is made….. in Amsterdam! Een bijzonder parfum bedacht door een moeder en dochter die beiden een bovengemiddeld ontwikkelde reukzin hebben.

Bekijk bericht