Beautyblender Original Make-up Spons

Beautyblender Original Make-up Spons Review

Ik kreeg deze roze Beautyblender Original al een hele tijd geleden cadeau van mijn dochter. Want ik moest en zou deze persé eens uitproberen voor het opbrengen van mijn foundation, want iedereen zegt dat dit veel gemakkelijker opbrengt dan een kwast.  Nu heb ik een speciale (en best dure) foundation kwast van Shiseido waar ik prima mee overweg kan,  dus mijn interesse om de Beautyblender te gaan gebruiken was eerlijk gezegd niet zo enorm groot. Maar na een tijdje dacht ik,  ach waarom niet eigenlijk? Overigens kun je de Beautyblender ook gebruiken voor het opbrengen van dagcrèmes of serum,  mocht je dit niet met je vingers willen doen….

Beautyblender Original Make-up Spons Review

Waarom een beautyblender?

De beautyblender is een zachte (latexvrije) spons om make-up aan te brengen op je gezicht. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint. Foundation, poeder en creme-blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de beautyblender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van je gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de zijkanten van de neus en onder de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken zoals het voorhoofd, kin en de wangen.  Deze roze is de eerste, dus originele.  Maar de beautyblender is inmiddels ook in meerdere kleurtjes te krijgen.

Beautyblender Original Make-up Spons Review

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik en conclusie

Ik las wat tegenstrijdige berichten op internet,  moet de beautyblender nu wel of niet natgemaakt worden?  Ik kan me voorstellen dat je voor het opbrengen van een poeder de spons droog kan gebruiken maar voor foundation is het nat maken noodzakelijk.  Dit geeft namelijk net dat unieke resultaat!  Met uniek bedoel ik mooi egaal en transparant;  waarmee ik eigenlijk wil zeggen een iets natuurlijker resultaat dan met een kwast.  Prima voor overdag of altijd! Een kwast brengt foundation net iets dekkender op; dus als het een lange dag wordt gebruik ik een kwast om er zeker van te zijn dat mijn foundation er  ‘s avonds ook nog goed op zit.  En anders heel vaak de beautyblender, want dit gaat gewoon sneller en gemakkelijker dan met de kwast en het resultaat is echt heel erg mooi 😉

Let op: na het reinigen  de beautyblender goed laten drogen, voordat je deze weer opbergt en gebruikt.  Gewoon boven op de verpakking zetten en als de beautyblender droog is, valt deze vanzelf weer terug in de verpakking.  (ook goed opletten dat je kat (of hond) deze niet te pakken krijgt;  mijn kat zag de beautyblender namelijk voor een speelballetje aan en liep er vrolijk achter aan te rennen door het huis).

 

De Beautyblender Original kost € 19,95.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Elina
  12 maart 2020 / 21:26

  Ik gebruik sinds een paar jaar een Beauty Blender en dat bevalt me heel goed, met een foundationkwast kan ik op de een of andere manier niet goed overweg. Haha, je verhaal over je kat is heel herkenbaar! Die van mij hebben al twee sponsjes te grazen genomen, dus die kon ik weggooien. De Miracle Sponge van Real Techniques is bijna even goed en ruim de helft goedkoper, dus voortaan koop ik die.

  • Eveline
   16 maart 2020 / 14:36

   Hoi Elina, dat is een goede tip! We gaan er eens voor kijken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *