fbpx

Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink

Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink Review

De matte liquid lipsticks van Pixi zijn vrij bekend. Vandaag review ik de Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink. Dat is een hele mond vol, haha. Deze felle knalkleur is perfect voor de naderende lente en zomer.

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Over de Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink

Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink Review

De MatteLast liquid lipsticks van Pixi hebben voor mij een groot pluspunt tegenover andere matte lipsticks. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen groot fan van matte lipsticks ben. Omdat matte en liquid lipsticks (en zeker een combinatie van die 2) de lippen bijna altijd uitdrogen. Ik vind dat ten eerste geen prettig gevoel. En ten tweede moet ik na een dagje liquid mat altijd weer even mijn best doen om mijn lippen weer mooi te krijgen. De MatteLast liquid lipsticks bevatten rozenbottel olie om de lippen te verzachten en te conditioneren. Daarnaast bevat de lipstick ook Vitamine E om de lippen te voeden en te beschermen. Ik heb de lipstick een week lang achter elkaar gedragen en vind oprecht dat mijn lippen niet zijn uitgedroogd. En dat de lipstick erg comfortabel aanvoelt. Fijn! Zoals we van Pixi gewend zijn is ook deze lipstick vrij van parabenen en niet op dieren getest.

Swatch

Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink Review

Mooi kleurtje hé? Peony Pink zou ik zelf als framboos roze omschrijven en ik hou hier wel van. Zowel ‘s avonds als overdag vind ik dit een goed draagbare kleur. Op deze swatch zie je de enorm goede pigmentatie van de liquid lipstick al, daar worden we blij van!

Look & conclusie

Pixi look 2

Hier heb ik een laagje van de Pixi MatteLast Liquid Lipstick opgebracht door eerst mijn lippen te omlijnen met de applicator. En daarna in te kleuren. De applicator heeft trouwens een aparte naam, namelijk de PixiPetal en schijnt uniek door Pixi ontworpen te zijn. Ik vind Peony Pink een mooie en draagbare kleur en goed gepigmenteerd. Ik hoefde niet à la Instagram tutorial 100x over mijn lippen te gaan met de applicator voor een mooie egale lip look. Maar slechts een keer en toen zat het al zo 🙂 . De liquid lipstick houdt zeker 6 uur en overleeft een (niet vettige) maaltijd ook met gemak. Het grootste voordeel vind ik het feit dat de lipstick zo comfortabel aanvoelt en de lippen zelfs voedt. Dit is zeldzaam voor een liquid lipstick!

 

De Pixi MatteLast Liquid Lipsticks zijn te koop bij onder andere De Bijenkorf, Babassu en The Make-up Spot voor € 21,00 per stuk.

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *