fbpx

Staudt Hand Therapy Handcrème

Staudt Hand Therapy Handcrème Review

Het merk Staudt werkt nauw samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting. De producten van Staudt zijn dermatologisch getest, zijn vrij van allergenen en parabenen, dierproefvrij en staan onder deskundig toezicht. Ze worden continu naar de laatste wetenschappelijke inzichten en ervaringen verbetert. De Staudt Hand Therapy is ontwikkeld door de Plastisch Chirurgen uit Brandwondencentrum Beverwijk. Vandaag review ik deze bijzondere handcrème.

Over Staudt Hand Therapy Handcrème

Staudt Hand Therapy Handcrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

Staudt Hand Therapy bevat natuurlijke ingrediënten zoals sheabutter, honing en een speciaal complex van de olie van de blauwe bes, cardiospermum en zonnebloemolie, ter ondersteuning en herstel van de huidbarrière. Deze handcrème is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt voor een intensieve, duurzame verzorging en bescherming (door de aanwezigheid van siliconen) van de handen en verhelpt lichte huidbeschadigingen. Maar let op, je mag de handcrème niet gebruiken op open wondjes.

De belangrijkste ingrediënten op een rijtje :

  •         Shea Butter voor de voeding en verzachting van de huid
  •         Bisabolol en Allantoïne om de huid te kalmeren en te ondersteunen bij herstel
  •         Defensil Plus®, een complex van blauwe bes, zonnebloemolie en  cardiospermum ter ondersteuning van het herstellend vermogen          van de huid

Conclusie

Staudt Hand Therapy Handcrème Review

Je kunt Staudt Hand Therapy naar behoefte meerdere malen per dag dun aanbrengen.  Wat voelt deze handcrème superzacht aan! En je handen na ervan gebruik ook 🙂 . Je voelt dat er een glad laagje achter blijft op je handen, wat niet vettig is.  Dit is echt een apart gevoel, wat ik nog niet eerder ervaren heb bij een handcrème. De geur is heel subtiel en fris. Ik raad je Staudt Hand Therapy van harte aan, echt een bijzondere fijne handcrème!

 

De Staudt Hand Therapy handcrème is online te bestellen op hun eigen webshop voor € 14,95. Daarnaast is de handcrème verkrijgbaar bij diverse apotheken en o.a. Etos en bij Bol.com.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *