fbpx

KOH Natural Nails Set

KOH Natural Nails Set

KOH Natural Nails Set

Ik vind het heerlijk om met mijn nagels bezig te zijn, het vijlen geeft mij rust en het lakken geeft mij een goed humeur. Vanaf mijn 15e al heb ik lange nagels, die heb ik toen laten groeien omdat ik vond dat mijn vingers te kort waren en verder heb ik mijn handen nooit echt mooi gevonden.  Maar met mijn lange nagels kan ik er wel mee voor de dag komen (vond ik toen en vind ik nu nog steeds); tot op de dag van vandaag ben ik best trots op mijn nagels en ben ik altijd op zoek  hoe ik deze het beste kan verzorgen. Tegelijkertijd verzorg ik dan ook graag mijn handen, want zonder verzorgde handen zijn lange nagels niet echt mooi! Van het merk KOH ben ik al heel erg lang fan. Inmiddels heb ik heel wat kleurtjes nagellak opgebruikt maar KOH heeft meer te bieden dan alleen nagellak; lees in deze blogpost mijn ervaring met de prachtige KOH Natural Nails Set.

KOH Natural Nails Set

Volg jij ons al op Instagram?

Wat belooft de KOH Natural Nails Set; het zorgt voor mooie en gezonde natuurlijke nagels.  De set bevat de volgende producten; Calcium Nail Whitener, Nail Whitener Pencil, Crystal Nail File Medium, Purifying Polish Remover miniature, en de Essential Hand Nourisher miniature.

KOH Purifying Nail Polish Remover

KOH Purifying Nail Polish Remover

KOH Purifying Nail Polish Remover

KOH Purifying Nail Polish Remover is een acetonvrije remover die de nagels op een milde wijze reinigt en ontvet, dit is betekent dus dat mijn nagels na het verwijderen van de nagellak niet droog worden en ook niet wittig uitslaan.  Het is een remover die verzorgend werkt en de veerkracht van de nagels verbetert, dus minder kans op breken.

Gebruik: een beetje KOH Purifying Nail Polish Remover op een wattenschijfje doen en dan de nagels schoonwrijven vanaf de nagelriemen naar de nageltop. Als je het op deze manier doet voorkom je dat er nagellak onder de nagelriemen vloeit.  Handige tip, toch?

KOH Crystal Nail File Medium

KOH Crystal Nail File Medium

KOH Crystal Nail File Medium

Na het reinigen van mijn nagels volgt het vijlen  (ik knip mijn nagels dus nooit).  Vijlen doe ik 1x per week, mijn nagels groeien hard dus dit is echt nodig.  Ik wil wel lange nagels,  maar geen handen met onwerkbare nagels. De KOH Crystal Nail file gebruik ik al jaren omdat deze vijl er voor zorgt dat mijn nagels zonder splijten, scheuren en haken groeien.   De vijl is ook te koop in een mini en grote uitvoering.

Gebruik: De KOH Crystal Nail File Medium is een onslijtbare nagelvijl waarmee je nagels op een zachte manier in elke vorm kunt vijlen die je maar wilt. Vijl de nagels altijd vanaf de zijkant richting het midden van de nagels,  dus geen zagende bewegingen dit leidt tot schade aan de nagelranden. De vijl kun je om de zoveel tijd reinigen met water om de duurzaamheid te bevorderen.

KOH Natural Nail Whitener Pencil

KOH Natural Nail Whitener Pencil

KOH Natural Nail Whitener Pencil

KOH Natural Nail Whitener Pencil accentueert de witte nagelranden voor een French Manicure effect.  Ken je dit?  Bij deze manicure is de nagelrand heel erg mooi wit en het nagelvlak een beetje roze. Het ziet er heel erg natuurlijk en chique uit.

Gebruik: De KOH Natural Nail Whitener Pencil moet je aan de binnenkant onder het uiteinde van de nagelrand zetten en zo kleur je de nagel dus wit.  Het gaat nog beter als je de punt van de Whitener Pencil een beetje vochtig maakt met water.

KOH Calcium Nail Whitener

KOH Calcium Nail Whitener

KOH Calcium Nail Whitener

KOH Calcium Nail Whitener is een glanzende lak die de natuurlijk kleur  van de nagels benadrukt. Het toegevoegde calcium werkt verstevigend en zorgt voor flexibele nagels. Dus minder kan op scheuren en breken.  De lak geeft het effect van een French Manicure in één stap.

Gebruik: Breng de een laag van de KOH Calcium Nail Whitener aan op de nagels. Even wachten en dan heb je een prachtig roze gloed op het nagelvlak,  ik vind het net een beetje ‘tovernaarij’.   Het ziet er heel erg charmant en verzorgd uit.

KOH Essential Hand Nourisher

KOH Essential Hand Nourisher

KOH Essential Hand Nourisher

KOH Essential Hand Nourisher

KOH Essential Hand Nourisher is een luchtige crème, verrijkt met vitamine A, C en E die de handen voedt, verstevigd en verzacht.  Ik vind dat de crème heerlijk ruikt en snel intrekt;  voedend maar dus niet vettig.  En waar een goede handcrème voor mij aan moet voldoen is dat het  vroegtijdige huidveroudering vertraagt en bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Gebruik:  KOH Essential Hand Nourisher aanbrengen op schone en droge handen.  Je voelt gelijk de zijdezachte structuur, die je een beetje masserend op je handen aanbrengt. De huid van je handen ziet er na gebruik mooi glanzend uit.   Top!

Resultaat & Conclusie

KOH Natural Nails Set

Ik vind het resultaat heel erg mooi en ben er blij mee. Met deze set heb je zonder nagellak ook mooie nagels, natuurlijk glanzend en prachtig verzorgd. Het effect van een French Manicure is voor mij nieuw en ik vind het prachtig om mijn eigen nagels op deze manier zo te zien!

Ik kan deze KOH Natural Nails Set echt aan iedereen aanbevelen.   Waarom?

• De set bevat alle producten om de nagels er verzorgd en natuurlijk uit te laten zien.  En de handcrème is een fijne aanvulling in de set.
• De set wordt geleverd in een mooie feestelijke verpakking. Geweldig om aan iemand cadeau te geven en om cadeau te krijgen 😉

 

De KOH Natural Nails Set is voor € 45,00 te koop via deze link.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *