BaByliss 9000 Draadloze Stijltang & 9000 Draadloze Krultang

BaByliss 9000 Draadloze Stijltang & 9000 Draadloze Krultang Review

BaByliss 9000 Draadloze Stijltang & 9000 Draadloze Krultang Review

Voor de luxe verpakking alleen al zou je een BaByliss draadloze Stijltang of Krultang willen hebben! In een prachtige doos zit eveneens een prachtige etui met daarin het allernieuwste pareltje van Babyliss, een draadloze stijltang of krultang in glanzend zwart met rosé gouden details. Onlangs mochten wij op de introductiedag van deze nieuwe draadloze tools ieder een exemplaar uitzoeken. Wij reviewen vandaag de BaByliss 9000 draadloze stijltang en krultang en laten ook het resultaat zien wat we na enige oefening hebben behaald.

 

Over de BaByliss 9000 Draadloze Stijltang

Over de BaByliss 9000 Draadloze Stijltang Review

 Volg jij ons al op Instagram?

De BaByliss 9000 is werelds allereerste, hoogwaardige draadloze stijltang!  Deze stijltang is net zo goed als een stijltang met snoer, maar heeft het voordeel dat je geen stopcontact in de buurt van je spiegel hoeft te hebben. De draadloze stijltang is snel op temperatuur en blijft dit 30 minuten lang.

 

Specificaties

Over de BaByliss 9000 Draadloze Stijltang Review

Over de BaByliss 9000 Draadloze Stijltang Review

De specificaties van de BaByliss 9000 stijltang:

 •  De Babyliss 9000 stijltang is draadloos
 •  Lithium-ion batterij voor langdurig en krachtig gebruik
 •  Gepatenteerd Micro-Heating Matrix voor snelle en constante opwarming van iedere haarlok
 •  Drie temperatuurinstellingen: 160°C, 180°C, 200°C
 •  Klaar voor gebruik binnen een paar seconden
 •  Magnetisch opladen met 3 uur snelladen voor 30 minuten gebruik op de maximale temperatuur
 •  Intelligente batterij indicator welke weergeeft hoe lang de batterij nog meegaat
 •  Ultra gladde, keramische, zwevende platen zodat de stijltang soepel door je haar glijdt en je haar beschermt
 •  Inclusief 2-Pin Europese en 3-Pin UK verwijderbare adapter
 •  Multi-voltage voor wereldwijd gebruik
 •  De slaapmodus schakelt in na 5 minuten. De temperatuur van de stijltang wordt dan naar 120°C verlaagd. De automatische   afschakeling gaat in na 10 minuten
 •  Siliconen hoes voor het veilig opbergen en meenemen van de stijltang in je tas of koffer
 •  Luxe opbergetui met beschermende stof aan de binnenkant en hittebestendige mat
 •  Wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking

 

De platen

Over de BaByliss 9000 Draadloze Stijltang Review

Het is natuurlijk belangrijk dat een stijltang je haar zo min mogelijk beschadigd. Zeker als je heel breekbaar haar en niet al te dik haar hebt, (zoals wij) wil je zo veilig mogelijk je haar stijlen. De BaByliss draadloze stijltang heeft ultra gladde, keramische, zwevende platen zodat de stijltang soepel door je haar glijdt en je haar beschermt. Omdat de stijltang rond is afgewerkt, kun je naast steil haar ook slag of krullen maken. Het klinkt misschien raar om je haar te krullen met een stijltang, maar als je de tijd ervoor neemt lukt dat echt heel mooi met deze stijltang. Wel gaat het haar gewoon glad stijlen (waar de stijltang naar onze mening meer voor bedoeld is) vele malen sneller dan een slag of krul maken.

 

BaByliss 9000 Draadloze Stijltang resultaat & conclusie

Over de BaByliss 9000 Draadloze Stijltang Review

Eveline: ik zie mijn haar nooit zelf aan de achterkant, dus excuses dat ik te lang niet naar de kapper ben geweest om de haarpuntjes te laten knippen. Op de linkerfoto zie je mijn haar zoals het eruit ziet na het wassen, zonder het eerst glad te föhnen. Op de rechterfoto zie je mijn haar na het stijlen met de BaByliss draadloze stijltang.  Nu heb ik geen super dik haar, maar ik ben echt in vijf minuutjes klaar.  Wat doet deze draadloze stijltang het goed en snel. Ik hoef maar een keer (voor mijn type haar in de laagste stand) met de stijltang over een haarlok heen met als resultaat glad en glanzend haar.  Het design van de BaByliss 9000 draadloze stijltang vind ik echt heel mooi en luxueus! Deze stijltang gaat sowieso met mij mee als ik weekendjes weg ga of op vakantie en thuis gebruik ik de draadloze stijltang nu ook in mijn badkamer (want daar heb ik geen stopcontact).  Ik kan je dit pareltje van harte aanbevelen…

 

De BaByliss Waving Wand kost € 199,90 en is via deze link online te bestellen op de officiële website.

 

Over de BaByliss 9000 Draadloze Krultang

BaByliss 9000 Draadloze Krultang Review

De BaByliss 9000 draadloze Waving Wand is een draadloze krultang (zonder klem) met een wand van 28mm waar je zachte beachy golven mee kunt creëren.  De krachtige lithium-ion batterij zorgt ervoor dat de krultang net zo goed is als een exemplaar met snoer. De krultang is supersnel op temperatuur en blijft dit 40 minuten lang.  Je hebt geen stopcontact in de buurt nodig, wat ook zeker in een ‘vakantie-omgeving’ superhandig kan zijn.

 

Specificaties

BaByliss 9000 Draadloze Krultang Review

BaByliss 9000 Draadloze Krultang Review

De specificaties van de BaByliss 9000 Waving Wand: 

 • De BaByliss 9000 Waving Wand is een draadloze 28 mm krultang
 • Verwarmingselement met gepatenteerde Micro-Heating Matrix technologie voor snelle en constante opwarming van iedere lok, zelfs bij lagere temperaturen
 • Ultragladde keramische coating voor gladde, zachte beach waves en losse krullen
 • Lithium-ion batterij voor langdurig en krachtig gebruik
 • Drie temperatuurinstellingen: 160°C, 170°C, 180°C
 • Magnetisch opladen met 3 uur snelladen voor 40 minuten gebruik op de maximale temperatuur
 • Intelligente batterij indicator welke weergeeft hoe lang de batterij nog meegaat
 • Multi-voltage voor wereldwijd gebruik
 • Slaapstand en automatische uitschakeling
 • Opbergetui met beschermende stof aan de binnenkant en hittebestendige mat
 • Inclusief een hittebestendige stylinghandschoen

 

De wand

BaByliss 9000 Draadloze Krultang Review

Ik (Wilma) ben bekend met het gebruik van een krultang, maar dan niet met zo’n mooi draadloos exemplaar als de BaByliss 9000.  Eveline heeft nog nooit een krultang gebruikt. Vroeger heb ik jarenlang een krultang gebruikt, maar dan wel eentje met een draad en met een klem.  Het draadloze Waving Wand model zonder klem is voor ons beiden helemaal nieuw, maar we weten inmiddels hoe modellen aan hun prachtige golvende krullen in hun haar komen. De krultangwand heeft een ultragladde keramische coating waarmee je op een veilige manier gladde, zachte beachy waves en losse krullen kunt creëren. Zie onderstaande foto’s voor het resultaat 🙂 .

 

BaByliss 9000 Draadloze Krultang resultaat & conclusie

BaByliss 9000 Draadloze Krultang resultaat & conclusie

Wilma: op bovenstaande foto’s zie je hoe een professional, op de BaByliss introductiedag, Eveline’s haar heeft gestyld. Om dit resultaat te bereiken moet je echt wel een paar keer oefenen!  Op de foto’s eronder zie je mijn ’thuis’resultaat…Vroeger had ik vaak slag of krullen in mijn haar, maar de laatste tien misschien wel twintig jaar alleen nog maar stijl haar. Met de BaByliss 9000 draadloze krultang ga ik voor mijn gevoel terug in de tijd. Maar dan wel op een moderne manier! De soort krullen (of slag) die je maakt met deze super moderne krultang zijn anders dan de stijve krullen van vroeger.  Het is echt de beachy look maar dan is je haar zacht en glad in de krul i.p.v. zoals na een dagje zon/zee/strand stug en droog. De hittebestendige handschoen is geen overbodige luxe, ik begon mijn eerste poging zonder die handschoen en verbrande lichtje mijn wijsvinger.  Omdat deze krultang geen klem heeft is het in het begin even zoeken hoe je een haarlok rondom gedraaid krijgt. Maar ik had het toch vrij snel door en creëer nu binnen twintig minuten een golvende haardoos. De draadloze uitvoering van deze Babyliss Waving Wand krultang is handig, al moet je er in het begin wel aan denken om na gebruik de krultang weer gelijk op te laden zodat je de volgende keer gelijk aan de slag kunt.  Mijn haar glad en golvend (met veel volume) vind ik een mooie variatie op het dagelijkse steile haar wat ik normaal draag. Een top krultang voor je haar en een prachtig design om naar te kijken!

 

De BaByliss Waving Wand kost € 179,90 en is via deze link online verkrijgbaar bij de officiële webshop. 

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *