fbpx

Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème

Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème Review

Om je handen jeugdig te houden heeft Dr. Juchheim een zéér luxe handcrème ontwikkeld, die ik al een tijdje gebruik en zeer de moeite waard vind om mijn ervaring met jullie te delen! Vandaag review ik de Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème. Niet alleen is de handcrème luxe, ook de verpakking straalt luxe uit en verdient een ereplaatsje op mijn (en jouw?) make-up tafel. Wat een prachtige pot 🙂 .

De Dr. Juchheim Methode

Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Er moeten verschillende puzzeldelen bij elkaar komen, voordat iets een omhelzende impact zal hebben.”

Deze overtuiging is de basis van de wetenschap van het complete assortiment van Dr. Juchheim. Tijdens zijn meer dan 30 jaar ervaring heeft de bekende arts altijd de nadruk gelegd op het verband tussen de feitelijke technologie en traditionele geneeskunst uit verre landen. Daarom gebruikt hij de traditionele Indiase Ayurveda-leringen al lang voordat het in de westerse wereld gebruikelijk werd.

De actieve ingrediënten in de producten van Dr. Juchheim zijn puur plantaardig. Maar het kan niet volledig zonder emulgatoren, omdat sommige van de gebruikte grondstoffen deze nu eenmaal bevatten.  Zonder deze toevoeging kan er geen permanente binding van stoffen worden opgebouwd. Maar alle gebruikte grondstoffen zijn risicoloos en natuurlijk vrij van enige belasting voor ons lichaam.

Over Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème

Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème Review

De luxe Cellular Energy Handcrème beschermt en verzorgt de huid van je handen, geeft energie en vocht om ze soepel te houden. En helpt de verjonging van de huid van je handen te activeren met een whitening-effect. Dit komt door een plantaardige drievoudige complex dat helpt om pigmentvlekken optisch op te verhelderen.  Verder zorgen extracten uit de hars van de guggulboom en mineralen uit de zee om de huid van je handen te verstevigen en te liften.

Mijn Conclusie

Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème Review

Echt een heerlijk luxe product!  Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème maakt de belofte voor mij in ieder geval helemaal waar.  Mijn handen zijn (helaas) nooit het mooiste deel van mijn lichaam geweest.  Al toen ik 18 jaar was vond ik ze ‘oud’  met een dunne huid waar de adertjes doorheen schijnen. Dat wordt er natuurlijk niet beter op met het verstrijken der jaren.  Maar Cellular Enery Handcreme houdt de huid van mijn handen stevig en vooral ‘vol’.  Daarmee wil ik zeggen dat als ik een stukje huid van  mijn hand vastpak tussen mijn vingers deze nog steeds elastisch is en gelijk terugschiet.  Het stukje huid blijft dus niet enkele seconden omhoog staan,  snap je wat ik bedoel…  Ook heb ik geen pigmentvlekjes op mijn handen en is de teint mooi en gelijkmatig. Omdat je maar heel weinig product nodig hebt (ongeveer een vingertip voor beide handen) doe je behoorlijk lang met één pot.  De handcrème voelt heel vol aan, ruikt heerlijk en is niet vettig, dus trekt heel snel in. Wil je jezelf verwennen met een luxe product voor je handen, dan kan ik  Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème echt aanbevelen!!

Klik hier om de Dr. Juchheim Cellular Energy Handcrème direct te bestellen via mijn account op de Dr. Juchheim site. Ik krijg hier een klein percentage provisie over. De prijs is € 89,95 (50 ml).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *