Week 1 | té vieze risotto & veel gewandeld

De eerste week van het nieuwe jaar is het me in elk geval gelukt om elke dag goed te bewegen. Daarnaast hebben we helaas meerdere…

Bekijk bericht

Week 52 & 53 | Feestdagen & Te Veel Gegeten

Een van mijn goede voornemens is om weer elke week (of twee weken) een weekblog te gaan schrijven 🙂 . So here we are! Ik hoop dat jullie fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling hebben gehad, ondanks de bijzondere tijden. In deze blog blik ik terug op mijn feestdagen en de dagen daaromheen.

Bekijk bericht

Mijn favoriete sieraden | Wilma

Je hebt sieraden voor iedere dag, voor feestelijke gelegenheden, voor ieder seizoen, voor passend bij je outfit, met een herinnering, met kralen of glanzende stenen,  opvallend of verfijnd, van zilver of goud of andere materialen. In deze blog laat ik je mijn favoriete sieraden zien 🙂 ! 

Bekijk bericht

Week 15 & 16 | Veel wandelen, lekker eten & James

Ik merk aan mezelf dat het leven in lockdown steeds meer begint te wennen. Het voelt alsof ik mijn ‘rust’ terug heb en er weer wat uit mijn handen komt. De afgelopen twee weken heb ik weer lekker uitgebreid gekookt, elke dag geprobeerd de 10.000 stappen te halen en heel veel foto’s van James gemaakt. Lees je mee?

Bekijk bericht

Week 13 & 14 | De quarantaine continues & (te) veel lekker eten

Omdat ik, net als iedereen, niet heel veel meemaak deze weken heb ik besloten week 13 en week 14 in een weekblog samen te pakken. Het waren twee weken met veel lekker eten en huidverzorging. Lees en kijk je mee?

Bekijk bericht

Week 12 | Binnenzitten en quality time met James

De Coronacrisis van de afgelopen weken zal niemand zijn ontgaan. Gisteravond zijn er nog heftigere maatregelen aangekondigd en ook handhaving van de maatregelen. Niels, ik en James zitten al 2 weken binnen en gaan alleen nog naar buiten voor de supermarkt of een blokje om.

Bekijk bericht

Waar geef ik privé het meeste geld aan uit?

Een veelbesproken onderwerp in onze vriendengroep is geld uitgeven. En dan wel waaraan men zijn of haar geld uitgeeft. We zijn (bijna) allemaal fulltime werkers die nog geen kinderen hebben. Velen hebben net een huis gekocht of zijn in het proces van een huis kopen. Ik vind het altijd interessant om te weten waar andere mensen hun geld aan uitgeven.

Bekijk bericht