Alpha-H Vitamin Profiling Kit Gezichtsserums

Alpha-H Vitamin Profiling Kit Gezichtsserums Review

In de Alpha-H Vitamin Profiling Kit zitten 4 vitamine (A,B,C,E) serums zodat je per dag kunt kiezen welk serum voldoet aan je huidbehoefte. En de kit is natuurlijk een fijne kennismaking deze serums met natuurlijke ingrediënten. De behoefte van je huid kan per dag veranderen onder invloed van bijv. stress, slaaptekort, voeding, hormonale veranderingen, seizoenswisselingen en zonlicht. Vandaag reviewen wij de Alpha-H Vitamin Profiling Kit en maak je kennis met deze bijzonder fijne serums!

Klik hier om meer reviews van Alpha-H producten te lezen.

 

Over de Alpha-H Vitamin Profiling Kit

Over de Alpha-H Vitamin Profiling Kit 

Alpha-H Vitamin Profiling Kit Gezichtsserums Review

 Volg jij ons al op Instagram?

In de Alpha-H Vitamin Profiling Kit zit een collectie van 4 vitamine serums die zijn verpakt in flesjes van gerecycled glas en een UV-coating bevatten. De inhoud van de flesjes bevat 15 ml per stuk. Het serum in de standaard verpakking bevat 25 ml.

 

Op de website van Alpha-H kun je een test doen om te checken welk serum(s) het beste aansluit aan je huidbehoefte. Wij krijgen nooit ruzie over een verdeling van producten, want we hebben in de basis beiden een andere huidbehoefte. Wat dus niet wil zeggen dat dit altijd het geval is, want ook onze huidtypes kunnen variëren in behoeften. In het geval van de 4 Alpha-H Vitamin Serums hebben we deze als volgt verdeeld:

  • Eveline: Vitamin Serum B (build moisture; hydratatie) + Vitamin Serum E (emergency repair; ‘hulp bij noodgevallen’)
  • Wilma: Vitamin Serum A (anti-aging; huidveroudering) + Vitamin Serum C (clarity enhancing; verhelderend )

Als je specifieke huidproblemen wilt aanpakken kan het advies zijn om ’s morgens een ander serum te gebruiken dan ’s avonds. De serums zijn op zich niet bedoeld om te mengen met elkaar of met een crème. Als je toch twee serums tegelijk wilt gebruiken, dan eerst het ene serum volledig in laten trekken voordat je het andere serum aanbrengt.

 

Alpha-H Vitamin C Serum

Alpha-H Vitamin C Serum Review

Het Alpha-H Vitamin C Serum zorgt met name aanmaak van collageen, daarnaast vermindert het de pigmentproductie en geeft het de vermoeide huid een oppepper.  De belofte is een egale en frissere huid;  een serum dat eigenlijk ieder huidtype blij maakt. Het serum bevat ook hyaluronzuur wat zorgt voor hydratatie van de huid.

 

De actieve ingrediënten:  Vitamine C (3%), hyaluronzuur, druivenpitextract en zoethout.

 

Conclusie Alpha-H Vitamin C Serum

Alpha-H Vitamin C Serum Review

Wilma: Het Vitamine C serum van Alpha-H is zo’n heerlijk serum wat je bij ieder huidtype altijd kunt gebruiken. Ik gebruik het nu ’s ochtends in combinatie met het Vitamin A serum ’s avonds,  volgens het advies van de test die ik heb gedaan op de website van Alpha-H.  Ik vind dit soort tests altijd heel fijn, zodat je zeker weet dat je goed bezig bent.  Maar je kunt het Vitamin C serum ook  ’s ochtends én ’s avonds gebruiken, net gelang wat je huidbehoefte is.  De textuur is doorzichtig en niet vettig,  zodat het serum mijn huid met foundation erover niet laat glimmen. Ik vind het Vitamine C serum bijzonder fijn en ik kan het zeker iedereen aanbevelen!

Alpha-H Vitamin C  Serum  kost € 54,95  25/ml

 

Alpha-H Vitamin B Serum

Alpha-H Vitamin B Serum Review

Het Alpha-H Vitamin B Serum is een sterk hydraterend en herstellend serum en legt een soort van vochtreservoir aan waardoor de huidbarrière wordt herstelt en de talgproductie wordt geremd. Je huid is hierdoor minder gevoelig voor externe invloeden, acne en de vorming van droogtelijntjes.  Ook werkt het vitamine B serum verhelderend op pigmentvlekjes en beloofd het een egale teint.

 

De actieve ingrediënten:  Vitamine B3 (niacinamide – 5%),  vitamine B5 (1%), koper peptiden, Matrixyl-6, ferulic acid, chia zaad en Fision Hydrate.

 

Conclusie Alpha-H Vitamin B Serum

Alpha-H Vitamin B Serum Review

Eveline: Ik ben altijd op zoek naar producten die mijn huid extra hydrateren om de reden dat ik voor mijn leeftijd best een droge huid heb en ik op latere leeftijd geen kop vol rimpels wil. Dit helemaal voorkomen gaat natuurlijk niet lukken, maar ik wil er wel alles aan doen wat binnen de mogelijkheden ligt. Het Alpha H Vitamin B serum geeft mijn huid een comfortabel gevoel en een mooie egale gloed (glow). Het serum gebruik ik zowel ’s ochtends als ’s avonds, het trekt snel in (1 minuutje droogtijd) zodat je bijna gelijk je dag/nachtcrème kunt aanbrengen. Ik vind dit serum fijn om iedere dag te gebruiken, zeker als je huid droger wordt in de herfst/winterperiode. Dit is een van de eerste producten van Alpha-H die ik heb geprobeerd en ik snap nu wel waar mijn moeder Wilma al die tijd al zo enthousiast over is 🙂 .

 

Alpha-H Vitamin B Serum  kost € 54,95  25/ml

 

Alpha-H Vitamin A Serum

Alpha-H Vitamin A Serum Review

Het Alpha-H Vitamin A Serum is een krachtig anti-oxidant (nacht) serum wat huidveroudering, grove poriën, pigmentatie, littekentjes en acne aanpakt.  De belofte is een egale, frisse en jonger uitziende huid. Het serum bevat 0,5% vitamine A (puur retinol) en is ook te gebruiken als je huid nog nooit in aanraking is geweest met retinol.  Dan moet je wel het gebruik langzaam opbouwen.

 

De actieve ingrediënten:  Vitamine A (0,5% retinol), squalaan, teunisbloemolie, jojobaolie, macadamia olie, tomaat extract.

 

Conclusie Alpha-H Vitamin A Serum

Alpha-H Vitamin A Serum Review

Wilma: Als je huid eenmaal gewend is aan het gebruik van het Alpha-H Vitamine A serum is het advies om het om de dag ’s avonds te gebruiken. Dat dit niet voor iedere nacht geadviseerd wordt, zegt wel iets over de krachtige werking van het serum. Voor het beste resultaat laat je het serum eerst 10 minuten inwerken, voordat je een nachtcrème aanbrengt. Dat vind ik best lang, dus houd ik er rekening mee dat ik eerst mijn huid reinig dan het Vitamine A serum aanbreng en daarna bijv. mijn tanden poets of mijn kleding ga opruimen. Ik vind het resultaat (na 4 weken) gebruik bijzonder te noemen,  mijn poriën zijn echt verfijnd en de pigmentvlekjes (van de zomerzon) zijn een heel stuk lichter geworden. Het serum voelt ietwat vettig aan, wat ik voor de nacht heel fijn vind. Een heel mooi serum die de belofte waar maakt!

 

Alpha-H Vitamin A Serum  kost € 54,95  25/ml

 

Alpha-H Vitamin E Serum

Alpha-H Vitamin E Serum Review

Alpha-H Vitamin E Serum Review

Het Alpha-H Vitamin E Serum werkt hydraterend en kalmerend.  Het helpt huidirritaties sneller herstellen en kalmeert roodheid . Vitamine E verbetert de  huideigen barrièrefunctie en is bijzonder geschikt voor de eczeem gevoelige huid. Het wordt ook wel EHBO serum genoemd vanwege de sterke en snelle kalmerende werking.

 

De actieve ingrediënten:  Vitamine E(1%), hyaluronzuur, druivenpit- en macadamia olie

 

Conclusie Alpha-H Vitamin E Serum

Alpha-H Vitamin E Serum Review

Eveline: Alhoewel het de laatste tijd bijzonder goed gaat met de roodheid van mijn huid, wil het met name in stresssituaties nog wel eens opspelen. Het is dan heel fijn om een goed en veilig huidverzorgingsproduct als het Vitamine E serum van Alpha-H te gebruiken. Dit serum kalmeert in een paar uurtjes mijn rode huid en geeft daarnaast ook een goed hydraterend gevoel.  Ik vind het Vitamin E serum een heel fijn serum om in ‘noodgevallen’ bij de hand te hebben. Het is ook geschikt om de huid bijv. na injectables te kalmeren. Ik kan dit serum iedereen die last heeft van huidirritaties of roodheid van harte aanbevelen! Ook vind ik de prijs voor de kwaliteit van het serum goed, voor écht goede producten vind ik het namelijk niet erg meer te betalen.

 

Alpha-H Vitamin E Serum  kost € 44,95  25/ml

 

De Alpha-H Vitamin Profiling Kit kost € 79,95 (4 serums/15ml per stuk) en is verkrijgbaar via deze link op de officiële website van Alpha-H.nl

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *