Dr. Juchheim Volume 4 Lips Lip Booster

Dr. Juchheim Volume 4 Lips Lip Booster

De laatste tijd kom ik behoorlijk wat vrouwen tegen die moeite hebben met het verouderen van hun lippen.  Vooral de bovenlip die smaller wordt en waarboven rimpeltjes te zien zijn. Niet zo fraai dus.   Is er iets aan te doen?  Zelf ben ik nog gezegend met best nog ‘goede lippen’ maar een vriendin van mij en mijn moeder wilde hun lippen en lipcontour verbeteren. Niet met inspuitingen d.m.v. fillers maar met een crème, op een natuurlijk manier dus. Terug naar hoe hun lippen er vroeger uit zagen of in ieder geval dit zo dicht mogelijk proberen te benaderen.   Omdat ik als consulente van Dr. Juchheim alle producten eerst zelf wil uitproberen, voordat ik er een review over schrijf, heb ik Volume 4 Lips gekocht. Ook al heb ik nog goede lippen,  het kan altijd nog beter;   voor mij betekent dat zachte, gevoede en gladde lippen en stiekem misschien toch wat fijne lijntjes op de bovenlip laten verdwijnen 😉

Wat belooft Volume 4 Lips van Dr. Juchheim?

Volle lippen zijn sensuele lippen en zorgen voor een charmante glimlach. Volume 4 lips helpt om de lippen voller en sensueler te maken, terwijl het tegelijk stevigheid en duidelijkere, mooiere lipcontouren biedt. Krachtige plantenextracten van Ayurveda, peptiden en hyaluron kunnen de lippen vormen, volume geven en gladstrijken.

Dr. Juchheim Volume 4 Lips Lip Booster

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik

Het product kan op de lippen en lipcontour worden aangebracht tenminste 1x per dag. Mijn advies is om het in ieder geval altijd te gebruiken voor het slapengaan. Dan kan de balsem goed intrekken en wordt je de volgende ochtend wakker met hele zachte en gladde lippen. Het mag ook meerdere keren per dag worden gebruikt. Als je het overdag wilt gebruiken neem dan wel even de tijd om het goed in te laten trekken, dat kan wel 10 minuten duren. Je hebt per keer maar een speldenkop van Volume 4 Lips nodig. Een gevoel van “licht branden” en de wat vreemde smaak van Volume 4 Lips wordt gecreëerd door het natuurlijke ingrediënt cayennepeper. Na een paar keer went dit wel, ik vind het nu zelfs best prettig aanvoelen en smaken. Lipstick kan zoals gewoonlijk worden gebruikt als de balsem is ingetrokken.

Dr. Juchheim Volume 4 Lips Lip Booster

Resultaat

Volume 4 Lips geeft mij het gevoel dat het vocht inbrengt en dat mijn lippen voller en mooier zijn geworden en beter van kleur door de doorbloeding. De lipcontour is duidelijker geworden en de fijne lijntjes vervagen na ieder gebruik, alsof het strak trekt. Proberen?  Doen!  Mijn vriendin en moeder zijn overtuigd en gaan beiden Volume 4 Lips gebruiken.

Ik houd jullie op de hoogte van het resultaat!

 

Ik heb de Dr. Juchheim Volume 4 Lips Lip Booster zelf gekocht voor € 44,95. Als je jouw exemplaar besteld via mijn persoonlijke link op de Dr. Juchheim website ondersteun je mij een klein beetje. De link is: www.anti-rimpels.nl (directe link naar de Dr. Juchheim website).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *