Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite Anticellulite Crème

Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite Anticellulite Crème

De Bye Bye Cellulite is dé bestseller van Dr. Juchheim

Dr. Juchheim combineert met de Bye Bye Cellulite naar eigen zeggen wetenschap, vakmanschap en speciaal geselecteerde ingrediënten. Het doel van alle producten van het merk is het verjongen van de huid. Ik smeer nu al een maand de bestseller van het merk; de ByeBye Cellulite crème.

Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite Anticellulite Crème

De Dr. Juchheim Methode

Ik ben met dit exclusieve merk in aanraking gekomen door een enthousiaste vriendin die al 17 jaar in Duitsland woont. Op haar aanraden ben ik dit merk aan het ontdekken en begonnen met deze crème. Via haar ben ik ook ambassadeur van het Duitse merk geworden in Nederland. Via mijn website www.anti-rimpels.nl wil ik ook jullie kennis laten maken met dit exclusieve merk!  

Hoe werkt deze crème?

Door de interactie van de sterk geconcentreerde grondstoffen in de Bye Bye Cellulite crème kunnen de deuken (sinaasappelhuid – cellulitis) zichtbaar verminderen. Volgens de schrijven kan het uiterlijk van cellulitis worden verlicht of zelfs helemaal afnemen. Dit is natuurlijk een mooi pr-praatje. Maar werkt het ook echt?

Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite Anticellulite Crème

Mijn ervaring tot op heden

Ik gebruik deze crème nu ca. 45 dagen en ben erg enthousiast over het al bereikte resultaat. De crème laat de cellulitis als het ware van onder de huid naar boven komen. In het begin leek het alsof er meer bobbeltjes en kuiltjes gevormd werden hierdoor, maar nu beginnen mijn benen er strakker uit te zien. Ik gebruik het alleen op mijn bovenbenen; volgende week ga ik een weekje naar Tenerife en dankzij de ByeBye cellulite crème met strakkere benen dan ik aanvankelijk dacht 😉 .

Kanttekening: inmiddels ben ik op Tenerife, en is de pot gaan lekken in mijn koffer. Draai hem dus héél goed dicht als je hem mee op reis neemt!

Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite Anticellulite Crème

 

Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite Anticellulite Crème

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik

Ik ben begonnen met 2x per dag smeren, maar heb nu besloten (na 45 dagen) gebruik om naar 1x per dag over te gaan. Je hebt echt maar een kleine hoeveelheid crème nodig! De crème is dun en smeert heel erg goed uit. Als het (warmte) effect te sterk is, raad ik je aan om wat minder te smeren. Na een week is je huid gewend aan de crème en zal het warmte effect afnemen. Alleen na lang en heet douchen kan de crème nog even warm aanvoelen op je huid.

De inhoud van 1 pot is voldoende voor ca. 30 / 45 dagen. Ik smeer het natuurlijk alleen op mijn benen. Logischerwijs gaat de crème minder lang mee als je hem op meer plekken gebruikt.

Ik adviseer om 2 potten ByeByeCellulite te bestellen, dan kan je zeker de hele zomer vooruit. Dit adviseer ik ook vanwege de verzendkosten (€17,95). Omdat het merk in Nederland nog moet opstarten, worden de producten vanuit Duitsland verzonden.

 

De crème kost € 124,95 (zonder verzendkosten) voor 200 ml. Ondanks dat ik ambassadeur ben, heb ik deze pot zelf gekocht via www.anti-rimpels.nl. Dit is een directe link naar mijn ambassadeursaccount op de officiële website van Dr. Juchheim!

Klik hier om de Dr. Juchheim Bye Bye Cellulite crème direct te bestellen via mijn account op de Dr. Juchheim site. Ik krijg hier een klein percentage provisie over.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

7 Reacties

 1. Gwendeline Grootfaam
  14 oktober 2018 / 11:34

  Wil graag 2 potten bestellen? Waar kan het?

  • Eveline
   14 oktober 2018 / 12:51

   Hallo Gwendeline,
   via http://www.anti-rimpels.nl kun je de potten bestellen, dit is de officiële website van Dr. Juchheim. Maar als je er via deze link naar toe gaat steun je Wilma een klein beetje omdat zij consulente is :-)!

  • Yolanda
   23 februari 2019 / 09:01

   Heeft het geholpen?

   • Wilma
    Auteur
    24 februari 2019 / 20:15

    Dag Yolanda,
    Gwendeline heeft (helaas) geen bestelling geplaatst! Anderen hebben dit wel gedaan en ik krijg alleen maar tevreden reacties retour. De Bye Bye Cellulites creme van Dr. Juchheim is wat mij betreft de enige creme die echt helpt tegen cellulites. En gezien de positieve reacties van gebruikers zijn ze dit met mij eens! Probeer het eens, de creme is te bestellen via mijn website http://www.anti-rimpels.nl (direct link naar de webshop van Dr. Juchheim). De creme is zeer zuinig in gebruik, dus heel weinig gebruiken en alleen op de gewenste plaats(en). Om een goed resultaat te halen zul je toch de 1ste twee maanden 2x per dag moeten smeren. Daarna is 1x per dag genoeg en als onderhoud daarna 2-3x per week. Als je vragen hebt, hoor ik het graag. M.vr.gr. Wilma

 2. Tiny
  11 december 2018 / 13:21

  Waar in Duitsland kan ik dit product kope? Ik bedoel dan een winkel.

 3. Judith
  8 augustus 2019 / 11:21

  Dag Yolanda,
  even een vraagje: ik gebruik sinds enkele dagen nu de bey bey cellulite crème op zowel mijn onder als bovenbenen.
  Ik heb alleen celllulitis op mijn bovenbenen en dan met name op de achterkant daarvan. \nu smeer ik het ook op mij onderbenen, schenen en kuiten, ivm ontsierende aderen en snel vocht vasthouden. Ik had gehoord dat het mogelijk daar ook goed voor zou zijn. ik merk dat ik zo wel heel veel crème gebruik en vraag mij af hoe jij daar in staat?
  en moet ik mijn hele bovenbeen volledig insmeren of alleen de aangedane plekken?
  Alvast bedankt voor je antwoord.
  Groetjes,
  Judith

  • Wilma
   Auteur
   9 augustus 2019 / 15:43

   Dag Judith,
   Bye Bye Cellulite zou ik alleen gebruiken op de plekken waar cellulite zit!! Dus alleen insmeren op de aangedane plekken. De crème is veel te duur om zo maar luk raak overal te smeren, dit is echt zonde! Verder heb ik nooit gehoord dat Bye Bye Cellulite ook goed zou zijn voor ontsierende aderen of voor vocht vasthouden te verminderen. Ik kan dit ook nergens in de beschrijving terugvinden. Mijn advies; alleen gebruiken op de plekken waar cellulite zit, dun smeren en dit dan 2x per dag de eerste 3 maanden. Daarna kun je afbouwen naar een onderhoudsprogramma (2-3 keer per week smeren). Groetjes, Wilma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *