fbpx

Too Faced Diamond Highlighter | Multi-Use Diamond Fire Highlighter

Too Faced Diamond Highlighter: Shine bright like a diamond

So shine bright, tonight. You and I, shine bright door Too Faced’s nieuwste highlighter! Dat nummer van Rihanna was het eerste wat bij me opkwam bij het zien van deze highlighter. En shinen zal je, want deze highlighter geeft écht veel glans. Al in november zag ik dit pareltje (see what I did there?) voorbij komen op Instagram. En ik was verkocht. Wie wil nou geen highlighter in de vorm van een diamant, in een juwelen doosje? Juist, iedereen. Diamond

Too Faced Diamond Highlighter Review

Too Faced Diamond Highlighter Review

Over de highlighter

De highlighter zou geïmpregneerd zijn met echt, fijngemalen diamant poeder en reflecterende pareltjes. Dit zou zorgen voor een regenboog glow zoals niemand nog ooit heeft gezien. In mijn 26-jarige leven heb ik nog nooit een regenboog glow mogen aanschouwen, maar een ding weet ik wel: deze moet op mijn wangen en schnell. Wat Too Faced zelf zegt over de highlighter:

Over de Too Faced Diamond Highlighter Review

De oprichter van Too Faced, Jeremy Johnson, vertelde bij de aankondiging van dit product dat de highlighter geïnspireerd was op de diamanten ring die hij zijn man en mede-oprichter Jerrod Blandino gaf voor hun 20ste jubileum. Cute. Niels, let je op?

Een highlighter in een juwelendoosje

De Too Faced Diamond Highlighter was natuurlijk in Amerika veel eerder uit dan in Nederland. Maar goed, we mogen niet klagen. We kunnen Too Faced immers sinds kort weer in Nederland kopen! Toen ik hoorde dat de highlighter limited edition was raakte ik bijna in een psychose. Want: wat als ik hem niet zou kunnen scoren? Gelukkig was de paniek om niks en kon ik hem gewoon bestellen. Joepie! Bij het openmaken van mijn pakketje was ik aangenaam verrast. De highlighter is echt ontzettend groot, namelijk 12 gram. Het duurt dus wel even eer je hier doorheen bent. En de verpakking is prachtig, het is toch net een juwelendoosje:

Too Faced Diamond Highlighter Review

Unieke glans

Omdat elke Too Faced Diamond Highlighter met de hand gegoten wordt, ziet deze er nooit hetzelfde uit. De hoofdtinten zijn roze, blauw en goud. Ik heb geprobeerd om deze kleurschakeling zo goed mogelijk te fotograferen. Dit viel niet mee, aangezien ik en mijn moeder nog aan het twijfelen zijn welke spiegelreflex camera we gaan kopen voor deze blog. Deze is dus geschoten met een Canon handcamera. Binnenkort komen er dus betere foto’s, I promise!

Too Faced Diamond Highlighter close-up

Too Faced Diamond Highlighter close-up

Zoals je ziet is mijn highlighter overwegend blauw met roze. Ik vind het heel leuk dat elk product uniek is, misschien toch nog eentje bestellen om te vergelijken….. Ik heb de highlighter inmiddels al een tijdje in gebruik en ik wilde nog even opmerken dat hij er echt zo uit blijft zien. Het is dus – gelukkig – geen overspray. De highlighter heeft een liquid-to-powder formula en voelt erg zacht aan. Hierdoor krijg je wel fall-out, als je te hard met je kwast over het poeder gaat. Voorzichtigheid is dus geboden. Met een laagje bereik je al een hoop, de glans die je dan krijgt kan ik het beste omschrijven als ”parel-achtig”. Als je graag all the way gaat kun je de highlighter gemakkelijk lagen. Met 2 á 3 laagjes krijg je een prachtig glanzende metallic finish. De welbekende ”Nikkietutorials-glow” kun je dus vrij makkelijk bereiken met dit product. Hieronder twee swatches van 2 laagjes highlighter en het effect van de highlighter op mijn gezicht.

Too Faced Diamond Highlighter swatch

Too Faced Diamond Highlighter Beautyblog Nederland

Too Faced Diamond Highlighter Nederlandse Beautyblog

Volg jij ons al op Instagram?

To buy or not to buy

Zoals jullie misschien al wel doorhadden vind ik de Too Faced Diamond Highlighter echt een must-have! Ten eerste is de verpakking geweldig. Ten tweede krijg je ontzettend veel product en dus veel waar voor je geld. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het effect van de highlighter. En dat is een erg bijzondere glow. De highlighter heeft een heel duidelijke koele glans, hier moet je wel van houden. Maar zoals de titel ook al zegt: hij is multi-use, en bijvoorbeeld ook prachtig als oogschaduw! Ook is het product opbouwbaar, dus als je echt voor een mirror glow wil gaan: het is mogelijk. Ik vind de glans in elk geval geweldig. En ondanks dat ik al minstens 15 highlighters heb, is dit toch echt weer een aanvulling op mijn collectie. Omdat hij zo bijzonder is. Too Faced, blijf ons alsjeblieft verblijden met producten als dit.

Ik heb deze highlighter zelf gekocht. Hij kost € 37,99 voor 12 gram.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *