fbpx

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish (duo review)

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

De Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish hoort bij de nieuwe Naked Cherry Collection. Deze collectie bestaat uit het nieuwe Naked Cherry oogschaduw palette, drie Vice lipsticks, twee Glide-On oogpotloden en een All Nighter Make-up Setting Spray met kersengeur. Vandaag reviewen we de Vice Lipstick in de kleur Devilish.

Urban Decay’s verpakkingen

Urban Decay het is een merk waar je van houd of juist helemaal niet van houd. Ik vind het een kwalitatief erg goed merk, maar ben geen fan van de ”look en feel” van het merk. Paars is totaal niet mijn kleur en verder vind ik het merk een ietwat alternatieve uitstraling hebben. Ik heb liever wat klassiekere verpakkingen zoals die van Shiseido, Guerlain, Alissi Brontë of Chanel. Maar de verpakking van deze Cherry Collection vind ik dan nog wel schattig. De huls van de lipstick voelt stevig aan en heeft een bessen kleurtje met daarop heel toepasselijk een kers.

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

Volg jij ons al op Instagram?

Metallized Devilish

Wij hebben deze lipstick allebei in Parijs gekocht. In de officiele flagship store van Urban Decay in de hippe wijk Le Marais. Klik hier als je de blogpost over onze andere beauty aankopen in Parijs wilt lezen. In eerste instantie vonden we alleen de verpakkingen leuk en anders dan de standaard ”alternatieve” verpakkingen van Urban Decay. Maar toen we de lipstick swatchte waren we om; deze moesten we hebben. Metallized Devilish is het beste te omschrijven als ”besachtig roze met een micro-glans”.

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

Vice Lipstick swatch

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

De lipstick lijkt in de huls best wel fel en heftig. Dit is hij echter niet. Het is in onze ogen echt een kleur die je elke dag zou kunnen dragen. En voor een feestje in combinatie met mooi aangezette ogen je look prachtig afmaakt. Het is echt een bessenkleurtje met een mooie glitter erin. Een bijzondere lipstick!

Conclusie en resultaat

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish (duo review)

Eveline: Ik vind het een gave kleur! Hij pakt wel minder fel en intens als dat hij er op het eerste oog uitziet. Dit maakt hem een stuk meer draagbaar dan ik in eerste instantie had gedacht. De lipstick blijft niet súper lang zitten. Na een uurtje of drie of na een stevige maaltijd is het bijwerk tijd, maar dit zie ik zelf niet als een minpunt. Ik ben blij met dit hippe kleurtje en vind dat hij mijn gezicht erg sprekend maakt!

Wilma: Ik vind het een hele mooie en gemakkelijk kleur roze,  die volgens mij bij ieder huidtype staat.  In eerste instantie dacht ik ook dat deze lipstick alleen voor de feestdagen zou zijn vanwege de metalic look en glitters erin,  maar eigenlijk is het tegendeel waar.  Door de dunne structuur is de lipstick na het opbrengen niet fel of super aanwezig.  Op de foto heb ik het heel erg dik opgebracht, maar dan nog is het voor overdag goed te doen.  Omdat het geen vettige lipstick is,  vind ik het niet persé een aanrader.  Maar dit is persoonlijk;  deze lipstick heeft geen voedende en hydraterende eigenschappen en is daarom misschien wat minder geschikt voor mijn lippen.  Maar als je eens wat anders wilt en een leuk kleurtje wat gemakkelijk overal bijstaat is het een prima (hippe) lipstick!

 

Wij hebben de Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish allebei zelf gekocht voor € 19,85 per stuk. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

3 Reacties

 1. 18 maart 2019 / 16:33

  Mooie kleur! Ik vind de lipsticks en oogschaduw van Urban Decay altijd erg fijn

  • Eveline
   Auteur
   18 maart 2019 / 16:48

   Ja hé! Wij ook. De kwaliteit is gewoon super goed en alle producten houden enorm lang. Zeker met die All Nighter spray er nog eens overheen. Ik vind alleen de verpakkingen soms wat te alternatief……. naar mijn smaak dan.

 2. Sonja Timmerman
  12 april 2019 / 17:53

  Hele mooie kleur! Ik ga hem ook halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *