Onze beauty aankopen uit Parijs

Onze beauty aankopen uit Parijs

Vorige week waren wij een lang weekend weg naar Parijs. En wat was het geweldig leuk en gezellig! We hebben heerlijk gegeten, de mooie stad bekeken en natuurlijk heel erg veel gewinkeld. Zowel kleding als beauty producten. In Parijs heb je namelijk een gigantische Sephora en ook hebben bijna alle bekende make-up merken er wel een losse winkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Guerlain, Urban Decay, Bobbi Brown, Chanel, Dior etcetera. In deze blogpost laten we je al onze beauty aankopen uit Parijs zien! We beginnen met Eveline’s aankopen en dan volgen Wilma’s aankopen.

Huda Beauty – The New Nude Palette

Huda Beauty The New Nude Palette

Volg jij ons al op Instagram?

Eveline: In de categorie van ”Ik heb al zoveel paletten maar deze is écht heel erg anders, dus heb ik hem ook nodig” kocht ik dit prachtige palette van Huda Beauty. Ik heb Desert Dusk ook, maar eigenlijk zijn dat niet mijn kleuren. Ik hou van nude en glanzende oogschaduws en een dikke lijn eyeliner en daarom is dit palette mij op het lijf geschreven!

Fenty Beauty By Rihanna – Diamond Bomb All-Over Diamond Veil ‘How Many Carats?’

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Eveline: Ik zag deze prachtige Fenty Beauty Diamond Bomb highlighter (zo noem ik het maar, al kan hij over je hele lichaam gebruikt worden) voor het eerst in een shoplog van Vera. En toen wist ik al dat ik hem moest hebben! Haha. Ik was dan ook heel erg blij dat hij op voorraad was in de Sephora op de Avenue des Champs-Élysées.

Urban Decay – Vice Lipstick Cherry Collection in de kleur Metallized Devilish

Urban Decay Vice Lipstick Cherry Collection Metallized Devilish

Eveline & Wilma: Ondanks dat we ons allebei hadden voorgenomen geen lipsticks te kopen zijn we toch gevallen voor deze. We kochten hem allebei in de Urban Decay winkel in de hippe wijk Le Marais. Het is een heel bijzondere en glitter-metallic lipstick in een kersentint. Leuk voor kerst!

MAC – Pigment Oogschaduw Rose

MAC Pigment Oogschaduw Rose

Eveline: In de MAC winkel naast de Sephora ging ik nog even kijken naar de Pigment oogschaduws. Ik vond de kleur Rose heel erg mooi, dus die nam ik mee. Daarnaast hield ik, onwetend als ik was, een ander potje pigment op zijn kop. En het vloog eruit. Toen kreeg ik van de lieve dame in de MAC winkel nog een tester van dat potje mee. Zo leuk!

MAC – Prep + Prime Fix + Primer Rose

MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose

Eveline: Ik vind altijd dat oogschaduw met erg veel glitter niet goed genoeg blijft zitten met alleen een oogschaduw primer. Laat staan pigments. In overleg met de verkoopster bij MAC kocht ik daarom deze multifunctionele spray. Hij kan gebruikt worden voor het voorbereiden van je huid op make-up, dus als primer. Maar ook als ‘fixer’ van oogschaduw en je make-up als je helemaal klaar bent. De verkoopster zei dat je het beste een oogschaduw kwast kon besprayen met deze spray en hem dan in het potje met pigment moest dopen. Dan zouden ze heel mooi en lang blijven zitten. We gaan het uittesten!

KIKO Milano – Sparkling Holyday Metallic Eyeshadow in de kleur La Vie En Gold

KIKO Milano Sparkling Holyday Metallic Eyeshadow La Vie En Gold

Eveline: Ik ben echt een high-end make-up fan, maar KIKO vind ik kwalitatief zo goed dat ik er altijd even ga kijken. Deze super mooie oogschaduw heeft heel erg veel glitter en vond ik lekker feestelijk voor de December maand. Hij kan zowel nat als droog worden aangebracht.

KIKO Milano – High Pigment Wet And Dry Eyeshadow in de kleur 19 Matte Yellow

KIKO Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 19 Matte Yellow

Eveline: Zoals jullie waarschijnlijk al wel doorhadden ben ik in een gele periode. Ik hou echt van de kleur geel op dit moment. Deze oogschaduw leek me daarom wel tof om te combineren met gele kleding of sneakers. Ik hoop dat hij op de ogen even intens uitpakt als de swatch op mijn hand in de winkel!

Fresh – Sugar Face Polish

Fresh Sugar Face Polish Gezichtsscrub

Eveline: Ondanks dat ik een groot Shiseido fan ben vind ik het altijd leuk om nieuwe skincare uit te proberen. Zo ”went” je huid ook niet teveel aan een lijn en ik ben altijd benieuwd hoe bijzondere producten me bevallen. Fresh is een merk wat ik nog niet kende en waar ik toevallig op stuitte bij de Sephora. Nou ja toevallig, we hebben in totaal 3,5 uur daar rondgelopen dus ik denk dat ik alles wel gezien heb 😛 . Deze gezichtsscrub is een bestseller bij de Franse Sephora’s en ruikt heerlijk naar aardbeien. Ik ga hem binnenkort uitgebreid voor jullie reviewen!

LUSH – Bunny Moon Jelly Face Mask

LUSH Bunny Moon Jelly Face Mask

Eveline: In iedere (wat grotere) stad heb je wel een LUSH. In de wijk Le Marais namen we een kijkje in een prachtig LUSH filiaal. Dit gezichtsmasker heeft een jelly structuur en dit leek me wel bijzonder. Daarom kocht ik er eentje die ik snel zal testen en reviewen hier op Beautytijd.nl!

Sakaré – Nail Buffer

Sakaré Nail Buffer

Eveline: In een leuke winkelstraat in Le Marais stuitten we op de winkel van Sakaré. We hadden nog nooit van dit merk gehoord maar het zag er wel erg luxe uit. Eenmaal binnen vijlde de verkoper een van mijn nagels met deze Nail Buffer. Ik was meteen om, want mijn nagel had nog nooit zo intens geglansd. Ik nam er een mee voor thuis.

Eveline’s maskers van Sephora

Maskers van Sephora

Ik vind de maskers van het huismerk Sephora altijd zo luxeus. Niet omdat ik het merk Sephora zo luxe vind, want dat is erg betaalbaar. Maar omdat ze allemaal maar voor een keer zijn. Ik kocht de volgende maskers:

 • Lychee Face Mask (sheet gezichtsmasker)
 • Pomegranate Face Mask (sheet gezichtsmasker)
 • The Bubble Mask (sheet gezichtsmasker)
 • The Golden Mask (sheet gezichtsmasker)
 • The Silver Mask (sheet gezichtsmasker)
 • Charcoal Nose Strip (neusstrip tegen mee-eters)
 • Aloë Vera Hand Masks (handmaskers)
 • Lavender Foot Masks (voetmaskers)
 • Shea Hair Sleeping Mask (haarmasker voor s’nachts)
 • Coconut Hair Sleeping Mask (haarmasker voor s’nachts)

Sephora – 2 Reusable Cooling Eye Pads

Sephora 2 Reusable Cooling Eye Pads

Eveline: Toen ik deze grappige herbruikbare ”komkommer-schijven” zag dacht ik ‘Hé, dat is handig voor na een stapavondje!’. Je legt ze gewoon in de koelkast en wanneer je ogen wel wat verkoeling kunnen gebruiken leg je ze op je ogen. Ik ben benieuwd 🙂 .

Estée Lauder – Blockbuster Koffer

Estée Lauder Blockbuster Koffer

Wilma:  Bij binnenkomst bij de Sephora op de Champs-Elysees (de grootste die ik ooit bezocht heb)  viel mijn oog onmiddellijk op beautykoffer van Estée Lauder.  Het ging niet meer uit mijn hoofd, ondanks dat bij deze Sephora werkelijk alles te koop is aan make-up producten wat je maar kunt bedenken.  Wat een prachtige vangst:  3x Pure Color Eye and Cheek Palette(nude, glow en glam) en 3x Lipstick (nrs. 220,340,420) en een Sculpting Gloss.  Dan nog een Volume Mascara,  Eye Makeup Remover, Advance Night Repair (serum) – alles Full Size (en een mini Anti-Aging revitalizing power creme).  Dit alles zit in een prachtige rood (beautycase) koffertje.  Totale waarde ruim € 400,00!   Deze kun je kopen voor € 115,00 bij Sephora.  Ik kan niet wachten om het allemaal uit te proberen 😉

Urban Decay – Eyeshadow Snatch Oogschaduw

Urban Decay Eyeshadow Snatch Oogschaduw

Wilma: Ik heb het Naked3 palette al een tijdje,  deze is nog goed bruikbaar maar de meest glitterig kleur (dust) is helaas bijna opgebruikt.  Deze kleur is niet los te koop,  maar de kleur Snatch van de losse oogschaduws van Urban Decay komt aardig in de richting qua kleur en glitter.   Nu kan ik het palette Naked3 weer naar hartelust gebruiken,  maar natuurlijk ga ik deze Snatch ook enkelvoudig gebruiken.

Anastasia – Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder

Anastasia Brow Powder Duo Ash Brown Wenkbrauwpoeder

Wilma:  Ik ben erg benieuwd naar de kleur Ash Brown; de kleur Dark Brown gebruik ik al een tijdje en bevalt prima maar afhankelijk van het jaargetijde en mijn haarkleur van het moment vind ik deze soms wat te bruin.  Daarom nu ook maar een as-kleurtje gekocht,  lijkt mij wat ‘grijzer’ en natuurlijker.

Sephora – Eyeshadow Colorful Palette Glitter in de kleur nr 205 Ballet Shoes Oogschaduw

Sephora Colorful Palette Glitter 205 Ballet Shoes Oogschaduw

Wilma: Een basiskleurtje met glitter nr. 205 Ballet shoes; de kleur is subtiel goudachtig.  Dit kocht ik om op dagen dat ik geen volle bak oogschaduw wil gebruiken, toch wat op mijn ogen te hebben. Of als highlighter onder mijn wenkbrauwen.

LUSH – Fairy Dust

LUSH Fairy Dust

Wilma: Wat een apart merk is dat Lush,  als je de winkel binnenkomt wil je eigenlijk overal in happen zo echt lijken de bad ballen en zeepjes in vele kleuren zonder verpakking.  Maar ik kocht uiteindelijk fairy dust,  een roze poeder dat een super fijne glitterglans geeft op je lichaam.  Leuk voor op je blote armen en decolleté de komende feestdagen, of zomers op je blote (bruine) benen. Het ruikt heel erg zoet,  naar kauwgomballen of zo.

Sakaré – Deep Cleansing Salt Scrub en Whipped Cream

Sakaré Deep Cleansing Salt Scrub & Whipped Cream

Wilma: Door een hele goede verkoper die aan de deur stond werden we de Sakaré winkel binnengepraat.  Hij liet Eveline en mij kennismaken met een srub;  droog aanbrengen op onze handen, daarna kwam er een spuit slagroom (whipped cream) overheen en moesten we een paar minuten dit in onze handen wrijven.   Daarna afspoelen onder lauw water;  resultaat super zachte handen.  Deze Saltscrub is te gebruiken op het hele lichaam, het zout zit in een amandel olie dus is ook nog verzorgend.   Ik kan uit de beschrijving geen wijs worden of dit op een droge of vochtige huid gebruikt moet worden;  of zoals in de winkel op een droge huid met een doucheschuim en dan afspoelen met lauw water?  De Whipped Cream is ook gewoon te gebruiken als doucheschuim.  Ik ga het lekker allemaal uitproberen.

Wilma’s maskers van Sephora

Maskers van Sephora

De maskers van Sephora heb ik nog nooit eerder gebruikt;  op zich ben ik wel een groot fan van sheetmaskers.  Dus kocht ik er een paar voor verschillende doeleinden.   Een masker heb ik al uitgeprobeerd toen we nog in Parijs waren (na 3 volle dagen lopen op hakken konden mijn voeten wel hulp gebruiken);  het Lavender Foot Mask;  na 20 minuten waren mijn voeten als nieuw; relaxt, zacht en niet meer ‘brandend’.  Had ik er maar meer gekocht,  ben ook benieuwd naar de andere sheetmaskers !

 • The Golden Mask (sheet gezichtsmasker)
 • The Silver Mask (sheet gezichtsmasker)
 • Coconut Hair Sleeping Mask (haarmasker voor s’nachts)
 • Aloë Vera Hand Masks (handmaskers)
 • Lavender Foot Masks (voetmaskers)
 • Pineapple Nose Strip (neusstrip tegen grove poriën)

 

De komende weken zullen wij druk zijn met het testen en het reviewen van al dit moois! Wat zouden jullie het liefste als eerste gereviewed willen zien?

xoxo

Eveline & Wilma

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *