fbpx

Dr. Juchheim The Instant Lifting Oogcrème

Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème Review

De Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème is een van de eerste producten van Dr. Juchheim en vanaf begin af aan een ongekend succes. Waarom dit zo is zal ik je gaan uitleggen en dan kun je zelf de conclusie trekken of je het ook eens wilt uitproberen!

Over Dr. Juchheim

Dr. Jürgen Juchheim is al meer dan 35 jaar huisarts in het centrum van München. Zijn aandachtsgebieden, esthetische geneeskunde en regeneratieve geneeskunde en immunologie zijn niet tegenstrijdig voor hem, maar een overtuiging dat uiterlijke schoonheid altijd gepaard moet gaan met het innerlijke welzijn en evenwicht van het hele organisme. “Alleen dan is een persoon echt mooi, ongeacht de leeftijd en omstandigheden.” De Dr. Juchheim-methode is een unieke combinatie van wetenschap, vakmanschap en uitstekende ingrediënten. Dit leidt tot een mooie samenwerking voor een onmiddellijk begin van een jonger uiterlijk van de huid.  Alle producten van Dr. Juchheim zijn  plantaardig,  vegan  en dierproefvrij.

Liftende oogcrème

Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème Review

Wat belooft het product?

De Dr. Juchheim The Instant Lifting Oogcrème kan een direct zichtbaar verfijnd en stralende oogopslag bieden. Het helpt vermoeidheid te verminderen (blauwe kringen onder je ogen), de oog zone te harmoniseren (kraaienpootjes of wallen) en zal een jeugdige uitstraling te geven.  Een fantastisch resultaat voor een gezellige avondje uit, want het blijft wel 8 uur werkzaam!  Of  juist ’s ochtends te gebruiken na een feestje om de zwellingen onder je ogen te verminderen!

De verpakking en applicator

Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik vind  Instant Lifting Oogcrème van Dr. Juchheim een spannend product,  omdat het echt je vermoeidheid ‘wegneemt’ ;  dus ik gebruik het na een lange dag als ik daarna nog moet vergaderen of een etentje heb.  Het zit ook altijd in mijn handtas, want het is een mooi klein flesje met een handig pompje.  Het leuke is dat het ook iedereen aanspreekt!  Op een feestje of etentje heb ik al vaak meegemaakt dat iedereen het wel even wilt proberen.  Het snelste zie je resultaat bij mensen met wallen,  die wallen zie  je namelijk gewoon wegebben.  Maar  voor het gladstrijken van de rimpeltjes onder je ogen is het ook geweldig! Het is dus geen verzorgend oog product,  maar een extra luxe product voor speciale momenten.

Voor foto

Voor - Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème Review

Op de voor foto hierboven draag ik geen make-up, want wilde ik jullie laten zien hoe de Instant Lifting Oogcreme mijn blauwe kringen en kraaienpootjes aanpakt.  In de spiegel was het heel goed te zien, maar eerlijk gezegd zie ik (helaas) in vergelijking met de na-foto hieronder weinig verschil.  Of toch wel,  iets minder blauw onder mijn ogen?  Daarom zal ik het in de conclusie die ik hieronder ga beschrijven zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen…..

Na foto

Na - Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème Review

Gebruik en Conclusie

Let op;  de Instant Lifting Oogcreme alleen gebruiken onder  je ogen!  Dus op de kraaienpootjes  of  wallen of  bij een vermoeide blik (blauwe kringen) onder je ogen.  Bevochtig  met je vingertop en heel weinig water de huid onder de ogen. Breng daarna gelijk een minimale hoeveelheid (1 pompje) Instant Lifting Oogcreme aan en laat het goed drogen.

Breng je de Instant Lifting Oogcreme  aan in de ochtend,  gebruik dan geen normale oogcrème vooraf want doordat deze vet is zal de werking van Instant Lifting Oogcreme minder zijn.  Je zou kunnen zeggen dat het niet zo goed ‘hecht’ .

Breng je de Instant Lifting Oogcreme in de avond aan,  als je lekker uit eten of op stap gaat, dan zal dit alle vermoeienissen van de dag wegwerken.  Draag je verder geen make-up (foundation of concealer)  onder je ogen,  dan zal het maximaal werken.  Je moet bedenken dat de vette make-up de werking van de oogcrème kan aantasten.  Dit heb ik zelf uit ervaring ondervonden;  dus nogmaals als je foundation of concealer draagt dan even goed opletten en nauwkeurig zijn. Wil je na het opbrengen van de Instant Lifting Oogcreme nog een beetje make-up er over aan brengen,  doe het dan minimaal en deppend. Dit om ‘vlekken’ en ‘vegen’ te voorkomen.

 

Ik heb de Dr. Juchheim The Instant Lift Oogcrème zelf gekocht voor € 49,95 (100 ml). Klik op deze link om de liftende oogcrème te bestellen via mijn account op de Dr. Juchheim webshop. Ik verdien hier een klein percentage commissie op.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *