Fenty Beauty Diamond Bomb ‘How Many Carats’ Highlighter

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

De Fenty Beauty Diamond Bomb Highlighter was een van de redenen dat ik super graag naar de Sephora wilde in Parijs. En wat was ik blij dat hij gewoon op voorraad was! Ik heb nog nooit een product geprobeerd van Fenty Beauty, Rihanna’s make-up merk. Dus ik hoop dat deze highlighter (die je ook op je lichaam kunt gebruiken) een goede start is. Lees onze blog over al onze beauty aankopen in Parijs als je benieuwd bent naar wat voor beauty pareltjes we nog meer hebben gescoord!

De verpakking

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

De verpakking van de Diamond Bomb is geweldig. Hij glittert je tegemoet, iets wat moeilijk te fotograferen is. De zeshoekige verpakking doet ook denken aan een diamand. Hij is van stevig plastic en voelt stevig en degelijk aan. Ik hou van mooie verpakkingen en deze verpakking kan zeker mijn goedkeuring verdragen 🙂 .

How Many Carats?

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Wauw.

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Volg jij ons al op Instagram?

Nog een keer wauw….. In de pan ziet de How Many Carats? highlighter en body powder er fantastisch uit. Hij lijkt alleen maar uit glitter te bestaan en niet uit ‘kleur’. Ik ben zo benieuwd naar het effect op mijn gezicht!

Highlighter swatches

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Ik heb geprobeerd het bijzondere effect van deze highlighter vast te leggen. En dat is vrij goed gelukt, al is hij in het echt nog mooier! Als je al veel highlighters hebt en twijfelt over deze, zoals ik, dan zeg ik; doen! Het effect is echt mooi, het doet me een beetje aan een ”wet-look” denken.

Resultaat en conclusie

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil 'How Many Carats?' Highlighter

Zoals ik hierboven ook al zei is het effect van deze highlighter vrij lastig vast te leggen. Op de swatches lijkt de highlighter heel intens, maar eenmaal geblend op het gezicht vind ik het een erg draagbare en mooie highlighter. De glitter / glans is overwegend koel en staat denk ik het mooiste op (vrij) lichte huidjes. Ik vind het ook heel mooi om het poeder als oogschaduw te gebruiken om een look op te lichten. En op mijn decolleté voor een feestje. Ik ben blij met de highlighter en ga zeker nog meer producten van Fenty Beauty proberen!

 

Ik heb de Fenty Beauty Diamond Bomb Highlighter zelf gekocht bij de Sephora in Parijs voor € 36,50. Je kunt de highlighter ook bestellen bij de Franse webshop van Sephora. Je betaalt dan alleen de verzendkosten en geen invoerrechten, omdat het binnen Europa is.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *