Charlotte Tilbury Pillow Talk Diamonds Lipstick (duo review)

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

De originele Pillow Talk is wereldwijd dé bestverkopende Matte Lipstick van Charlotte Tilbury (klik hier om mijn review te lezen). Nu zijn daarnaast twee Pillow Talk Diamonds lipsticks verkrijgbaar, een pure rozen roze kleur en een brons koraalroze kleur! Pillow Talk Diamonds lipsticks geven een glinsterende finish doordat ze met het licht spelen. Je lippen krijgen een glamoureuze uitstraling, ”alsof ze met diamanten belegd zijn”. Wij waren bij het zien van deze juweeltjes gelijk om en ik (Wilma) kocht beide kleuren en Eveline alleen de bronzen variant.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

Over de Charlotte Tilbury Pillow Talk Diamonds Lipstick

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

Volg jij ons al op Instagram?

”Wat Pillow Talk Diamonds zo anders maakt zijn de op mineralen gebaseerde glitterpigmenten, deze vangen en reflecteren het licht voor een 3-D glinsterend effect! De formule is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic glitter. Zonnebloemolie en hop-extract voeden en verzorgen de lippen. De was met microkristallen maakt de formule flexibel en zorgt voor een superzacht, kussenachtig gevoel aan je lippen.”

 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Diamonds Lipstick in de kleur ‘Lucky Diamonds’

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

”Lucky Diamonds is een pure bronzen koraalroze lippenstift met een sluier van warme gouden glinstering. De finish is doorschijnend en glanzend met een driedimensionale finish.”

Gebruikstips:

  • Draag Lucky Diamonds alleen of als een glinsterende toplaag op je favoriete Pillow Talk Matte Revolution lipstick!
  • Breng eerst het lippotlood Lip Cheat Pillow Talk bijv. Hot Gossip aan voor extra intense en langhoudende gouden kleur.

 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Diamonds Lipstick in de kleur ‘Pillow Talk’

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

”Pillow Talk Diamonds is een pure rozen roze lippenstift met een dromerige sluier van gouden schittering! De finish is doorschijnend en glanzend met een driedimensionale finish.”

Gebruikstips:

  • Draag Pillow Talk Diamonds alleen of als een glinsterende toplaag op je favoriete Pillow Talk Matte Revolution Lipstick!
  • Breng eerst het lippotlood Lip Cheat Pillow Talk aan voor extra intense en lang houdende roze kleur.

Swatches

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

Hier zie je de swatches puur opgebracht, omdat de finish doorschijnend glanzend is zijn beide kleuren van Pillow Talks Diamonds niet dekkend! Wel zijn ze beiden super glanzend en ‘fonkelend’! Links zie je Pillow Talk Diamonds (rozen roze) en rechts zie je Lucky Diamonds (brons koraalroze).

Look & Conclusie

Eveline – kleur: Lucky Diamonds

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

De Lucky Diamonds variant van de Pillow Talk lipstick is een stuk gepigmenteerder dan de rozen roze variant. Ik draag op deze foto niks anders dan de Pillow Talk Diamonds lipstick en ik vind hem zelf erg mooi zo. Buiten het feit dat ik iets te enthousiast ben geweest met bronzer hier (oeps….) vind ik de lipstick mijn look goed afmaken. De lipstick is wel wat ‘droog’, ondanks de glitter die erin zit. Het is nog het meest te vergelijken met een liquid lipstick, qua gevoel op de lippen. Dit is niet per sé mijn meest favoriete gevoel, maar dat maakt het resultaat er niet minder mooi op. De lipstick blijft zeker 4 uur mooi zitten en moet daarna (of na een vette maaltijd) even bijgewerkt worden.

 

Wilma – kleur: Pillow Talk

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lucky Diamonds Lipstick Review

O,  deze foto dateert nog uit de zomer 2020  wat verlang ik weer naar de zon en warmte, heerlijk. Maar dit terzijde, want het gaat hier over Charlotte Tilbury Pillow Talk Diamonds lipstick. Deze rozen roze lipstick heb ik op de foto gebruikt óver het lippotlood Lip Cheat (klik hier om Evelines review te lezen) en daarmee deze super glanzende lippen gecreëerd. Als ik deze lippenstift alleen opbreng is het voor mij veel te licht, wel krijg mijn lippen alsnog een fonkelende (maar kleurloze) finish. De formule van de lipstick voelt goed aan en geeft ook een plumping effect en blijft lang op de lippen zitten. Omdat ik deze superglanzende fonkelende formule voor mij iets te opvallend (te jeugdig, te hip) vind heb ik de andere die ik gekocht heb (de bronzen koraalroze) op 5 december jl. aan Eveline cadeau gegeven.  Omdat zij het een mooie en fijne lipstick vindt en het beter bij haar leeftijd past, maar dat is mijn mening.

 

Pillow Talk Diamonds lipstick is in Nederland exclusief te koop  bij de Bijenkorf  voor € 28,00 per stuk. Klik hier om de rozen roze lipstick te bestellen en klik hier om de bronzen koraalroze lipstick te bestellen. Wij hebben alle lipsticks zelf gekocht.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *