Alissi Brontë Mesotherapy Kit Thuisbehandeling (duo review)

Alissi Brontë Meso Therapy Kit Thuisbehandeling Review

Mesotherapie is een moderne needlingtechniek die de huid zelf aanzet tot huidverjonging en huidverbetering. Gezicht, hals en decolleté kunnen worden behandeld, maar ook plaatselijke lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekjes. Mesotherapie kan worden uitgevoerd met een microneedlingpen of een titanium roller. Voor thuisgebruik heeft Alissi Brontë de Mesotherapy Kit; een kant-en-klaar pakket met daarin een Derma MicroRoller en 20 ampullen met daarin natuurzuiver hyaluronzuur. Wil je thuis iets extra’s doen voor je huid en dan kunnen wij de Mesotherapy System 3D Kit van Allisi Brontë aanbevelen. Best spannend en tegelijkertijd heel leuk om dit thuis te proberen!

Klik hier om meer reviews van Alissi Brontë producten te lezen.

Over de Alissi Brontë Mesotherapy Kit

Alissi Brontë Meso Therapy Kit Thuisbehandeling Review

Alissi Brontë Meso Therapy Kit Thuisbehandeling Review

Volg jij ons al op Instagram?

Alissi Brontë staat voor 100% natuurlijke cosmetica! In de Mesotherapie Thuisbehandeling zitten dan ook 20 ampullen met natuurzuiver hyaluronzuur. De titanium Derma Roller heeft 192 naaldjes van 0,50 mm. Via honderdtallen mini prikjes wordt het hyaluronzuur met de dermaroller in de huid gebracht.  Het natuurlijke hyaluronzuur in de ampullen en het feit dat de naaldjes van de dermaroller niet in de diepere huidlagen gaat, maakt dat de thuisbehandeling zeer veilig is en geen allergische reacties geeft. De prikjes zijn nagenoeg pijnloos, hierover vertellen we in onze conclusie meer.

Wat doet een Mesotherapie behandeling voor de huid?

Mesotherapie is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen. Het kan ook helpen om ouderdoms-pigmentatie te voorkomen en te verminderen. Mesotherapie is dus bedoeld om je huid in een betere conditie te brengen. Het zet je huid aan tot huidverjonging en huidverbetering.

Naarmate we ouder worden, neemt de conditie van de huid af. Dit komt deels door natuurlijke factoren, zo daalt de hoeveelheid hyaluronzuur bij iedereen na het dertigste jaar. Maar ook erfelijke factoren en omgevingsfactoren spelen een rol. Omgevingsfactoren zijn bijvoorbeeld, hoeveel iemand in de zon heeft gezeten, of iemand rookt, welke voeding neemt iemand, welke huidverzorging is gebruikt en of de omgeving erg (milieu)vervuild is. Dit alles heeft invloed op je huid. Je huid wordt stugger, minder elastisch, grauw en ontsierd met rimpeltjes en plooitjes door vochttekort.

In de schoonheidssalon kun je door een professional in kuurvorm de Alissi Brontë Mesotherapie behandeling laten doen. Wilma heeft deze behandeling ondergaan bij Instituut voor Huidverbetering Attirance in Breda. Klik hier om haar review te lezen mét voor en na foto’s die over verschillende maanden zijn genomen. Deze behandeling gaat veel dieper in de huid dan de thuisbehandeling. Klik hier om de dichtstbijzijnde Alissi Brontë salon bij jou in de buurt te vinden. Maar met de Alissi Brontë Thuisbehandeling Kit kun je je huid veilig thuis een extra stimulerende behandeling geven. Fijn op het moment dat het jou uitkomt 🙂 , of wanneer de salons helaas weer gesloten zijn door Corona.

De voordelen van de Mesotherapie Thuisbehandeling in het kort

  • verbetering van doorbloeding
  • vervaagt littekens
  • verbetering van rimpels
  • werkt op huidverslapping
  • pakt pigmentverstoringen aan
  • het vochtgehalte van de huid verbetert
  • schoonheidsbehandeling voor thuis
  • slechts 5 minuten per behandeling
  • de huid wordt jonger, gladder en stralender

Heb je last van kleine littekens van acne? Ook dan is de Alissi Brontë Mesotherapie Thuisbehandeling een aanrader! Door het verbeteren van de doorbloeding en het herstellen van weefsel, zal ook beschadigd weefsel herstellen.

Gebruik

Alissi Brontë Meso Therapy Kit Thuisbehandeling Review

Alissi Brontë Meso Therapy Kit Thuisbehandeling Review

De Mesotherapie Thuisbehandeling doe je bij voorkeur ’s avonds voor het slapen gaan. Je huid kan dan ’s nachts meteen aan de slag met herstellen. De inhoud van de ampul breng je in delen aan (dus waar je het zelf belangrijk vindt) op een gereinigde en droge huid. Dan beweeg je de roller zachtjes over de huid. Druk geven is niet nodig, de titanium naaldjes doen vanzelf hun werk. Beweeg de roller horizontaal, verticaal en diagonaal om zo veel mogelijk huidoppervlak te benutten. De roller niet gebruiken op de lippen en op de ogen. Wanneer de ampullen op zijn kun je de Derma Roller nog blijven gebruiken i.c.m. het Purissimo Serum, Purissimo diamond Serum, Sublime Serum of Perfect White Serum. Je kunt 30 – 40 thuisbehandelingen uitvoeren, daarna is de Derma Roller toe aan vervanging.

 

Conclusie

Wilma

De Alissi Brontë Mesotherapy Kit vergt enige discipline om dit als thuisbehandeling goed te doen. Zomaar een keertje en dan weer een tijdje niet is dus zinloos! Het advies is om de Mesotherapie Thuisbehandeling 1x per week te doen, voor het slapen. Dit moet ik echt inplannen, want het is toch weer een extra stapje erbij. Ik ben er nu 10 weken mee bezig en leg de focus op mijn hals en decolleté. Deze gedeeltes vind ik in de winter een beetje krakkemikkig. En dan houd ik nog voldoende hyaluronzuur over om mijn wangen (vergrote poriën) en oogrimpeltjes heel voorzichtig te rollen. De eerste keren drukte ik soms iets te hard met de roller op mijn huid, waardoor er wat huidirritatie ontstond. Het is echt niet nodig om hard te drukken op de roller, deze doet z’n werk vanzelf.

Ik vind het niet echt een fijne behandeling, want je huid wordt er warm van en voelt toch ietwat trekkerig aan. Ook de volgende ochtend nog, maar dit gevoel verdwijnt in de loop van de dag gelukkig weer.  Zo voel je wel dat het echt iets doet voor je huid en na 10 weken durf ik te zeggen dat mijn huidconditie verbetert is, vooral sterker en strakker is. Dus mijn conclusie is dan ook dat deze Mesotherapie Thuisbehandeling van Alissi Brontë enige discipline vergt, maar dat ik wel erg blij wordt van het resultaat. Het is een behandeling die je goed kunt doen in de herfst / winter en het vroege voorjaar, zodat je met een goede huidconditie de zomer tegemoet gaat 🙂 .

Eveline

Ik sluit me bij Wilma aan dat het niet het fijnste gevoel is op je gezicht, maar ergens vind ik het toch ook wel weer ontspannend. En het is een fijn idee om thuis zo’n intensieve behandeling te kunnen doen, oké misschien wel niet zo intensief als in de salon. Maar het hyaluronzuur dringt door de micro naaldjes wel veel dieper in de huid en de stimulatie van de huid is ook veel intenser dan wanneer je bijvoorbeeld eerst je huid scrubt en daarna een serum smeert. Ik heb het idee dat mijn gezichtshuid 0,0 last heeft van de droogte die ik anders in de winter wel ervaar. En dat mijn huid er stralend en gezond uit ziet. Ook heb ik het idee minder onzuiverheden te hebben, dit komt waarschijnlijk door de huidstimulatie en stimulatie van de huid doorbloeding. Waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de huid minder verstoppen. Het is een behandeling met zichtbaar resultaat en wetenschappelijk onderbouwd effect. Niet voor niks is microneedling en mesotherapie wereldwijd bekend en gebruikt. Als je het budget hebt, zou ik je zeker aanraden deze set voor thuis aan te schaffen en te proberen!

 

De Alissi Brontë Mesotherapy Kit  Thuisbehandeling kost €195,00 en is (online) te koop bij de webshop van Attirance.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *