Facetrex Facelifting Crème & Collafill Drink (Collageen Poeder)

Facetrex Facelifting Crème & Collafill Drink Review

Facetrex Naturel Facelifting dag-en nachtcrème en Facetrex Collafill Drink is een unieke combinatie van twee producten die elkaar intensief versterken. De gezichtscrème pakt van buitenaf rimpels en fijne lijntjes aan. En het poederdrankje met VERISOL Collageen Peptiden werkt van binnenuit op doeltreffende wijze om de huid weer stevig en glad te maken. Voor wie geen cosmetische injecties wilt ondergaan, zoals bijv. botox, is de combi van Facetrex Naturel Facelifting dag-en nachtcrème & Collafill Drink een natuurlijk alternatief…. aldus Facetrex zelf. Ik heb beide producten nu 4 weken getest en geef je mijn indruk in deze review.

 

Over de Facetrex Facelifting Crème

Facetrex Facelifting Crème Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Facetrex Naturel Facelifting is een krachtige anti-aging dag-en nachtcrème. De crème bevat een Botuline Compositie (hyaluronzuur, Q10, Ectoine, Ceramide, vitamine E, Groene thee e.a. hoogwaardige ingrediënten). Deze compositie is de meest krachtige, plaatselijk aan te brengen rimpelontspanner, die op dit moment beschikbaar is. Het zorgt ervoor dat de huidspieren zich kunnen ontspannen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid egaler en gladder kan worden. Ook werkt Facetrex Naturel Facelifting op het collageen tekort van de huid waardoor de stevigheid en elasticiteit wordt verbeterd. Diepe rimpels worden zichtbaar verminderd. Dit alles dus zónder pijnlijke injecties!”

De voordelen van Facetrex Naturel Facelifting op een rijtje: 

  • Krachtige anti-rimpel werking
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Werkt tegen pigmentvlekken
  • Voorkomt een droge en gevoelige huid
  • Stimuleert en hydrateert de huid
  • Bevordert de stevigheid, de veerkracht en de elasticiteit van de huid
  • Bevordert de natuurlijke huidspanning
  • Geeft optimale voeding aan de huid
  • Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid

“De ingrediënten in Facetrex Naturel Facelifting zijn van gecontroleerde biologische oorsprong, aangevuld met essentiële oliën. De samenstelling is vrij van synthetische-of minerale oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen.  Facetrex Naturel Facelifting is geschikt voor alle huidtypes”.

Gebruik & Conclusie

Facetrex Facelifting Crème Review

Wat ik bijzonder vind aan de samenstelling van de werkzame natuurlijke stoffen in Facetrex Naturel Facelifting is dat deze diep doordringen in de opperhuid. Het blijft dus niet op de huid ‘plakken’, maar wordt direct en volledig door de huid opgenomen en zit binnen 15 minuten in de diepere huidlagen van het huidweefsel. Er bestaat dus geen gevaar dat de poriën verstopt raken! Niet alleen de basisstoffen maar ook de actieve stoffen zijn dus lichaamseigen stoffen. Alleen de geur is kunstmatig, wel van een hoogwaardige parfum, die had van mij wel iets minder sterk mogen ruiken. De smeerbaarheid vind ik bijzonder goed voor toch een vrij dikke gezichtscrème, die ik overigens ook op hals en decolleté gebruik! Het voelt fluweelzacht en heel aangenaam aan op de huid. Ook trekt de crème inderdaad heel snel in, wat ik erg prettig vind.

Ik zet wel een vraagteken bij de vermelding ‘high UV protection;  “de Botuline Compositie zorgt ervoor dat de huid veerkrachtig en elastisch wordt en zo is beschermd tegen weersinvloeden (uitdrogen en UV straling)”. Mijn gedachte is dat er hier bescherming tegen huidveroudering (Uv-A) wordt bedoeld, maar niet de bescherming tegen verbranden (Uv-B). Ik gebruik Facetrex Naturel Facelifting nu 4 weken ’s ochtends en ’s avonds, op mijn gezicht, hals en decolleté. Mijn huid ziet er prima glad, soepel en stevig uit en voelt zacht en goed gevoed aan. De lange termijn effecten zijn na 4 weken gebruik moeilijk te meten maar tot nu toe vind ik het een erg fijne crème. Een aanrader!

 

Over Facetrex Collafill Drink (Collageen Poeder)

Facetrex Collafill Drink (Collageen Poeder) Review

“Het is bekend dat een gebalanceerde en gezonde voeding niet alleen de gezondheid ten goede komt, maar ook de conditie, jeugdigheid en teint van de huid. Dit geldt ook voor extra supplementen die worden ingenomen. Vanaf ca. 25 jaar nemen bepaalde natuurlijke substanties en bouwstenen af die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit in de huid, zoals collageen. Facetrex Collafill Drink sluit perfect aan op het gebruik van Facetrex Naturel Facelifting gezichtscrème d.m.v. het principe van schoonheid van binnenuit. Het poeder zit in handige (mee te nemen) sachets. Ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid, de gezondheid en de stevigheid van het bindweefsel en de hydratatie in de huid te optimaliseren én langdurig te behouden”.

Hieronder een korte uitleg van de samenstelling:

“Facetrex Collafill Drink bevat natuurlijke VERISOL Collageen Peptiden. Dit is een gepatenteerde vorm van collageen die heel goed opneembaar is door het lichaam. Het is een hoogwaardige vorm van collageen die in de diepere huidlagen terechtkomt. Het werkt daar als een krachtige ‘jeugdbooster’. De collageenpeptiden van VERISOL vullen rimpels en fijne lijntjes op van binnenuit en maken de huid stevig, glad en veerkrachtig. Ook bevat Facetrex Collafill Drink Ester-C,  een krachtig antioxidant. Deze anti-aging vitamine draagt ook bij aan de vorming van collageen. En helpt bij dagelijkste inname mede om de huid te verstevigen en om de teint te verhelderen”.

Per sachet: Verisol-B  5000 mg, Ester-C 500 mg, geen suiker.

Gebruik & Conclusie

Facetrex Collafill Drink (Collageen Poeder) Review

Sinds ongeveer één jaar ben ik helemaal into supplementen die van binnenuit huid, nagels en haar ondersteunen. Waarom pas één jaar zal je misschien denken? Ik ben er gewoon niet eerder mee in aanraking gekomen, of dacht dat alleen veel smeren voldoende zou zijn….  Maar ik geloof inmiddels echt in de werking van dit soort supplementen! Mijn haar is voller, langer, glanzender en sterker geworden, mijn veel gelakte nagels blijven mooi lang en mijn huid is helder, glad en stevig. Dus ook op een latere leeftijd kun je nog steeds beginnen met dit soort supplementen. Ik vind Facetrex Collafill Drink gemakkelijk in gebruik,  je kunt het toevoegen aan water maar ook aan smoothies of vruchtensappen. De smaak is vrij neutraal en met één sachet per dag werk je dus ook van binnenuit aan een verjongingskuur 🙂 .

Ik kan niet helemaal zeggen of je na 30 dagen gebruik al duidelijk verschil ziet, omdat ik van te voren ook al andere supplementen gebruikt heb. Maar zoals gezegd, ik geloof echt in de combinatie mooi van binnenuit met supplementen en mooi van buitenaf met goede crèmes en daar kan ik de producten van Facetrex zeker voor aanbevelen.

 

Prijs en verkrijgbaarheid

 

De producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen zoals bijvoorbeeld Holland & Barrett en Vedax.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *