fbpx

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick Super Cindy

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick Super Cindy Review

Matte Revolution Lipsticks

De kleuren van de Matte Revolution lipsticks van Charlotte Tilbury zijn geïnspireerd op beroemdheden. Zo is deze kleur, Super Cindy, vernoemd naar Cindy Crawford. Maar ook Nicole Kidman, Kim Kardashian West, Liv Tyler, Miranda Kerr en Kate Bosworth zijn gerepresenteerd in deze lipstick lijn. Ik vind dit sowieso een tof idee, de kleuren passen echt bij de beroemdheden en hun signature looks. Marketing technisch is dit natuurlijk ook erg slim. Maar zijn de lipsticks ook goed? Volgens Charlotte Tilbury zelf geven deze lipsticks veel hydratatie aan de lippen, ondanks dat ze mat zijn en blijven. We gaan het testen.

Super Cindy

Super Cindy is een soort taupe nude kleur. De kleur zou de all-American beauty van Cindy Crawford uitstralen en verwijst terug naar de nude kleuren die modellen in de jaren negentig vaak droegen. Ik denk dat dit inderdaad zo is, de nude trend is natuurlijk helemaal terug van weggeweest. En Super Cindy is wel echt een nude kleur.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick Super Cindy Review

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick Super Cindy Review

Ik vind de rosé gouden verpakkingen van Charlotte Tilbury altijd zo ontzettend veel luxe uitstralen. Als high-end make-up lover kan ik dit wel waarderen. Ook vind ik de lip-print die op de lipstick is gedrukt erg cute. Op naar de swatch!

Swatch en dubbel test

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick Super Cindy Review Swatch

Volg jij ons al op Instagram?

Erg taupe is hij wel. Zo op de arm van Bente (mijn schoonzus, ik maakte haar al eerder op. Dat artikel lees je hier.) vind ik hem erg donker ogen. Dat is eigenlijk niet wat ik voor ogen heb bij een nude kleur. Ik heb zelf een lichte huid, net als mijn schoonzus Bente. Alleen onze haarkleuren zijn very much different. Blond versus brunette; who wears it better 😉 ?

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick Super Cindy Review

Eenmaal aangebracht op de lippen is de kleur een stuk lichter dan op de arm. Thank god. Op de foto hierboven zie je een goed voorbeeld van het feit dat lipstick op iedereens lippen anders uitpakt. Zo lijkt de lipstick bij mij meer oranje dan bij Bente. Ook lijkt hij bij Bente natuurlijker van kleur dan bij mij. Toch vind ik hem bij ons allebei mooi staan, wat vind jij?

De lipstick smeert heel lekker en voelt comfortabel aan op de lippen. Ook merk je dat de lipstick voedende ingrediënten bevat, hij droogt namelijk totaal niet uit en trekt niet in lijntjes. Toch blijft de lipstick lang (3 tot 4 uur) zitten. Ik en Bente vinden dit een topper! Binnenkort maar weer eens naar de Bijenkorf om de Matte Revolution van Kim Kardashian West en Kate Bosworth te swatchen.

 

Ik heb deze lipstick zelf gekocht. Hij kost €  32,00.

 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. 1 november 2019 / 12:51

  Oh wow, wat een verschil op je arm of op de lippen, maar wel heel mooi!

  • Eveline
   Auteur
   2 november 2019 / 14:29

   Dankjewel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *