fbpx

Fancy Cube mini review

Fancy Cube mini unboxing

Ik heb een nieuwe Fancy Cube mini besteld als aanvulling op mijn Fancy Cube original. In deze post ga ik de Fancy Cube mini uitpakken en indelen! *Tromgeroffel* hier is hij dan, verpakt in shiny plastic en al: De Fancy Cube mini. Dit handgemaakte ladekastje van acryl is nu tijdelijk in de sale, van 79,95 voor 39,95. Daarom besloot ik hem te bestellen als aanvulling op mijn Fancy Cube original.

Fancy cube mini verpakt in plasticOver de Fancy Cube mini

Over de Fancy cube miniVoor

Ik had tijden terug al een Fancy Cube original besteld. Hier was ik erg tevreden over. De kwaliteit voelt ‘zwaar’ en goed aan. Iedereen die mij ons thuis kwam was erg onder de indruk van hoe mijn stash was ingedeeld in de cube. Echter, ben ik gediagnostiseerd met ontoerekeningsvatbare-make-up-koop-verslaving en bleek de original alleen niet groot genoeg te zijn voor al mijn make-up. Hieronder zie je een before-de-Fancy-Cube-mini-foto’s:

Eveline make up stash before

Fancy cube bovenste lade before

Volg jij ons al op Instagram?

Na

Zoals je ziet passen mijn twee nieuwste paletten (het Eye Lights Palette van Becca van de Après Ski Glow Collection en het welbekende Huda Beauty Desert Dusk Palette) niet meer in de original cube. Verder lagen mijn lippenstiften en glosses er een beetje rommelig bij. Ik haat rommel. Daarom ging ik voor de Fancy Cube mini, zo besteld zo gedaan. Aanschouw hieronder de nieuwe opstelling van mijn make-up stash:

Eveline make up stash after

Fancy cube bovenste lade after

De bovenste lade van mijn original Fancy Cube heeft nu een rustigere indeling. De Fancy Cube mini heb ik er bovenop gezet, dit leek me wel zo praktisch. Ik ben ontzettend blij met deze aanvulling en met de nieuw verkregen ruimte. Al zegt men dat spullen zich aanpassen aan de ruimte die ze krijgen….. De kwaliteit van de Fancy Cube mini is van hetzelfde zware acryl als de original. Het voelt hierdoor ‘zwaar’ en luxe aan. De enige twee verschillen die ik kon ontdekken zijn de maat (joh) en het feit dat op de mini de merknaam gedrukt staat.

Indeling makeup stash

Voor de geïnteresseerden onder jullie zal ik hieronder de indeling van de lades van de mini laten zien met toelichting over de lip-producten.

Fancy cube mini bovenste lade

Bovenste lade van boven naar onder en links naar rechts (lord, is het al weer Carnaval?):

 • Huda Beauty Set of Lip Pencil + Mini Liquid Lipstick + Mini Lip Gloss in de kleuren: Trophy Wife (Lipstick en Pencil) en Shameless.
 • Mac Girl About Town lipstick (Amplified)
 • Mac Cardinal lipstick (Satin)
 • Mac Quelle Surprise (Cremesheen)
 • Yves Saint Laurent nr. 10 lip liner
 • Mac Soar lip pencil
 • Lancaster nr. 008 Rose lip pencil
 • Mac Politely Pink (Lustre)
 • Mac Chatterbox (Amplified)
 • Mac Silly (Matte)
 • Mac Pickled Plum (Cremesheen)
 • Mac All Fired Up (Retro Matte)
 • Mac Relentlessy Red (Retro Matte)
 • Mac Nicki’s Nude (Amplified Creme) > Dit is mijn favorite van dit moment!
 • Mac Twig (Satin)
 • Mac Faux (Satin)
 • Mac Koi Coral (Cremesheen)
 • Mac Vegas Volt (Amplified)

Fancy cube mini middelste lade

Middelste lade van boven naar onder en links naar rechts:

 • Urban Decay nr. 714 Mega Matte lipstick
 • Yves Saint Laurent nr. 17 Rouge Volupté lipstick
 • Too Faced Razzle Dazzle Rose gekleurde lippenbalsem
 • Too Faced Double Bubble gekleurde lippenbalsem
 • Kiko Milano nr. 05 Intensely Lavish lipstick
 • Clinique nr. 09 Sweet Pop lip colour + primer
 • Lancôme nr. 345B Rouge In Love lipstick
 • Shiseido PK417 Perfect Rouge lipstick
 • Shiseido RS404 Lacquer Rouge liquid lipstick
 • Guerlain nr. 62 Rouge G de Guerlain lipstick > Prijzig, maar een all-time favoriet
 • Chanel nr. 38 La Fascinante Rouge Allure Velvet lipstick

Fancy cube mini onderste lade

Onderste lade van boven naar onder en links naar rechts:

 • Lancôme nr. 151 Cherry Symphony Juicy Shaker lipgloss (slecht zichtbaar, sorry daarvoor)
 • Mac Prep + Prime
 • Max Factor nr. 026 Lipfinity Lipcolour set van 2
 • Clinique nr. BC2 Plushest Punch Chubby Stick Intense
 • Mac Courting Chic Cremesheen Glass
 • Ofra x Nikkietutorials Spell liquid lipstick
 • Urban Decay Crimson Vice Waterproof Long-Lasting liquid lipstick
 • Too Faced Melted Marshmallow Melted Liquified lipstick
 • Ofra x Nikkietutorials Nude Potion liquid lipstick
 • Huda Beauty Snobby lip strobe
 • Huda Beauty Gossip Girl liquid matte lipstick
 • Huda Beauty Sugar Mama liquid matte lipstick (nog in verpakking)

 

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie wat wijzer zijn geworden over de Fancy Cube mini!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *