Maand van Wilma | Februari

In deze blog laat ik je zien wat ik in de maand februari heb gedaan!

Bekijk bericht

Week 6, 7, 8 & 9 | Nieuwe zonnebril, 3D tekeningen van de keuken & Nutribullet life

Het is weer even wat stiller geweest rondom mijn weekblogs. Dit had vooral te maken met de enorme hoeveelheid werk die we hebben aan ons nieuwbouw huis. Maar, de deadlines zijn nu in zicht en we hebben weer een heleboel knopen doorgehakt! In deze weekblog vertel ik je er alles over 🙂 !

Bekijk bericht

Week 4 & 5 | Nieuwbouw huis gekocht, keuken uitzoeken & heerlijk gegeten

Zoals jullie kunnen lezen in de titel gaan Niels en ik verhuizen! Daarom zijn we ons nu aan het oriënteren op onze nieuwe keuken. Daarnaast waren dit weer 2 weken waarin we, logisch, weinig hebben gedaan.

Bekijk bericht

Maand van Wilma | Januari

Een van mijn goede voornemens voor 2021 is om een maandblog te schrijven op Beautytijd.nl. Omdat ik het leuk vind om wat meer dingen die ik doe of meemaak in mijn leven met jullie delen.

Bekijk bericht

Week 2 & 3 | Verjaardag van mijn broer, verveling & nachtwandeling

Omdat ik de afgelopen 2 weken niet heel veel heb meegemaakt door het Corona virus heb ik 2 weken in een weekblog gezet. Lezen jullie mee 🙂 ?

Bekijk bericht

Week 1 | té vieze risotto & veel gewandeld

De eerste week van het nieuwe jaar is het me in elk geval gelukt om elke dag goed te bewegen. Daarnaast hebben we helaas meerdere…

Bekijk bericht

Week 52 & 53 | Feestdagen & Te Veel Gegeten

Een van mijn goede voornemens is om weer elke week (of twee weken) een weekblog te gaan schrijven 🙂 . So here we are! Ik hoop dat jullie fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling hebben gehad, ondanks de bijzondere tijden. In deze blog blik ik terug op mijn feestdagen en de dagen daaromheen.

Bekijk bericht