Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum (duo review)

Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum Review

Alissi Brontë heeft een nieuwe variant uitgebracht op hun bestseller, het Purissimo serum. Eveline reviewde dit mooie serum een tijdje terug. Het nieuwe Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum  bestaat voor 93% uit hyaluronzuur en daarnaast ook uit diamant poeder. Dit klinkt luxueus en daar houden wij, zoals jullie weten,  wel van 😀 !

Over het Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum

Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Diamond serum bestaat dus zoals ik hierboven al noemde voor 93% uit hyaluronzuur. En het serum bevat daarnaast ook diamant poeder. Deze beide werkstoffen zal ik hieronder uitgebreid toelichten. Het serum belooft maximaal volume en elasticiteit aan de huid te geven. Plus rimpels en fijne lijntjes te verzachten. Op dit moment is het serum verkrijgbaar in een luxe dispenser van 30ML, maar ik verwacht dat Alissi wellicht in de toekomst ook nog een grotere variant van 100ML gaat uitbrengen. Net zoals met het eerste serum. Omdat dit serum geen exfolierende stoffen bevat kun je het zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Je brengt het aan op een schone huid en masseert het in. Daarna vervolg je je huidverzorging routine met een dag- of nachtcrème. Het serum is geschikt voor alle huidtypen.

93% Hyaluronzuur serum

Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum Review

93% Hyaluronzuur serum

Deze toelichting over de werking van hyaluronzuur heb ik van de webshop van Attirance, exclusieve online leverancier van Alissi Brontë. Wat dit serum zo uniek maakt is de hoge concentratie aan hyaluronzuur die op een wetenschappelijke wijze verwerkt is. Alissi Brontë is een eco-chique merk met een hele grote focus op wetenschap en onderzoek. Zij besteden veel tijd en budget aan het (door) ontwikkelen van wetenschappelijke en hoogwaardige cosmetica. Veel van hun producten bevatten luxueuze werkstoffen. Hieronder zie je een video van een Alissi Brontë laboratorium en het productieproces. Ik vind dit soort beelden en de achtergrond van een merk altijd super interessant om te zien.

Diamant Poeder

Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum Review

Diamant Poeder

Helaas zie je het niet goed op de foto, maar in het echt zie je als je goed kijkt een kleine schittering in het serum. Je ziet het diamant poeder dus echt zitten. Ik vind dat soort dingen erg gaaf en het zijn de dingen die voor mij het verschil maken tussen huidverzorging waar ik plezier in heb om te gebruiken en gewoon ‘normale’ huidverzorgingsproducten. Naast dat het er gaaf uitziet is diamant poeder ook echt een werkstof die werkt op huidverbetering, zoals je hierboven kunt lezen.

Conclusie

Eveline

Ik was al groot fan van het originele Purissimo serum. Mijn flacon is al een tijdje op dus ik ben erg blij met dit PR pakket! Ik vroeg me vooral af of ik verschil zou merken tussen dit serum en de originele variant. En dit bleek zo te zijn. Dit serum geeft je huid een mooie en gezonde glow na applicatie en dat deed de originele niet. De glow is mooi en natuurlijk en niet ik-heb-een-zweet-gezicht-en-zie-er-vies-uit-glow. Dat vind ik persoonlijk een pluspunt want mijn huid is droog en gevoelig en daardoor soms ook wat grauw.

Omdat ik nog geen rimpels heb kan ik niet beoordelen of het serum rimpels vermindert. Maar dit zal mijn moeder Wilma hieronder voor jullie beschrijven 🙂 . Wat ik wel kan zeggen is dat het serum de huid echt voller laat aanvoelen en ontzettend goed hydrateert. Terwijl het ook heel snel intrekt. Het serum is heel dun en bijna gel-achtig qua structuur. Hierdoor trekt het super snel in terwijl het tegelijkertijd echt enorm voedt. Dit vind ik een groot pluspunt tegenover andere zwaar hydraterende producten, omdat die toch vaak dik zijn qua structuur en er lang over doen om volledig in te trekken. Zoals jullie merken ben ik fan van dit mooie serum en van het merk Alissi Brontë. De filosofie en het verhaal achter het merk spreken me aan en de producten met luxe werkstoffen ook. Het is gewoon allemaal erg mooi en luxe en daar hou ik van <3 .

Wilma

Look Younger! Dat staat op het doosje waar het Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum in verpakt is.  Met 93% hyaluronzuur en fijn diamantpoeder erin is dit geen onwaarschijnlijke belofte!  Door de manier waarop hyaluronzuur verwerkt is in dit serum wordt het ook daadwerkelijk door de huid opgenomen. Het serum is dun qua structuur, ik heb aan een druppel genoeg voor op mijn gezicht. Bij het aanbrengen voelt het  Pusissimo Diamond Serum ietwat stroperig/plakkerig aan. Je voelt het als het ware je gezicht gladtrekken en je ziet het ook in de spiegel. Ook voel je dat je huid heel goed gehydrateerd is, zodat je bijna zou vergeten om ook nog een dag-of nachtcrème aan te brengen.  Ik gebruik dit serum nu 2 weken en vind het een superfijn product, omdat het met name  mijn huid er stevig en glad uit laat zien. En dat heb ik nodig op mijn leeftijd. Ik heb niet erg veel (diepe) rimpeltjes, maar de fijne lijntjes in mijn gezicht zie ik niet meer.  Ze zijn ‘desaperecido’ , optisch verdoezeld door het diamantpoeder of misschien al wel daadwerkelijk erdoor verbetert 🙂  Een aanrader!

 

Het Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum is te koop bij alle Alissi Brontë verkooppunten en online via de webshop van Attirance. Het serum kost € 59,00 voor 30 ML.

 

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *