fbpx

MAC Chatterbox Lipstick (Amplified Crème)

MAC Chatterbox Lipstick (amplified crème)

MAC Chatterbox is de eerste lipstick van MAC die ik review op Beautytijd. Ik heb meer dan 20 MAC lippenstiften dus dit heeft een goede reden. Chatterbox is namelijk een van mijn favoriete lipsticks van de afgelopen jaren. Klik hier om meer reviews van MAC te lezen.

Verpakking en formule

MAC Chatterbox Lipstick (amplified crème)

De verpakking is hetzelfde als andere MAC lipsticks. Namelijk simpel, strak en zwart. Ik vind dit prima, maar mijn moeder vindt dit dan bijvoorbeeld weer ”te simpel”. Ach ja, ieder zijn smaak 🙂 .

MAC Chatterbox Lipstick (amplified crème)

Volg jij ons al op Instagram?

Chatterbox van MAC is een Amplified Crème lipstick. Zoals jullie vast wel weten heeft MAC een flink aantal verschillende finishes. Amplified Crème staat voor romig en heel erg gepigmenteerd. De lipstick zou dus goed moeten dekken en crème-achtig moeten aanvoelen.

MAC Chatterbox lipstick swatch

MAC Chatterbox Lipstick (amplified crème)

MAC beschrijft deze kleur zelf als ”bright red-pink”. Ik vind dit een kloppende omschrijving. Het is een roze, bijna barbie-achtige, lipstick maar in sommig licht heeft de kleur ook wat rood bijna koraalachtigs. Ik vind hem in elk geval erg mooi! Ik moet wel zeggen dat de lipstick op deze swatch roder lijkt dan dat hij op mijn lippen uitpakt. Dat zie je wel op de foto hieronder.

Resultaat en conclusie

MAC Chatterbox Lipstick (amplified crème)

Ik ben fan van de Chatterbox met dit mooie, draagbare roze kleurtje. En ook van de formule. De formule dekt snel, glijdt fijn over mijn lippen en voelt zacht aan. Alle amplified crème lipsticks van MAC hebben natuurlijk precies deze formule. In mijn ogen is dit de fijnste! Ik denk dat de kleur ongeveer 4 uur écht blijft zitten. Daarna heeft hij even een bijwerking nodig. Maar ik vind dit zelf geen probleem.

 

Ik heb MAC Chatterbox lipstick zelf gekocht voor € 19,50.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *