fbpx

Instant Effects Instant Eye Lift Oogserum

Instant Effects Instant Eye Lift Review

Ik review vandaag het Instant Effects Instant Eye Lift oogserum. De oprichter en ontwikkelaar van het engelse merk Instant Effects, Richard Mears, vond het na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn in de beauty-industrie tijd voor verandering. Hij was het beu om te werken met producten die hun beloften niet nakomen. Hij wilde producten ontwikkelen met snelle resultaten, wetenschappelijk onderbouwd met als belangrijkste uitgangspunt: direct zichtbare effecten. Alle producten van Instant Effects bevatten de gepatenteerde OX2-technologie.  Deze bijzondere zuurstoftechnologie brengt samen met hyaluronzuur en plantaardige actieve werkstoffen zuurstof in de huid. Waardoor de celenergie verbetert en de huidstructuur en elasticiteit van de huid bijna direct zichtbaar en voelbaar wordt verstevigd. “Seeing is believing

Over Instant Effects Instant Eye Lift

Instant Effects Instant Eye Lift Review

Volg jij ons al op Instagram?

Een volle nacht schoonheidsslaap in een magisch flesje! Dat is de belofte van Instant Effects Instant Eye Lift. Omdat ik last heb van donkere kringen rond mijn ogen (en natuurlijk ook oogrimpeltjes) ben ik benieuwd naar dit ”wonder” in een flacon. Dit oogserum met de OX2-technologie en  intensief, regenererende, teint verlichtende en huid verstevigende werkstoffen* beloven gaandeweg steeds meer helderheid en stevigheid rondom de ogen. Het natuurlijk niveau van collageen wordt gestimuleerd.

*arganolie, cafëine, panthenol, groene thee extract, muisdoornextract en zoethoutwortel

De applicator

Instant Effects Instant Eye Lift Review

Instant Effects Instant Eye Lift zit in een handige pompflacon. Een keertje drukken en er komt een druppel uit die genoeg is om onder beide ogen te verdelen. Het oogserum trekt snel in.  Je voelt het ook een beetje ‘trekken’ aan je ogen, dit is geen vervelend gevoel.  Ik vind het wel fijn om te voelen dat een product zijn werk doet.

Resultaat & conclusie

Nadat je Instant Eye Lift hebt aangebracht moet je het een paar minuten laten inwerken voordat je verder gaat met make-up aanbrengen. Na 15 minuten wachten zie je het resultaat van dit liftende oogserum.  Ik zie inderdaad dat mijn oogrimpeltjes gladder zijn en de blauwe kringen onder mijn ogen helderder.  Het blauw is niet helemaal weg, maar zeker een stuk minder. Daar ben ik heel blij mee 🙂 . Instant Eye Lift strijkt ook de wallen onder de ogen glad, maar omdat ik die niet heb kan ik daar niets over zeggen.  Ik blijf Instant Eye Lift gebruiken als een serum onder mijn normale oogcrème. Zo heb ik het gevoel dat ik het maximale doe om de lijntjes rond mijn ogen te verzachten!  Instant Eye Lift is een extra luxe voor je ogen!

 

P.s. vorige week reviewde ik het Instant Effects Deep Line Elixir, wat goed werkt tegen (diepere) rimpels. Klik hier om deze review te lezen!

 

Het Instant Effects Instant Eye Lift is voor € 29,95 (8 ml) te koop o.a. Etos.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *